Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Partners

Partners

Partners hebben een cruciale rol bij het bepalen van de inhoud van Renda. Zij doen dat door intensief contact te hebben met de redactie en bij te dragen aan evenementen en alle andere Renda-uitingen. Ook hebben partners een plek in de jaarlijkse Renda Partnerdag, waar gezamenlijk wordt gebrainstormd over relevante onderwerpen.

Via het netwerk kunnen partners hun inhoudelijke kennis en kunde uitstekend delen. Dankzij het brengen én halen van kennis, ontwikkelen zij zich in hun vakgebied. Wie wil dat nu niet? Bekijk wie onze huidige partners zijn.

  

Partner worden?

Renda stelt professionals in staat hun werk beter te doen door betrouwbare vakkennis te delen en te inspirereren. Is jouw organistatie actief binnen de sociale woningbouw? En wil je die kennis delen met woningcorporaties, bouwers, leveranciers, adviseurs en architecten? Neem contact op met Elleke van de Westeringh (073 205 10 29) of via het contactformulier.

Antares
Antares

Thuiskomen is een heerlijk gevoel. Antares is blij om het thuisfront te mogen zijn voor duizenden huurders. Dagelijks zijn tientallen medewerkers in de weer om het de huurders naar de zin te maken. Vanzelfsprekend gunnen we u graag een blik in onze keuken. Vandaar dit we in dit onderdeel vertellen wie we zijn en wat we doen.

lees meer
 
Area
Area

Area is een wooncorporatie met zo’n 8000 woningen in de regio Uden-Veghel. We willen dat mensen hier goed kunnen wonen, in bedrijvige steden, levendige dorpen en prettige wijken.

lees meer
 
Ballast Nedam Zuid
Ballast Nedam Zuid

Ballast Nedam Zuid is een handelsnaam binnen het Ballast Nedam concern. We hebben een sterke regionale focus. Vanuit onze  regiokantoren in Den Bosch, Breda, Helmond, Nijmegen en het hoofdkantoor in Eindhoven werken we aan projecten in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Samen met 140 collega’s staan wij dagelijks klaar om werkzaamheden uit te voeren  van het vervangen van de deurkruk tot en met het ontwikkelen en realiseren van grootschalige renovaties of nieuwbouw.

lees meer
 
Bo-ex
Bo-ex

Bo-Ex is een Utrechtse corporatie, die woonruimte biedt aan ruim 9000 huishoudens, vooral voor mensen in de laagste inkomensgroep. Zo wil Bo-Ex een bijdrage leveren aan de kwaliteit van wonen en een leefbare stad.

lees meer

woensdag 9 januari 2019 Een nieuwe jas

maandag 5 november 2018 Inschakelen van het buurtpastoraat

dinsdag 23 oktober 2018 Pilot energieleverende hoogbouwflats

bekijk alle items

 
Boekema
Boekema

Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen hierbij uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers.

lees meer
 
BouwhulpGroep
BouwhulpGroep

De BouwhulpGroep is als architecten- en adviesbureau werkzaam van Alkmaar tot Zwolle en van Middelburg tot Maastricht. In een open en ongedwongen werksfeer worden de aspecten van advies en architectuur binnen het bureau verweven tot één visie op het gebied van stedebouw tot kast en van nieuwbouw tot schilderen.

lees meer
 
Bouwtool
Bouwtool

Een tool waarmee je met de iPad alles vastlegt, communicatieruis wegneemt en faalkosten terugdringt. Zo is de juiste informatie direct beschikbaar voor de juiste personen.

lees meer

vrijdag 16 juni 2017 Vers bloed bij Renda

maandag 1 mei 2017 Weg met de papierwinkel

bekijk alle items

 
Brabant Wonen
Brabant Wonen

We verhuren, onderhouden, renoveren en bouwen. Met ruim 15.000 woningen, kantoren, winkels en garages in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss is ons aanbod breed en gevarieerd. Vanuit twee zelfstandige vestigingen en een centrale organisatie werken ruim 250 medewerkers samen met voornamelijk lokale partners aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners.

lees meer
 
Caspar de Haan
Caspar de Haan

In onze branche zijn we misschien wel het oudste familiebedrijf en staat de negende generatie aan het roer. Met een lange historie, al sinds 1749. Uitgegroeid van een traditioneel schildersbedrijf tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf is Caspar de Haan meegegroeid met de ontwikkelingen in de markt. Een markt die vraagt naar kwaliteit en meer. Het verfraaien van vastgoed zit ons in de genen. Dat gaat overigens verder dan alleen schilderen. In onze aanpak nemen wij het totale onderhoud van vastgoed voor onze rekening. Van buitenschil tot interieur. Van detail tot hoofdzaak.

lees meer
 
Cazas Wonen
Cazas Wonen

In het westen van de provincie Utrecht huren bijna 16.000 huishoudens een woning van Cazas Wonen. Wij werken aan kernen en buurten waar het prettig samenleven is en waar voldoende kwalitatieve, duurzame en betaalbare woningen beschikbaar zijn. Niet eerder was de uitdaging voor corporaties zo groot en zo breed. Daarnaast verandert de wereld om ons heen steeds sneller. Wij pakken de handschoen op en zorgen binnen onze verantwoordelijkheden – en als het nodig is daarbuiten - voor een zo’n groot mogelijke maatschappelijk impact. We kunnen en willen dit niet alleen doen, we doen het samen met onze bewoners én met onze partners. Samen sterk voor woongeluk!

lees meer

donderdag 28 januari 2021 Twintig jaar ketensamenwerking

maandag 15 oktober 2018 Grip & Groei

woensdag 12 april 2017 Meer vanuit de supply chain werken

bekijk alle items

 
Cobee
Cobee

Cobee is een online tool waarmee bewoners tijdens onderhouds-, renovatie- en saneringsprojecten gepersonaliseerd geïnformeerd worden over de werkzaamheden in en rond hun woning. Zo weten zij precies welke werkzaamheden er uitgevoerd worden en hebben zij met de gebruiksvriendelijke afsprakenmodule zelf invloed op het moment waarop dit gebeurt. Daarbij hebben zij altijd en overal inzicht in de voor hen relevante informatie zoals planningen, routing, mate van overlast en updates.

lees meer

vrijdag 10 november 2023 Samen thuis in bewonersparticipatie

donderdag 17 oktober 2019 Renovatie is een feestje

maandag 1 april 2019 Over Mijn Huis wordt Cobee

bekijk alle items

 
Coen Hagedoorn Bouwgroep
Coen Hagedoorn Bouwgroep

Coen Hagedoorn begon jaren geleden met renoveren en onderhouden. In 1974 om precies te zijn. Mooie uitdagende projecten, waarbij snel en vakkundig gereageerd moest worden op niet te voorziene situaties. Bij de bewoners thuis. En dat doen we nog steeds.

lees meer
 
Woningstichting De Zaligheden
Woningstichting De Zaligheden

Wonen is essentieel. Het hebben van een betaalbaar huis dat bij je past, in een buurt waar je je op je gemak voelt en veiligheid ervaart, is belangrijk. WSZ verhuurt circa 3.800 betaalbare woningen in De Kempen aan diverse doelgroepen. Zoals jongeren, ouderen, mensen met een beperking/zorgbehoefte en statushouders. We streven naar energiezuinige woningen en werken actief aan de leefbaarheid van onze wijken. Als betrokken partner staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden. Bij WSZ staat de klant centraal - we luisteren en zorgen er samen voor dat De Kempen een fijne thuisbasis blijft.

lees meer
 
Dusol
Dusol

Dusol Vastgoedonderhoud is van alle markten thuis en verzorgt alle mogelijke werkzaamheden rondom de zorg voor vastgoed. Van dagelijks onderhoud, schilderwerk, renovaties aan gevel en dak, beton- en houtrot sanering tot het plaatsen van gecertificeerd hang- en sluitwerk. Met dit brede spectrum aan diensten is Dusol in staat alle opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector te bedienen. Denk hierbij aan woningcorporaties, zorg instellingen, onderwijs, vastgoedbeheerders, aannemers, gemeentelijke instanties, bedrijven, monumentenzorg en particulieren.

lees meer

dinsdag 26 maart 2024 Een duurzame bibliotheek

donderdag 9 maart 2023 Renovatie 35 woningen Muntmeester Uden

dinsdag 19 december 2017 Samen schilderen

bekijk alle items

 
Duurzaam Vlechtwerk
Duurzaam Vlechtwerk

Een vrouwelijke kijk op Bouw, Innovatie en Duurzaamheid, met oog voor menselijke motivatie en de kracht van samen. Duurzaam Vlechtwerk helpt organisaties die hun duurzaamheids-DNA zichtbaar willen maken en verder willen brengen. Duurzaam Vlechtwerk faciliteert de transitie, organiseert de betrokkenheid van bewoners, coacht ketensamenwerkings-teams en geeft lezingen over bouw, innovatie en duurzaamheid.

lees meer

maandag 6 mei 2019 Vers bloed

bekijk alle items

 
Eigen Haard
Eigen Haard

Wij zorgen primair voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een inkomen tot € 34.911. Maar voldoende aanbod van vrije sector huur en betaalbare koopwoningen is ook belangrijk. Zo ontstaat er doorstroom en helpen we de groep met de lagere middeninkomens. Want ook voor die groep is het in onze regio moeilijk om een betaalbare woning te vinden.

lees meer
 
Elk
Elk

elk® werkt vanuit de filosofie: geen gedoe. Daarin onderscheiden we ons van het traditionele bouwbedrijf. We willen de beste zijn in ons werkveld en het onderhoud van vastgoed logischer en makkelijker maken. Centraal in onze organisatie staat de klant. Daar is heel onze organisatie op ingericht: het creëren van klantwaarde. Bij ons geen bureaucratisch gedoe met te veel verschillende afdelingen en divisies. Iedere opdrachtgever heeft bij ons te maken met één klantteam. Dit klantteam opereert zelfstandig met een hoge mate van verantwoordelijkheid, betrokkenheid, korte lijnen en slagvaardigheid. Het klantteam wordt daarbij ondersteund door de professionals uit ons supportteam. Zo combineert elk® het beste van twee werelden: de betrokkenheid en slagvaardigheid van een klein bedrijf, de professionaliteit van een grote onderneming.

lees meer
 
Endule
Endule

Endule is een bedrijf met mensen die vanuit een missie de materialen en energietransitie verder helpen. Met praktijkkennis uit de bouw- en installatiechniek en een breed netwerk opereren wij in Nederland en Europa op het gebied van advies, ondersteuning bij de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. Voor gemeenten, particulieren en corporaties. Daarnaast zijn we ook procesondersteuners bij complexe transitie- en verandervraagstukken in de materialen- en energietransitie.

lees meer
 
Era Contour
Era Contour

ERA Contour creëert ruimte. Samen met onze klanten bedenken en maken wij buurten en wijken. We zitten aan tafel met gemeenten, corporaties, consumenten, beleggers en andere ontwikkelaars om plekken te maken waar mensen gelukkig en veilig leven. Of het nu gaat om door ons ontwikkelde projecten of projecten voor derden: wij werken nooit alleen, samenwerken is onze kracht!

lees meer
 
European Federation for living
European Federation for living

De European Federation for living (EFL) is een Europees forum dat het voortouw neemt waar het gaat om betaalbare en duurzame huisvesting. EFL zorgt daarbij voor betere en snellere toegang tot onderzoeken, innovaties en andere informatie die hierbij kan helpen. De leden van EFL werken samen aan concrete resultaten om als collectief tools te ontwikkelen en deel te kunnen nemen in Europese huisvestingprogramma's. 

lees meer
 
Faay
Faay

Faay Vianen B.V., al bijna 50 jaar specialist in scheidingswanden en plafondsystemen. Een Nederlands familiebedrijf met als specialisme prefab wanden. Wij produceren zo’n 1000 panelen per dag! Wij produceren en verkopen wanden van bio-based materialen. Daarin verwerken wij voornamelijk vlas; milieuvriendelijk en eindeloos hernieuwbaar. De wanden worden gebruikt in nieuwbouw, renovatie en transformatie.

lees meer
 
Fakro
Fakro

Als leverancier streven we ernaar om comfort in daglicht bereikbaar te maken voor huishoudens wereldwijd. We doen dit door producten te leveren die voorzien zijn van een hoge kwaliteit gecombineerd met unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het productaanbod bestaat uit dakramen, lichtkoepels, platdakramen, zonweringen, zoldertrappen en aanverwante producten.

lees meer
 
Fier Dakcontrol
Fier Dakcontrol

De engineering, productie en het gebruik van hellende daken is nog steeds niet optimaal. Wist u dat bijvoorbeeld maar liefst 30-35% van de opgebouwde energie via het dak verloren gaat. Door ons totaalpakket zijn wij in staat om woonlasten te laten dalen, een professioneler gebruik van ruimtes te creëren, de waarde van woningen te laten stijgen en het wooncomfort van woningen te verbeteren. Wij verbeteren daken duurzaam in de breedste zin van het woord!

lees meer
 
FM Consultants
FM Consultants

De FM Consultants zijn strategisch denkende professionals die de praktische invulling nooit uit het oog verliezen. Op de actuele thema’s van portfoliomanagement, asset-management, toekomstvisies voor complexen en wijken, onderhoudsbeleid, ketensamenwerking en duurzaamheid zetten zij hun expertise en jarenlange ervaring in en zoeken ze naar de juiste samenhang. Succesvol resultaat in portefeuillebeleid, vastgoedstrategie en – projecten is namelijk alleen mogelijk als het past in de visie en binnen de kaders van de klant.

lees meer
 
Gebroeders van der Plas
Gebroeders van der Plas

Wij van Gebroeders van der Plas zijn gespecialiseerd in duurzaam vastgoedonderhoud. We werken aan uw pand, met respect voor mens, milieu en maatschappij, terwijl we tegelijkertijd het rendement van uw project voor u bewaken. We bundelen de kennis van onze eigen medewerkers met die van onze partners om zo uit één hand een complete dienstverlening op het gebied van vastgoedonderhoud aan te bieden. 

lees meer

dinsdag 2 juni 2020 Echte ketenpartners

dinsdag 20 februari 2018 Vertrouwen is de rode draad van ons succes

maandag 21 november 2016 "Ik voel me echt een collega"

bekijk alle items

 
Greenmakers
Greenmakers

Klimaatadaptatie staat hoog op de agenda binnen de overheid en het bedrijfsleven, Greenmakers speelt hier actief op in door de ontwikkeling van groendaksystemen; dé duurzame bedekking voor uw groendak. Onze complete en innovatieve Groendaksystemen met Sedum, grassen en kruiden zijn geschikt voor alle type daken. Groot, klein, plat, hellend of golvend. Greenmakers is in 2010 ontstaan vanuit Kwekerij Aad Vermeer. Inmiddels staat er een stabiel, ervaren en toegankelijk team. Allemaal met een groot, groen hart én een eigen expertise. Goede service staat hoog in ons vaandel.

lees meer
 
Hazenberg
Hazenberg

Een fijn huis en prettige omgeving bepalen ons woon-, werk- en levensgeluk. Daarom geven wij betekenis aan alles wat we doen. Dat maakt ons Makers van Waarde. Al meer dan 75 jaar.

We ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren wijken, woningen en gebouwen. Op een duurzame manier. Die kennis delen we graag en ook wij willen leren van anderen. Zodat we samen slimmer en duurzamer bouwen. Nu en later.

lees meer
 
HEEMwonen
HEEMwonen

HEEMwonen is als ondernemende en betrokken woningcorporatie actief in de gemeenten Kerkrade en Landgraaf, ofwel de oostflank van de regio Parkstad Limburg. Hier maken wij het verschil in de wijk en werken wij aan betaalbaar wonen en prettig leven voor onze huurders. Dat is onze missie, ons doel. Daar doen we het voor.

lees meer

maandag 4 oktober 2021 Meer woongenot op de gracht

vrijdag 24 mei 2019 Het is 100% meegevallen!

dinsdag 27 februari 2018 Build me once

bekijk alle items

 
Hendriks Bouw en Ontwikkeling
Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een bijna 100 jaar jong familie bedrijf uit Oss. Wij zijn een integrale dienstverlener met onderhoud & beheer, installatie, nieuwbouw en projectontwikkeling alle onder één dak. Wij bouwen aan een steeds duurzamere leefomgeving, dit is onze missie. Dit doen wij samen met onze klanten en partners.

lees meer
 
Hoedemakers
Hoedemakers

Hoedemakers is een familiebedrijf met een sterke traditie sinds 1931. Vakmanschap en betrokkenheid vormen de fundering. De werkmentaliteit het cement. De ondernemersgeest en expertise de bouwstenen voor de toekomst. Hoedemakers staat voor continuïteit. Daarbij is het behoud van vakmanschap essentieel. Als erkend leerbedrijf wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van bouwtalent. Met respect voor de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren, staan wij midden in de samenleving. Met onze mensen; team Hoedemakers, in nauwe samenwerking met klanten, professionals en partners. Klaar voor de vraag van morgen.

lees meer

dinsdag 1 november 2016 Beleving sleutel tot succes

maandag 25 juli 2016 Drie weken de stekker eruit. Of niet?

donderdag 31 maart 2016 Vers bloed bij Renda

bekijk alle items

 
HomeMates
HomeMates

HomeMates is een onafhankelijk kennisplatform dat de aandacht wil vestigen op de derde onderbelichte succesfactor van energievriendelijk renoveren (naast goede techniek en voldoende budget). Namelijk: werken vanuit een bewonersperspectief.

lees meer

maandag 25 juni 2018 Luisteren om gehoord te worden

woensdag 23 mei 2018 Energieambities realiseren

donderdag 21 december 2017 Het geluk ervaren

bekijk alle items

 
Huybregts Relou
Huybregts Relou

Huybregts Relou wil voor haar opdrachtgevers een professionele bouwpartner zijn. Die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te realiseren en waarin de klant (eindgebruiker) altijd centraal staat. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid. In onze samenwerkingsverbanden met maximale ketenintegratie en LEAN-principes, maar ook bij reguliere (Europese) aanbestedingen trachten we gezamenlijk maximaal resultaat voor alle partners te realiseren.

lees meer
 
JOOST
JOOST

Woonstichting JOOST beheert circa 7.500 huurwoningen, met name in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. We staan dicht bij onze huurders, persoonlijk, gericht op goede dienstverlening en waar je veel woonzaken eenvoudig zelf kunt regelen. Als een goede buurman bieden we een luisterend oor en geven we graag advies. We zijn verankerd in het dorp en weten wat er speelt.

lees meer
 
KnaapenGroep
KnaapenGroep

Als er iets is wat ons bedrijf typeert, dan is het dat we nooit stilstaan. We geloven dat het altijd slimmer kan. Beter, socialer, sneller en efficiënter. Dat betekent niet dat we per se continu willen vernieuwen. Vernieuwen is voor ons nooit een doel op zich. Het is wel zo dat we kansen direct grijpen als we ze zien. Ook als we nog niet precies weten waar ons dat gaat brengen.

lees meer
 
Kennemer Wonen
Kennemer Wonen

Kennemer Wonen is een woningcorporatie in de regio Noord-Kennemerland. Kennemer Wonen verhuurt, verbetert en bouwt betaalbare en energiezuinige huurwoningen in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo en Uitgeest. Onze missie is voldoende goede huurwoningen met passende woonlasten in gevarieerde wijken voor onze klanten van nu en in de toekomst. Kennemer Wonen beseft dat wonen niet stopt bij de voordeur, maar dat onze klanten ook graag in een prettige wijk wonen.

lees meer
 
Kranendonk Vastgoedonderhoud
Kranendonk Vastgoedonderhoud

Wij verzorgen het complete onderhoud aan vastgoed. Met eigen vakmensen voor schilderwerk, beglazing en geveltimmerwerk. We ontzorgen woningcorporaties, zorg- en overheidsinstellingen, bedrijven én particulieren hierin op de lange termijn.

lees meer

vrijdag 10 december 2021 Vertrouwen is een werkwoord

dinsdag 25 september 2018 De randjes opzoeken

vrijdag 5 mei 2017 'Noorderlingen, kom je melden!'

bekijk alle items

 
ladies@work
ladies@work

Ladies@work is er voor de bewoners die te maken hebben met onderhouds- of verduurzamingsprojecten aan hun woning. Met uitstekende begeleiding en praktische oplossingen nemen we feedback en tips serieus en koppelen we deze terug aan de opdrachtgever. Het team van daadkrachtige bewonersconsulentes begeleidt bewoners bij veranderingen in, aan of rondom hun woning zodat de opdrachtgever het gewenste traject soepel en succesvol kan uitvoeren. Door te verbinden zorgt ladies@work voor draagvlak. Samen met alle betrokken partijen worden heldere plannen gemaakt en wordt het project tot in de puntjes begeleid. Van een renovatie tot groot onderhoud en van verduurzaming tot bekabeling voor nieuwe energie.

lees meer
 
Mastermate
Mastermate

Mastermate is de totaalleverancier van woningcorporaties en bedrijven in het dagelijks onderhoud. Wij gaan samen voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen voor dagelijks en mutatie-onderhoud. Samen vinden we de beste aanpak voor uw onderhouds- of nieuwbouwproject.

lees meer

dinsdag 4 februari 2020 Vers bloed bij Renda 2020

maandag 20 januari 2020 Een gezamenlijk avontuur

bekijk alle items

 
NieuwWonen
NieuwWonen

Dé oplossing om woningen economisch te verduurzamen heet innoveren én industrialiseren. Voor VolkerWessels reden om te investeren in de ontwikkeling van het baanbrekende renovatieconcept NieuwWonen: verduurzamen vanuit een pragmatisch oogpunt en een industrieel platform en focus op kostenbeheersing.

lees meer
 
Van der Meijs
Van der Meijs

Van der Meijs is een familiebedrijf dat staat voor totaaloplossingen in vastgoedonderhoud. In bijna veertig jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf dat alle aspecten van het vakgebied beheerst. Van planmatig en dagelijks onderhoud tot energetische renovatie, en van houtschade- en glasherstel tot gevelreiniging. En alles daartussenin.

lees meer

donderdag 26 januari 2023 Ontketen je netwerk

donderdag 8 oktober 2020 Renoveren bij mutatie

donderdag 13 februari 2020 Verduurzamen bij mutatie

bekijk alle items

 
Moving-In
Moving-In

Moving-In is hét adres voor woningbouwcorporaties en aannemers als het gaat om stofferen en meubileren van logeer- en rustwoningen tijdens renovatieprojecten.

Ons grootste doel is woonconsulenten en uitvoerders te ontlasten op het gebied van logeer- en rustwoningen. We dragen zorg voor de wand-, vloer- en raamafwerking en meubileren vervolgens de woning volledig van A tot Z. Ook aanvullende diensten zoals internet en televisie pakken we op. Door alle zaken op dit gebied uit handen te nemen kunnen woonconsulenten en uitvoerders zich focussen op andere zaken binnen het project.

lees meer

donderdag 12 oktober 2023 Impact op mens én planeet

woensdag 18 mei 2022 Hart voor Oekraïne

maandag 2 december 2019 Kracht in het familiaire

bekijk alle items

 
OC Autarkis
OC Autarkis

Autarkis ontwikkelt energiezuinige installatieconcepten voor vastgoed, woningen en (kleine) datacentra. De basis van haar dienstverlening ligt in het opslaan van warmte en koude. Hiervoor gebruiken wij Phase Change Materials (PCM) welke zich gedragen als een thermische accu. De toepassing van de thermische accu zorgt voor een lager energieverbruik en een kleinere CO2 voetafdruk.

lees meer
 
Orly & Endevoets
Orly & Endevoets

Berrie Endevoets: "Door onze veelzijdigheid, vakmanschap, betrokkenheid, passie, netheid en innovatievermogen, zijn wij dé partner op het gebied van buitengewoon onderhoud en sociaal ondernemen."

lees meer

donderdag 21 december 2023 DEFG, weg ermee!

donderdag 31 augustus 2023 Een ode aan de bouwende helden

maandag 10 juli 2023 Het succes van een duurzame samenwerking

bekijk alle items

 
Panasonic Heating & Cooling Solutions Europe
Panasonic Heating & Cooling Solutions Europe

Panasonic is een wereldwijde speler in vele markten. De tak – heating en cooling – richt zich voornamelijk op het gebied van HVAC. Dus airco’s, warmtepompen, chillers, koel-vries units, etc.

Je merkt aan alles dat het een internationaal georiënteerd bedrijf is en dus, voornamelijk door Europa, korte lijntjes heeft. Dat maakt het een open organisatie met een cultuur waar hard gewerkt wordt en natuurlijk ook af en toe een grapje past.

Daarnaast zet Panasonic zich in voor een groene toekomst via GREEN IMPACT. Bij elke stap en ontwikkeling die wordt gezet, denkt men ook na hoe dit groener, schoner, efficiënter en beter kan. In de bedrijfsfilosofie ligt dan ook dat ze voortdurende verbetering nastreven en innovatie bevorderen in alles wat ze doen.

lees meer
 
Renson
Renson

‘Creating Healthy Spaces’, zo luidt de baseline van Renson. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen stelt dit dynamisch familiebedrijf dan ook alles in het teken van een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Door sterk in te zetten op innovatie, communicatie en internationalisatie zit Renson de toekomst op de hielen, steeds met de focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorginstellingen. De nadruk ligt op duurzame totaalconcepten, die tegemoet komen aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design.

lees meer
 
Sigma Coatings
Sigma Coatings

Het profiel van Sigma Coatings lijkt op dat van de vakman. Wij kennen de schilderswereld door en door omdat veel van onze medewerkers zelf uit de praktijk komen. Hun kennis en ervaring is de basis voor de kwaliteit van onze producten en diensten.

lees meer
 
Sikkens
Sikkens

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor de fabricage van lakken. Tegenwoordig is Sikkens een internationaal erkend merk dat dankzij de passie voor alleen de beste kwaliteit klanten overtuigt in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

lees meer

donderdag 9 december 2021 Sikkens Vooruitblik

dinsdag 9 juli 2019 Het is nú tijd om te veranderen

dinsdag 17 januari 2017 Trots zijn op je team

bekijk alle items

 
SKK Kozijnwacht
SKK Kozijnwacht

SKK Ko­zijn­wacht ver­zorgt re­pa­ra­ties, pre­ven­tief on­der­houd en (ener­ge­ti­sche) op­waar­de­ring van be­staan­de kunststof-?, aluminium-? en hou­ten ko­zij­nen. Wij zijn een lan­de­lij­ke ser­vi­ce­or­ga­ni­sa­tie voor cor­po­ra­ties, (com­mer­ci­ë­le) ge­bouw­be­heer­ders, Vastgoedonderhoud bedrijven, Ver­e­ni­gin­gen van Ei­ge­na­ren en par­ti­cu­lie­re wo­ning­be­zit­ters.

lees meer
 
SlimRenoveren
SlimRenoveren

SlimRenoveren is een advies- en productontwikkelingsbureau dat zich concentreert op het snijvlak tussen vraag en aanbod in de renovatiemarkt. Wij geloven dat de grootschalige verbetering van de bestaande woningvoorraad sneller, efficiënter, beter en spectaculair goedkoper kan door vraag en aanbod op een andere manier in te richten. Daarom richten we ons in onze projecten op vraaginnovatie, productontwikkeling en communicatie in het speelveld tussen de corporaties, aanbieders en bewoners. Als professionals kennen we de bouw- en corporatiemarkt, zijn we thuis in de bestaande woningvoorraad en weten we te prikkelen met onze verfrissende ideeën.

lees meer
 
Stichting Dakmeester
Stichting Dakmeester

Stichting Dakmeester, met een historie van meer dan 25 jaar en een groeiend aantal deelnemers, inmiddels 25 proces gecertificeerde bedrijven, werkt samen met haar partners/industrieën aan de verdere ontwikkeling van duurzamere hellende daken. Het platform van gekwalificeerde dakdekkers en toonaangevende producenten van materialen voor hellende daken is een uitstekende uitgangspositie om ook de duurzame ontwikkelingen op hellende daken te versterken. Een uniek samenwerkingsverband met een stabiele basis, al sinds 1998.

lees meer
 
Stiebel Eltron
Stiebel Eltron

STIEBEL ELTRON ontwikkelt en produceert sinds 1924 producten op het allerhoogste technische niveau en is al jaren kwaliteitsleverancier voor huis- en systeemtechniek. Het gamma van STIEBEL ELTRON Nederland omvat warmwater en warmtepompen. Warmtepompen maken gebruik van duurzame energie voor verwarming en voor de productie van warm water. We leveren al sinds 1976 warmtepompen voor woningbouw en hebben als eerste in Nederland de warmtepompboiler met een TNO-gelijkwaardigheidscertificaat geïntroduceerd: een warmtepomp met een grote marktacceptatie, die inmiddels uitgebreid is toegepast in woningbouwprojecten.

lees meer

donderdag 7 december 2023 Nieuwe aanwinst #3

maandag 4 december 2023 Stiebel Eltron stelt zich voor

bekijk alle items

 
SOR
SOR

Ouderen in de regio Rotterdam een thuisgevoel bezorgen. Dat is waar het ons om te doen is. Net als veel andere corporaties maken wij de transitie ‘van bakstenen naar mensen’. Maar dan wel op z’n Rotterdams. En dat betekent: niet lullen, maar poetsen. Ieder bedrijf zegt dat de klant bij hen centraal staat. Maar als de handen uit de mouwen moeten wordt duidelijk of dat ook werkelijk zo is. Dat is waar wij het verschil willen maken: een thuisgevoel voor iedereen in de praktijk brengen. Terug naar waar het werkelijk om draait: om de ouderen die wonen bij SOR.

lees meer
 
Sto Isoned
Sto Isoned

Als gevelspecialist bouwt Sto al 60 jaar aan een mooiere en energiezuinige gebouwvoorraad, wereldwijd. In nauwe samenwerking met onze partners ontwikkelen wij innovatieve gevelisolatiesystemen, waarbij we ook de balans tussen ecologie en economie niet vergeten. Bouwen met Sto betekent duurzaam bouwen en renoveren. Bewust bouwen.

lees meer

vrijdag 2 juni 2023 Verduurzamen voorbij de standaard

donderdag 17 februari 2022 Renda's Research - Brandveiligheid

woensdag 15 december 2021 Een solide toekomst

bekijk alle items

 
Talen Vastgoedonderhoud
Talen Vastgoedonderhoud

Talen Vastgoedonderhoud is een gespecialiseerde en adviserende vastgoed onderhoudspartner: gewaardeerd door opdrachtgevers juist om haar kennis en adviserende rol in vastgoedstrategie. Talen werkt ketengeïntegreerd en prestatiegericht, vanuit strategische onderhoudsdoelstellingen met innovatieve producten en oplossingen. Hierbij staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.

lees meer
 
Thius
Thius

Thius is ontstaan uit de fusie van de woningcorporaties SCW uit Tiel en SWB uit Lienden. Ons werkgebied is groter geworden en onze bereikbaarheid is uitgebreid. We blijven doen waar we goed in zijn: het bieden van voldoende betaalbare woningen. Door samen te gaan, kunnen we blijven inzetten op betaalbaarheid, leefbaarheid en verduurzaming. 

lees meer
 
'thuis
'thuis

Wonen is voor Woonstichting ’thuis meer dan een dak boven je hoofd, het is een plek om echt thuis te komen. Dat begint met een kwalitatief goede en betaalbare woning, in een omgeving die past bij onze klanten. Want goed wonen is niet voor iedereen hetzelfde. We vinden het daarom belangrijk om onze klanten keuzes te bieden. Dit doen wij binnen de stadsregio Eindhoven in de gemeenten Son en Breugel, Best, Eindhoven, Veldhoven en Waalre.

lees meer

maandag 2 oktober 2023 Managerloze organisatie

dinsdag 16 maart 2021 Corona, een jaar later

dinsdag 26 juni 2018 De sociale gereedschapskist vullen

bekijk alle items

 
Tiwos
Tiwos

Tiwos, Tilburgse Woonstichting. We spreken van ‘woonstichting’ omdat we meer bieden dan alléén een woning. We bieden een compleet pakket aan dienstverlening gericht op de individuele klant. Tiwos kijkt daarbij verder dan de voordeur. De omgeving van de woning vinden wij minstens zo belangrijk. Plezierig wonen kan namelijk alleen maar binnen een goed leefklimaat!

lees meer

maandag 2 oktober 2023 Managerloze organisatie

vrijdag 17 april 2020 Veilig contact maken

maandag 21 oktober 2019 Toon houdt de buurt schoon

bekijk alle items

 
Tremco CPG
Tremco CPG

Tremco CPG Europe (afgekort Tremco CPG) produceert hoogwaardige bouwproducten die voldoen aan de steeds complexere eisen binnen de bouwsector. Wij bieden producten en diensten voor voegafdichting, verlijming en isolatie, passieve brandbeveiliging, vloercoatings, dakafdichting en betonbescherming/reparatie. Met het brede scala aan bouwoplossingen zijn wij bij uitstek geschikt voor het oplossen van de complexe uitdagingen waarmee architecten, aannemers, ontwikkelaars en vaklui vandaag de dag worden geconfronteerd.

lees meer

donderdag 7 december 2023 Nieuwe aanwinst #3

maandag 9 oktober 2023 Tremco CPG stelt zich voor

bekijk alle items

 
Vaillant
Vaillant

Vaillant biedt klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak. De Vaillant Group is een internationaal familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring. Op het gebied van verwarmingstechnologie zijn we de op een na grootste fabrikant in Europa. Bovendien zijn we actief in technologieën als ventilatie en airconditioning. De Vaillant Groep is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen met eigen nationale verkoopbedrijven en exporteert naar ruim 60 landen.

lees meer
 
Van Son Projectonderhoud
Van Son Projectonderhoud

Van Son Projectonderhoud is sinds 1989 een gevestigde organisatie met ervaring in het duurzaam en resultaatgericht uitvoeren van onderhoud. Wij zien onszelf als volwaardig partner voor de vastgoedeigenaar op het gebied van onderhoud, verduurzaming en renovatieprojecten. Wij werken hoofdzakelijk voor woningcorporaties, scholen, zorg- en overheidsinstellingen. 

lees meer
 
Van Wijnen
Van Wijnen

Wij zijn Van Wijnen. Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven. Een gebouw krijgt pas betekenis wanneer het wordt gebruikt door mensen. Want dan komt een plek tot leven. In de afgelopen 112 jaar hebben we geleerd dat het niet in stenen zit, maar in mensen. Want door er in te wonen, werken, leren, zorgen en recreëren krijgt een ruimte of plek pas écht betekenis. Als betrokken vakliefhebbers kijken we voorbij de techniek. We zoeken in elke opgave de verbinding met bewoners, klanten, de directe omgeving en vakgenoten. Dat doen we lokaal vanuit 24 ondernemingen in Nederland, duurzaam en dichtbij de klant en leveranciers.

lees meer
 
Verweij Houttechniek
Verweij Houttechniek

Al meer dan 135 jaar werken we aan ramen, deuren, kozijnen en intrekkozijnen op maat voor de vastgoedonderhoudsbranche. Als logische aanvulling bieden we panelen, dakkapellen, hsb-wanden, bergingen en glas aan. Alles vanuit één loket: van advies tot en met nazorg. Als gevestigd familiebedrijf doen we dit met een hecht team van medewerkers, in nauwe samenwerking met ketenpartners. We werken zorgvuldig en doordacht en communiceren helder en oprecht.

lees meer
 
Vidomes
Vidomes

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. Wij richten ons op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Samen met onze klanten en belanghebbenden nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een goed woon- en leefklimaat. Nu en in de toekomst.

lees meer
 
VISA Vaart in Samenwerken
VISA Vaart in Samenwerken

VISA Vaart in Samenwerken ondersteunt organisaties bij de ontwikkeling van mensen en teams en heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en ontwikkelen van de zachte kant van samenwerken. Daardoor blijven medewerkers en leidinggevenden bij onder andere ketensamenwerking, reorganisatie of fusie wendbaar en krachtig en wordt het werkplezier vergroot. Teamleden krijgen handvatten voor groei en ontwikkeling.

lees meer
 
WonenBreburg
WonenBreburg

WonenBreburg is een woningcorporatie met bijna 30.000 huurwoningen in Tilburg, Breda, Berkel-Enschot, Galder, Rijen, Bavel, Chaam, Teteringen en Wernhout. We verhuren schone, veilige, goed onderhouden woningen. Daarnaast werken we als woningcorporatie met onze samenwerkingspartners aan veilige, prettige buurten.

lees meer

maandag 14 december 2020 "We hebben een succesformule in handen"

dinsdag 17 september 2019 Veilige balkons

donderdag 5 september 2019 Op zoek naar duurzaam alternatief voor cv-ketel

bekijk alle items

 
Woonbedrijf
Woonbedrijf

Woonbedrijf is een woningcorporatie die klantgestuurd werkt. Vanuit die taak verzorgen wij een grote voorraad goede en betaalbare huurwoningen in Eindhoven en omgeving. In een buurt waar het prettig wonen is en zonder iemand uit te sluiten. 

lees meer
 
Woonmeij
Woonmeij

Een betaalbare huurwoning, waar bewoners prettig veilig en duurzaam wonen. Dat biedt woningcorporatie Woonmeij haar huurders. We hebben 5100 woningen in alle dorpen in de gemeenten Sint-Michielgestel en Meierijstad. We hebben oprecht hart voor onze bewoners en zijn voor hen een betrouwbare partner. Woonmeij staat voor duurzame woningen van hoge kwaliteit en goed onderhoud is één van onze speerpunten. Bovendien is het ons doel om voor 2030 zeshonderd woningen toe te voegen aan ons aanbod.

lees meer

donderdag 21 december 2023 DEFG, weg ermee!

maandag 10 juli 2023 Het succes van een duurzame samenwerking

donderdag 26 januari 2023 Ontketen je netwerk

bekijk alle items

 
Woonwaard
Woonwaard

Woonwaard gelooft dat ontplooiing de motor is voor welzijn en geluk. Een goed thuis is daarvoor de basis.

lees meer
 
Verkoelen
Verkoelen

Mens! Dak! Duurzaam! Verkoelen Dakspecialisten in drie woorden.

Bij Verkoelen Dakspecialisten staat de mens al meer dan 100 jaar centraal. Onze dakspecialisten verfraaien en verduurzamen de mooiste daken en realiseren de mooiste projecten voor onze klanten. Werkzaam vanuit Zuid-Nederland met een formule om landelijk klanten te faciliteren. We doen dit terwijl we ons inzetten als een sociale werkgever die gelooft in het welzijn en ontwikkeling van onze mensen. We erkennen en waarderen de waarde van elk individu binnen ons bedrijf en streven ernaar een ondersteunende werkomgeving te creëren. Dit is gecertificeerd met een PSO trede 3 certificaat. Maar ook veiligheid staat voorop middels een VCA** en SCL trede 3 certificaat. We investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze mensen, omdat we geloven dat hun welzijn en groei de sleutel is tot ons succes.

lees meer
 
Zayaz
Zayaz

Als woningcorporatie huisvesten wij ruim 30.000 mensen in meer dan 13.000 woningen in de regio 's-Hertogenbosch. Via goede woningen en vitale wijken willen we mensen mee laten doen in en aan de samenleving. Wij zetten ons in voor buurten en wijken, om ze veilig en leefbaar te maken en te houden. Bijvoorbeeld door woningen te renoveren en onderhouden. Maar ook door méér woningen bij te bouwen, met oog voor betaalbaarheid en duurzaamheid.

lees meer
 
Woonveste
Woonveste

Woonveste is een woningcorporatie in de gemeenten Boxtel, Heusden, Oisterwijk, Vught en ’s-Hertogenbosch. Woonveste verhuurt en onderhoudt zo’n 5.500 woningen in haar werkgebied. De aankomende periode zal Woonveste stevig investeren in het verduurzamen van het bestaand bezit en in nieuwbouw, zowel verplaatsbare als permanente woningen. De komende jaren bouwen zij met duurzame bouwmaterialen en energiebesparende maatregelen samen met diverse (project)ontwikkelaars ruim 700 nieuwe woningen. Zij komen daarmee tegemoet aan de grote vraag naar woningen in de regio met een kritisch oog voor het behoud van het milieu.

lees meer
 
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren