jouw kennisnetwerk voor de bestaande bouw

Partners

Partners hebben een cruciale rol bij het bepalen van de inhoud van Renda. Zij doen dat door intensief contact te hebben met de redactie en bij te dragen aan evenementen en alle andere Renda-uitingen. Ook hebben partners een plek in de jaarlijkse Renda Denktank, waar gezamenlijk wordt gebrainstormd over relevante onderwerpen.

Via het netwerk kunnen partners hun inhoudelijke kennis en kunde uitstekend delen met en etaleren aan de beoogde doelgroep. Dankzij het brengen én halen van kennis, ontwikkelen zij zich in hun vakgebied. Wie wil dat nu niet? Bekijk wie onze huidige partners zijn.

Accolade

We werken hard om duurzaamheid te verankeren in onze organisatie. Als corporatie met 16.000 huizen kunnen wij veel verschil maken. Elke stap telt, vinden wij. Bij de verduurzaming maken we zoveel mogelijk gebruik van lokale, natuurlijke en hergebruikte materialen. Zo maakten we tafels en wanden van hout uit gesloopte woningen. We hergebruiken kantoormeubilair, isoleren met vlas en gebruiken verf op biologische basis. Ook voor onze huurwoningen kijken we naar deze mogelijkheden.

lees meer website
Antares

Thuiskomen is een heerlijk gevoel. Antares is blij om het thuisfront te mogen zijn voor duizenden huurders. Dagelijks zijn tientallen medewerkers in de weer om het de huurders naar de zin te maken. Vanzelfsprekend gunnen we u graag een blik in onze keuken. Vandaar dit we in dit onderdeel vertellen wie we zijn en wat we doen.

lees meer website
Aralco

De Belgische onderneming Aralco, volledig Aralco Natural Ventilation Systems, produceert aluminium ventilatieroosters, deur-, muur- en raamroosters en vraaggestuurde ventilatiesystemen. Hun producten en systemen worden zowel in nieuwbouw, als in renovatiepanden toegepast. Door continu te investeren in kennis op het gebied van regelgeving, marktbehoeften en techniek bieden zij de klant een toegevoegde waarde.

 

 

lees meer website
Area

Area is een wooncorporatie met zo’n 8000 woningen in de regio Uden-Veghel. We willen dat mensen hier goed kunnen wonen, in bedrijvige steden, levendige dorpen en prettige wijken.

lees meer website
Balance & Result

Balance & Result Organisatie Adviseurs B.V. is een toonaangevend organisatieadviesbureau voor de bouw en toelevering. Dit heeft in de afgelopen twintig jaar bewezen met een actiegerichte, praktische aanpak een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van organisaties. De adviseurs van Balance & Result willen hun klanten inspireren en bijdragen aan hun succes.

lees meer website
BouwhulpGroep

De BouwhulpGroep is als architecten- en adviesbureau werkzaam van Alkmaar tot Zwolle en van Middelburg tot Maastricht. In een open en ongedwongen werksfeer worden de aspecten van advies en architectuur binnen het bureau verweven tot één visie op het gebied van stedebouw tot kast en van nieuwbouw tot schilderen.

lees meer website
Bouwtool

Een tool waarmee je met de iPad alles vastlegt, communicatieruis wegneemt en faalkosten terugdringt. Zo is de juiste informatie direct beschikbaar voor de juiste personen.

lees meer website
BoWall

BoWall is een universeel wandconcept, bestaande uit een wand, een basisinstallatie en een geïntegreerde goot en is geschikt voor alle soorten bouw. Dit geeft ontwerpvrijheid, gegarandeerde kostenreductie, en ongelimiteerde aanpasbaarheid van wandinstallaties.

lees meer website
Brabant Wonen

We verhuren, onderhouden, renoveren en bouwen. Met ruim 15.000 woningen, kantoren, winkels en garages in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss is ons aanbod breed en gevarieerd. Vanuit twee zelfstandige vestigingen en een centrale organisatie werken ruim 250 medewerkers samen met voornamelijk lokale partners aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners.

lees meer website
Caspar de Haan

In onze branche zijn we misschien wel het oudste familiebedrijf en staat de negende generatie aan het roer. Met een lange historie, al sinds 1749. Uitgegroeid van een traditioneel schildersbedrijf tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf is Caspar de Haan meegegroeid met de ontwikkelingen in de markt. Een markt die vraagt naar kwaliteit en meer. Het verfraaien van vastgoed zit ons in de genen. Dat gaat overigens verder dan alleen schilderen. In onze aanpak nemen wij het totale onderhoud van vastgoed voor onze rekening. Van buitenschil tot interieur. Van detail tot hoofdzaak.

lees meer website
Centrum voor Woononderzoek

Centrum voor Woononderzoek is de specialist op het gebied van klant- onderzoek voor woningcorporaties, bouwbedrijven en zorginstellingen. Op basis van jarenlange onderzoekservaring stellen wij de beleving van de bewoner centraal.

lees meer website
COB-WEB

Het speelveld van de stedelijke vernieuwing is het terrein waar ik mij thuis voel. Een omgeving met een perspectief van transformatie, zowel fysiek als sociaal. Een speelveld dat zich ook kenmerkt door een groot aantal zeer diverse spelers. Professionele spelers als beleggers, ontwikkelaars, corporaties en gemeente. Maar er zijn nog zoveel meer stakeholders die van belang zijn voor een project zoals bewoners, omwonenden, ondernemers, scholen en voorzieningen. COB-WEB advies ondersteunt zowel het proces als de spelers.

lees meer website
De Loods

De unieke bedrijfsvorm van De Loods is gebaseerd op een coöperatieve grondslag. Iedere medewerker draagt verantwoordelijkheid voor het bedrijf en heeft daadwerkelijk zeggenschap. Kenmerkend voor ons is de grote betrokkenheid en gedrevenheid van de medewerkers. Dat houdt ons scherp en legt een goede basis voor creatieve oplossingen.

lees meer website
De Renovatieplanner

Wij bouwen als AppSharing B.V. native apps voor Android en iOs. Populair gezegd: ict oplossingen waarbij mobiele apparaten centraal staan. Met onze app Renovatieplanner zitten wij in Renda. Met de renovatieplanner kunt u bewoners op woningniveau eenvoudig en snel informeren. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en die heeft men altijd bij zich.

lees meer website
De Variabele

Onderhoud is geen afvinklijst – het is een strategie. Alles draait om de juiste keuzes. Wat bent u – op de middellange én langere termijn – van plan met uw vastgoed? Daarover gaan we graag met u in gesprek. De Variabele levert denkkracht en werkkracht: we zijn een innovatiecentrum én uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.

lees meer website
Dusol

Met de twee divisies Dusol Schilderwerken b.v. en Dusol Bouwverbetering b.v. kunnen alle voorkomende werkzaamheden rondom de zorg voor vastgoed worden uitgevoerd. Dat gebeurt in de particuliere en de zakelijke markt, waarbij we woningbouwverenigingen, aannemers, vastgoedbeheerders, zorginstellingen, scholen, gemeentelijke instanties en monumentenzorg tot onze opdrachtgevers kunnen rekenen. Schilderwerk, bouwkundig onderhoud, beglazing en betonrenovatie zijn de vier pijlers van het bedrijf. 

lees meer website
Eigen Haard

Wij zorgen primair voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een inkomen tot € 34.911. Maar voldoende aanbod van vrije sector huur en betaalbare koopwoningen is ook belangrijk. Zo ontstaat er doorstroom en helpen we de groep met de lagere middeninkomens. Want ook voor die groep is het in onze regio moeilijk om een betaalbare woning te vinden.

lees meer website
Era Contour

ERA Contour creëert ruimte. Samen met onze klanten bedenken en maken wij buurten en wijken. We zitten aan tafel met gemeenten, corporaties, consumenten, beleggers en andere ontwikkelaars om plekken te maken waar mensen gelukkig en veilig leven. Of het nu gaat om door ons ontwikkelde projecten of projecten voor derden: wij werken nooit alleen, samenwerken is onze kracht!

lees meer website
European Federation for living

De European Federation for living (EFL) is een Europees forum dat het voortouw neemt waar het gaat om betaalbare en duurzame huisvesting. EFL zorgt daarbij voor betere en snellere toegang tot onderzoeken, innovaties en andere informatie die hierbij kan helpen. De leden van EFL werken samen aan concrete resultaten om als collectief tools te ontwikkelen en deel te kunnen nemen in Europese huisvestingprogramma's. 

lees meer website
Faay

Faay is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1972. Wij zijn gespecialiseerd in prefab-wandsystemen en -plafondsystemen. Die ontwikkelen en produceren wij in onze eigen fabriek. Onze wanden en plafonds zijn vermaard om hun unieke eigenschappen en milieuvriendelijke karakter. Wereldwijd!

lees meer website
Fakro

Als leverancier streven we ernaar om comfort in daglicht bereikbaar te maken voor huishoudens wereldwijd. We doen dit door producten te leveren die voorzien zijn van een hoge kwaliteit gecombineerd met unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het productaanbod bestaat uit dakramen, lichtkoepels, platdakramen, zonweringen, zoldertrappen, zonnecollectoren en aanverwante producten.

lees meer website
Fier Dakcontrol

De engineering, productie en het gebruik van hellende daken is nog steeds niet optimaal. Wist u dat bijvoorbeeld maar liefst 30-35% van de opgebouwde energie via het dak verloren gaat. Door ons totaalpakket zijn wij in staat om woonlasten te laten dalen, een professioneler gebruik van ruimtes te creëren, de waarde van woningen te laten stijgen en het wooncomfort van woningen te verbeteren. Wij verbeteren daken duurzaam in de breedste zin van het woord!

lees meer website
FM Consultants

De FM Consultants zijn strategisch denkende professionals die de praktische invulling nooit uit het oog verliezen. Op de actuele thema’s van portfoliomanagement, asset-management, toekomstvisies voor complexen en wijken, onderhoudsbeleid, ketensamenwerking en duurzaamheid zetten zij hun expertise en jarenlange ervaring in en zoeken ze naar de juiste samenhang. Succesvol resultaat in portefeuillebeleid, vastgoedstrategie en – projecten is namelijk alleen mogelijk als het past in de visie en binnen de kaders van de klant.

lees meer website
Gebroeders van der Plas

Wij van Gebroeders van der Plas zijn gespecialiseerd in duurzaam vastgoedonderhoud. We werken aan uw pand, met respect voor mens, milieu en maatschappij, terwijl we tegelijkertijd het rendement van uw project voor u bewaken. We bundelen de kennis van onze eigen medewerkers met die van onze partners om zo uit één hand een complete dienstverlening op het gebied van vastgoedonderhoud aan te bieden. 

lees meer website
GroenWest

Iedereen verdient een stevige thuisbasis. Daarom maken wij wonen in het Groene Hart betaalbaar en steunen wij kwetsbare doelgroepen met passende woningen. Wij gaan hierbij zorgvuldig om met ons maatschappelijk kapitaal. Samen met onze partners zetten wij ons in om dit te realiseren. Het werkgebied beslaat het hele westelijk deel van de provincie Utrecht. Op dit moment huren bijna 12.000 huishoudens een woning van GroenWest.

lees meer website
Hakvoort Mens en Gebouw

Hakvoort Mens en Gebouw creëert vertrouwen bij bewoners tijdens onderhoudsprojecten. Dat leidt tot sociaal en financieel rendement: bewoners zijn tevredener en u renoveert zonder vertraging. U ziet dat terug in een hoge bewonerstevredenheid en kosten die binnen de marges van het project blijven.

lees meer website
HEEMwonen

HEEMwonen is als ondernemende en betrokken woningcorporatie actief in de gemeenten Kerkrade en Landgraaf, ofwel de oostflank van de regio Parkstad Limburg. Hier maken wij het verschil in de wijk en werken wij aan betaalbaar wonen en prettig leven voor onze huurders. Dat is onze missie, ons doel. Daar doen we het voor.

lees meer website
Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden wonen, werken en verbinden. Heijmans is actief in Nederland, België en Duitsland, en levert als technology partner kennis en concepten in verschillende markten. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Met ruim 6.500 medewerkers en in 2015 bijna € 2,0 miljard omzet, bouwen we aan de ruimtelijke contouren van morgen.

lees meer website
Hendriks SGR

De dynamiek in de bouwwereld vraagt om voortdurende bijsturing. Dat vraagt om een partner die visie heeft, de rol van regisseur op zich kan nemen en kwaliteit levert. Hendriks SGR is die partner. Bij alles wat we doen, staat samenwerking voorop. Daardoor garanderen we u een deskundig advies, dat gericht is op maximaal resultaat tegen een goede prijs. Bovendien kijken we niet alleen naar het resultaat van nu, maar ook naar dat van de toekomst. Onderhoudskosten beheersbaar en voorspelbaar maken: daar draait het om. Vastgoedonderhoud zonder zorgen!

lees meer website
Hemink Groep

Een vastgoedonderhouds- en renovatiebedrijf in de breedste zin van het woord.

lees meer website
Hoedemakers

Hoedemakers is een familiebedrijf met een sterke traditie sinds 1931. Vakmanschap en betrokkenheid vormen de fundering. De werkmentaliteit het cement. De ondernemersgeest en expertise de bouwstenen voor de toekomst. Hoedemakers staat voor continuïteit. Daarbij is het behoud van vakmanschap essentieel. Als erkend leerbedrijf wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van bouwtalent. Met respect voor de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren, staan wij midden in de samenleving. Met onze mensen; team Hoedemakers, in nauwe samenwerking met klanten, professionals en partners. Klaar voor de vraag van morgen.

lees meer website
HomeMates

HomeMates is een onafhankelijk kennisplatform dat de aandacht wil vestigen op de derde onderbelichte succesfactor van energievriendelijk renoveren (naast goede techniek en voldoende budget). Namelijk: werken vanuit een bewonersperspectief.

lees meer website
Huybregts Relou

Huybregts Relou wil voor haar opdrachtgevers een professionele bouwpartner zijn. Die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te realiseren en waarin de klant (eindgebruiker) altijd centraal staat. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid. In onze samenwerkingsverbanden met maximale ketenintegratie en LEAN-principes, maar ook bij reguliere (Europese) aanbestedingen trachten we gezamenlijk maximaal resultaat voor alle partners te realiseren.

lees meer website
Huygen Installatie Adviseurs

Huygen Installatie Adviseurs bestaat sinds 1939 en telt nu circa 50 medewerkers, verdeeld over de vestigingen Maastricht en Utrecht. Het bedrijf speelt nadrukkelijk in op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar integrale duurzame gebouwconcepten, waarbij gebouw en installaties één geheel vormen en in onderlinge samenhang worden ontworpen en gerealiseerd, hebben we onlangs Huygen Ingenieurs & Adviseurs B.V (HI&A) opgericht. 

lees meer website
Itho Daalderop

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen onze producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk maakt. We streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven - met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

lees meer website
Kemkens

Door diverse overnames bedient cv-installateur Kemkens nu de gehele regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland. Sinds 2002 hebben we de nadruk gelegd op de klantenservice door de gehele bedrijfsstructuur effectief in te richten en te ondersteunen met de meest moderne ICT hulpmiddelen. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter bedienen, beschikken wij over alle informatie en historie van uw cv-ketel en kunnen wij ervoor zorgen dat onderhoud regelmatig plaatsvindt en een storing zo snel mogelijk wordt opgelost.

lees meer website
Kleurrijk Wonen

Wij willen de vernieuwende corporatie zijn met een sterke lokale en regionale binding. Huishoudens met een inkomen tot € 38.000 zijn tevreden over het zoeken naar (én wonen in) een betaalbare woning.

lees meer website
KnaapenGroep

Als er iets is wat ons bedrijf typeert, dan is het dat we nooit stilstaan. We geloven dat het altijd slimmer kan. Beter, socialer, sneller en efficiënter. Dat betekent niet dat we per se continu willen vernieuwen. Vernieuwen is voor ons nooit een doel op zich. Het is wel zo dat we kansen direct grijpen als we ze zien. Ook als we nog niet precies weten waar ons dat gaat brengen.

lees meer website
Kops Aannemers

Kops Aannemers is een aannemersbedrijf dat zich richt op nieuwbouw, verbouwing, uitbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Sinds 1908 zijn ze te vinden in het centrum van Heiloo, van waaruit ze verschillende bouwprojecten oppakken voor particulieren, woningcorporaties, gemeentes en architecten. 

lees meer website
Kranendonk Vastgoedonderhoud

Wij verzorgen het complete onderhoud aan vastgoed. Met eigen vakmensen voor schilderwerk, beglazing en geveltimmerwerk. We ontzorgen woningcorporaties, zorg- en overheidsinstellingen, bedrijven én particulieren hierin op de lange termijn.

lees meer website
Ladies@work

Ladies@Work bestaat uit een team van enthousiaste en betrokken vakvrouwen. Ieder van ons is goed ingevoerd in de communicatievraagstukken die spelen bij (grootschalige) renovatie- en onderhoudsprojecten. Samen hebben we alle kennis en ervaring in huis om de bewonerscommunicatie bij woningverbetering of asbestsanering in goede banen te leiden. In elke fase van het traject.

lees meer website
LAUDY Bouwservice

LAUDY Bouwservice is uw betrouwbare partner voor dagelijks en planmatig onderhoud en renovatieprojecten. Wij werken in het zuiden van Nederland aan het verbeteren van de waarde van uw vastgoed. Met diverse vestigingen in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg zijn wij in staat om te allen tijde snel en flexibel te reageren.

lees meer website
Meetmij

In 2002 gingen we van start met ons eerste project: de renovatie van eengezinswoningen in Gouda. Onze taak was het inmeten van de woningen en het bepalen van de hoeveelheden metselwerk, kozijnen, schilderwerk en goten. Vele inmeetprojecten voor corporaties en aannemers volgden. Met een team van specialisten die weten wat ze meten, voorzien wij van kwaliteit. Als inspecteur, inmeter of als opzichter kunnen wij de juiste bouwkundige ondersteuning bieden. Door jarenlange ervaring met inmeten, inspecties en opnames achter de voordeur, weten wij goed om te gaan met bewoners. 

lees meer website
Mosa

Mosa is een Nederlandse tegelproducent met meer dan 130 jaar ervaring die voortdurend verrast met onderscheidende tegelconcepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Met onderscheidende tegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau wil Mosa een bijdrage leveren aan architectonische ontwerpen voor nu en morgen. Innovatie en design zijn daarbij belangrijke waarden. Tijdens het ontwerp- en productieproces zet Mosa zich bovendien sterk in voor duurzaamheid en worden de Cradle-to-Cradle-principes gevolgd.

lees meer website
Noorderberg & partners

Wij ondersteunen woningcorporaties en andere professionele vastgoedeigenaren bij het daadwerkelijk moderniseren van bouw- en onderhoudsprojecten. Bijna altijd gaat het dan om substantiële en vergaande organisatieontwikkeling. Integraal verbeteren van de samenhangende bedrijfsprocessen dus, ook over de grenzen van de eigen organisatie en die van betrokken kernbedrijven. Ketentransformatie en blijvende -optimalisatie dus.

lees meer website
OFW

OFW is een ambitieuze woningcorporatie met circa vijfduizend woningen, garages en maatschappelijk vastgoed. OFW is voor zo’n 10.000 huurders, sociale verhuurder. Het woningbezit bestaat voor zo’n zeventig procent uit eengezinswoningen, waarvan een derde deel is gebouwd in de jaren zestig en zeventig. Wij zijn onder meer actief op het terrein van wonen en zorg en studentenhuisvesting en besteden veel aandacht aan leefbaarheid en duurzaamheid. We betrekken bewoners(organisaties) en belanghouders graag bij de ontwikkeling en de uitvoering van haar beleid.

lees meer website
Orly & Endevoets

Berrie Endevoets: "Door onze veelzijdigheid, vakmanschap, betrokkenheid, passie, netheid en innovatievermogen, zijn wij dé partner op het gebied van buitengewoon onderhoud en sociaal ondernemen."

lees meer website
Over mijn huis

Over mijn huis is een online systeem, specifiek ontwikkeld voor bouwbedrijven en woningcorporaties. Met behulp van Over mijn huis kunnen bouwbedrijven en woningcorporaties gemakkelijk en efficiënt de bewonerscommunicatie tijdens renovaties verzorgen. Niet alleen kunnen zij de bewoners in detail informeren over de renovatie, Over mijn huis zorgt er ook voor dat bewoners zelf feedback kunnen geven over hun ervaringen tijdens projecten.

lees meer website
Portaal

Woningcorporatie Portaal werkt dagelijks aan goed en betaalbaar wonen. Onze missie is dan ook: 'Wij bouwen aan kansrijke buurten waar je je thuis voelt'.

lees meer website
Rendon Onderhoudsgroep

Wat een betere woon- en werkomgeving met mensen doet, is van onschatbare waarde. Een comfortabel huis brengt plezier en ontspanning, een frisse werkplek geeft inspiratie. Fijn wonen en werken, dat is wat ons drijft. Het is onze passie om gebouwen en woningen veilig, gezond, comfortabel én mooi te maken. Daarom werken we samen met bewoners. Geven we ruimte aan goede ideeën. Kiezen we voor persoonlijk contact en luisteren we. Altijd.

lees meer website
Sankomij Installatietechniek

Met circa 60 medewerkers verzorgt Sankomij de installaties in nieuwbouw – renovatie – grootonderhoud en utiliteitsprojecten. De afdeling service en onderhoud verzorgt met een 24 uur servicedienst (de aanleg), service en onderhoud van meer dan 20.000 C.V. en warmwatertoestellen.

lees meer website
Sigma Coatings

Het profiel van Sigma Coatings lijkt op dat van de vakman. Wij kennen de schilderswereld door en door omdat veel van onze medewerkers zelf uit de praktijk komen. Hun kennis en ervaring is de basis voor de kwaliteit van onze producten en diensten.

lees meer website
Sikkens

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor de fabricage van lakken. Tegenwoordig is Sikkens een internationaal erkend merk dat dankzij de passie voor alleen de beste kwaliteit klanten overtuigt in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

lees meer website
SlimRenoveren

SlimRenoveren is een advies- en productontwikkelingsbureau dat zich concentreert op het snijvlak tussen vraag en aanbod in de renovatiemarkt. Wij geloven dat de grootschalige verbetering van de bestaande woningvoorraad sneller, efficiënter, beter en spectaculair goedkoper kan door vraag en aanbod op een andere manier in te richten. Daarom richten we ons in onze projecten op vraaginnovatie, productontwikkeling en communicatie in het speelveld tussen de corporaties, aanbieders en bewoners. Als professionals kennen we de bouw- en corporatiemarkt, zijn we thuis in de bestaande woningvoorraad en weten we te prikkelen met onze verfrissende ideeën.

lees meer website
SSW

SSW is een maatschappelijk betrokken woningcorporatie in de gemeente De Bilt. Wij verhuren en beheren ruim 5.000 woningen, garages en bedrijfspanden in de zes kernen van de gemeente. Het verhuren van woningen is onze basis, maar daarbij verliezen we de mensen om wie het gaat niet uit het oog. Samen met bewoners, overheden en andere belanghebbenden realiseren wij goed, betaalbaar en veilig wonen. Bij SSW zijn 40 medewerkers werkzaam.

lees meer website
Sto Isoned

Als gevelspecialist bouwt Sto al 60 jaar aan een mooiere en energiezuinige gebouwvoorraad, wereldwijd. In nauwe samenwerking met onze partners ontwikkelen wij innovatieve gevelisolatiesystemen, waarbij we ook de balans tussen ecologie en economie niet vergeten. Bouwen met Sto betekent duurzaam bouwen en renoveren. Bewust bouwen.

lees meer website
'thuis

Wonen is voor Woonstichting ’thuis meer dan een dak boven je hoofd, het is een plek om echt thuis te komen. Dat begint met een kwalitatief goede en betaalbare woning, in een omgeving die past bij onze klanten. Want goed wonen is niet voor iedereen hetzelfde. We vinden het daarom belangrijk om onze klanten keuzes te bieden. Dit doen wij binnen de stadsregio Eindhoven in de gemeenten Son en Breugel, Best, Eindhoven, Veldhoven en Waalre.

lees meer website
Talen Vastgoedonderhoud

Talen Vastgoedonderhoud is een gespecialiseerde en adviserende vastgoed onderhoudspartner: gewaardeerd door opdrachtgevers juist om haar kennis en adviserende rol in vastgoedstrategie. Talen werkt ketengeïntegreerd en prestatiegericht, vanuit strategische onderhoudsdoelstellingen met innovatieve producten en oplossingen. Hierbij staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.

lees meer website
Tiwos

Tiwos, Tilburgse Woonstichting. We spreken van ‘woonstichting’ omdat we meer bieden dan alléén een woning. We bieden een compleet pakket aan dienstverlening gericht op de individuele klant. Tiwos kijkt daarbij verder dan de voordeur. De omgeving van de woning vinden wij minstens zo belangrijk. Plezierig wonen kan namelijk alleen maar binnen een goed leefklimaat!

lees meer website
Transvorm

“Het is onze passie om op duurzame wijze omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Onder het motto ‘in het bestaande zit de echte waarde' zetten wij alles op alles om bestaand vastgoed nieuw leven in te blazen. Dit doen wij door transformatie, revitalisatie, onderhoud en alle combinaties daartussen. Of het nu gaat om een kantoorpand, een zorgcomplex of een woongebouw, ons streven is dat de uiteindelijke gebruiker tevreden is. Want als dat zo is, dan is onze opdrachtgever dat ook.”

lees meer website
Trebbe

Trebbe is een conceptuele dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten. De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie gebruiken wij als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. We kijken voortdurend naar de wereld om ons heen en passen onze werkwijze daarop aan. Dat noemen wij bouwen met perspectief!

lees meer website
Van der Sanden Asbestsanering

Van der Sanden Asbestsanering BV is een bedrijf dat is gericht op het doeltreffend verwijderen van asbesthoudende materialen. Wij bieden onze klanten graag een complete dienstverlening van A tot Z. In overleg kunnen wij het voortraject uitvoeren inclusief het aanvragen van de omgevingsvergunning en het indienen van de benodigde meldingen.

lees meer website
Verweij Houttechniek

Verweij Houttechniek heeft in haar meer dan 100-jarige bestaan een sterke positie weten te verwerven in de markt van houten gevelelementen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud: Verweij Houttechniek is uw systeempartner die van alle markten thuis is.

lees meer website
Vidomes

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. Wij richten ons op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Samen met onze klanten en belanghebbenden nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een goed woon- en leefklimaat. Nu en in de toekomst.

lees meer website
Waterweg Wonen

Waterweg Wonen verhuurt circa 11.000 woningen in Vlaardingen en is de grootste verhuurder in Vlaardingen. De meeste daarvan zijn bestemd voor mensen met lagere inkomens. Daarnaast is een deel van ons woningbezit te koop. Behalve de verhuur en verkoop van woningen verhuurt Waterweg Wonen ook bedrijfsruimtes en parkeergarages. 

lees meer website
Weijerseikhout

Weijerseikhout participeert in grote onderhoud- en renovatieprojecten. Daarin zijn wij specialist in het ontwerp, de renovatie en het onderhoud van daken. Wij helpen opdrachtgevers bij het behalen van hun energetische doelstellingen om wonen betaalbaar te houden.

lees meer website
Wits Vastgoedonderhoud

Onderhoud van vastgoed is onze specialiteit. Het kapitaal van Wits bestaat uit meer dan 350 gespecialiseerde en gedreven medewerkers. Ook putten we onze kracht uit samenwerkingsverbanden en een breed netwerk aan ketenpartners.

Het kapitaal van Wits bestaat uit meer dan 350 gespecialiseerde en gedreven medewerkers. Ook putten we onze kracht uit samenwerkingsverbanden en een breed netwerk aan ketenpartners die we vertrouwen.

 

lees meer website
WonenBreburg

WonenBreburg is een woningcorporatie met bijna 30.000 huurwoningen in Tilburg, Breda, Berkel-Enschot, Galder, Rijen, Bavel, Chaam, Teteringen en Wernhout. We verhuren schone, veilige, goed onderhouden woningen. Daarnaast werken we als woningcorporatie met onze samenwerkingspartners aan veilige, prettige buurten.

lees meer website
Woonbedrijf

Woonbedrijf is een woningcorporatie die klantgestuurd werkt. Vanuit die taak verzorgen wij een grote voorraad goede en betaalbare huurwoningen in Eindhoven en omgeving. In een buurt waar het prettig wonen is en zonder iemand uit te sluiten. 

lees meer website
Woonlinie

Woningen en de fysieke omgeving bepalen goed wonen. Het huis zelf, de inrichting en daarbuiten: van het eigen stoepje en de straat en buurt, tot kern- & gemeente niveau. Wonen is meer dan een product. Emotie telt en maakt wonen op en top persoonlijk! Mensen zijn daarom onze inspiratiebron, en onze bestaansbron. We zijn er voor de mensen, maar vooral ook samen met de mensen. Juist ook voor de groep mensen die gewoon willen wonen en minder te besteden hebben aan hun woning, laat staan aan hun woonbeleving.

lees meer website
Woonstichting Sint Joseph

"St. Joseph is er voor de lagere inkomensgroepen in Boxtel. Veilig en prettig wonen is een basisbehoefte van elk mens. Wij bieden hen passende en betaalbare woonoplossingen. Wij stimuleren en werken samen om hen actief te betrekken bij de maatschappij."

lees meer website
Woonwaard

Woonwaard gelooft dat ontplooiing de motor is voor welzijn en geluk. Een goed thuis is daarvoor de basis.

lees meer website

Copyright 2017 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren