Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Partners

Partners

Partners hebben een cruciale rol bij het bepalen van de inhoud van Renda. Zij doen dat door intensief contact te hebben met de redactie en bij te dragen aan evenementen en alle andere Renda-uitingen. Ook hebben partners een plek in de jaarlijkse Renda Partnerdag, waar gezamenlijk wordt gebrainstormd over relevante onderwerpen.

Via het netwerk kunnen partners hun inhoudelijke kennis en kunde uitstekend delen. Dankzij het brengen én halen van kennis, ontwikkelen zij zich in hun vakgebied. Wie wil dat nu niet? Bekijk wie onze huidige partners zijn.

  

Partner worden?

Renda stelt professionals in staat hun werk beter te doen door betrouwbare vakkennis te delen en te inspirereren. Is jouw organistatie actief binnen de sociale woningbouw? En wil je die kennis delen met woningcorporaties, bouwers, leveranciers, adviseurs en architecten? Neem contact op met Elleke van de Westeringh (073 205 10 29) of via het contactformulier.

SKK Kozijnwacht
SKK Kozijnwacht

SKK Ko­zijn­wacht ver­zorgt re­pa­ra­ties, pre­ven­tief on­der­houd en (ener­ge­ti­sche) op­waar­de­ring van be­staan­de kunststof-?, aluminium-? en hou­ten ko­zij­nen. Wij zijn een lan­de­lij­ke ser­vi­ce­or­ga­ni­sa­tie voor cor­po­ra­ties, (com­mer­ci­ë­le) ge­bouw­be­heer­ders, Vastgoedonderhoud bedrijven, Ver­e­ni­gin­gen van Ei­ge­na­ren en par­ti­cu­lie­re wo­ning­be­zit­ters.

lees meer
 
Antares
Antares

Thuiskomen is een heerlijk gevoel. Antares is blij om het thuisfront te mogen zijn voor duizenden huurders. Dagelijks zijn tientallen medewerkers in de weer om het de huurders naar de zin te maken. Vanzelfsprekend gunnen we u graag een blik in onze keuken. Vandaar dit we in dit onderdeel vertellen wie we zijn en wat we doen.

lees meer
 
Area
Area

Area is een wooncorporatie met zo’n 8000 woningen in de regio Uden-Veghel. We willen dat mensen hier goed kunnen wonen, in bedrijvige steden, levendige dorpen en prettige wijken.

lees meer
 
Ballast Nedam Zuid
Ballast Nedam Zuid

Ballast Nedam Zuid is een handelsnaam binnen het Ballast Nedam concern. We hebben een sterke regionale focus. Vanuit onze  regiokantoren in Den Bosch, Breda, Helmond, Nijmegen en het hoofdkantoor in Eindhoven werken we aan projecten in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Samen met 140 collega’s staan wij dagelijks klaar om werkzaamheden uit te voeren  van het vervangen van de deurkruk tot en met het ontwikkelen en realiseren van grootschalige renovaties of nieuwbouw.

lees meer
 
Bo-ex
Bo-ex

Bo-Ex is een Utrechtse corporatie, die woonruimte biedt aan ruim 9000 huishoudens, vooral voor mensen in de laagste inkomensgroep. Zo wil Bo-Ex een bijdrage leveren aan de kwaliteit van wonen en een leefbare stad.

lees meer

woensdag 9 januari 2019 Een nieuwe jas

maandag 5 november 2018 Inschakelen van het buurtpastoraat

dinsdag 23 oktober 2018 Pilot energieleverende hoogbouwflats

bekijk alle items

 
Boekema
Boekema

Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen hierbij uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers.

lees meer
 
BouwhulpGroep
BouwhulpGroep

De BouwhulpGroep is als architecten- en adviesbureau werkzaam van Alkmaar tot Zwolle en van Middelburg tot Maastricht. In een open en ongedwongen werksfeer worden de aspecten van advies en architectuur binnen het bureau verweven tot één visie op het gebied van stedebouw tot kast en van nieuwbouw tot schilderen.

lees meer
 
Bouwtool
Bouwtool

Een tool waarmee je met de iPad alles vastlegt, communicatieruis wegneemt en faalkosten terugdringt. Zo is de juiste informatie direct beschikbaar voor de juiste personen.

lees meer

vrijdag 16 juni 2017 Vers bloed bij Renda

maandag 1 mei 2017 Weg met de papierwinkel

bekijk alle items

 
Brabant Wonen
Brabant Wonen

We verhuren, onderhouden, renoveren en bouwen. Met ruim 15.000 woningen, kantoren, winkels en garages in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss is ons aanbod breed en gevarieerd. Vanuit twee zelfstandige vestigingen en een centrale organisatie werken ruim 250 medewerkers samen met voornamelijk lokale partners aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners.

lees meer
 
Caspar de Haan
Caspar de Haan

In onze branche zijn we misschien wel het oudste familiebedrijf en staat de negende generatie aan het roer. Met een lange historie, al sinds 1749. Uitgegroeid van een traditioneel schildersbedrijf tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf is Caspar de Haan meegegroeid met de ontwikkelingen in de markt. Een markt die vraagt naar kwaliteit en meer. Het verfraaien van vastgoed zit ons in de genen. Dat gaat overigens verder dan alleen schilderen. In onze aanpak nemen wij het totale onderhoud van vastgoed voor onze rekening. Van buitenschil tot interieur. Van detail tot hoofdzaak.

lees meer
 
Cobee
Cobee

Cobee is een online tool waarmee bewoners tijdens onderhouds-, renovatie- en saneringsprojecten gepersonaliseerd geïnformeerd worden over de werkzaamheden in en rond hun woning. Zo weten zij precies welke werkzaamheden er uitgevoerd worden en hebben zij met de gebruiksvriendelijke afsprakenmodule zelf invloed op het moment waarop dit gebeurt. Daarbij hebben zij altijd en overal inzicht in de voor hen relevante informatie zoals planningen, routing, mate van overlast en updates.

lees meer
 
Coen Hagedoorn Bouwgroep
Coen Hagedoorn Bouwgroep

Coen Hagedoorn begon jaren geleden met renoveren en onderhouden. In 1974 om precies te zijn. Mooie uitdagende projecten, waarbij snel en vakkundig gereageerd moest worden op niet te voorziene situaties. Bij de bewoners thuis. En dat doen we nog steeds.

lees meer
 
Constructiever
Constructiever

Constructiever is een projectadvies en bouwmanagement bureau. Wij begeleiden opdrachtgevers bij de volledige procesbeheersing van verduurzamen en renoveren van bestaande (huur-)woningen en bij nieuwbouw. Onze groot-zakelijke opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, woningcorporaties en beleggers. Ook werken wij in opdracht van gemeenten, zorginstellingen en schoolbesturen. Constructiever is specialist in Regisserend Opdrachtgeversschap (ook wel: Het Nieuwe Opdrachtgeven).

lees meer
 
Dusol
Dusol

Dusol Vastgoedonderhoud is van alle markten thuis en verzorgt alle mogelijke werkzaamheden rondom de zorg voor vastgoed. Van dagelijks onderhoud, schilderwerk, renovaties aan gevel en dak, beton- en houtrot sanering tot het plaatsen van gecertificeerd hang- en sluitwerk. Met dit brede spectrum aan diensten is Dusol in staat alle opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector te bedienen. Denk hierbij aan woningcorporaties, zorg instellingen, onderwijs, vastgoedbeheerders, aannemers, gemeentelijke instanties, bedrijven, monumentenzorg en particulieren.

lees meer

donderdag 9 maart 2023 Renovatie 35 woningen Muntmeester Uden

dinsdag 19 december 2017 Samen schilderen

dinsdag 18 april 2017 "Met de ene kun je plezier hebben"

bekijk alle items

 
Duurzaam Vlechtwerk
Duurzaam Vlechtwerk

Een vrouwelijke kijk op Bouw, Innovatie en Duurzaamheid, met oog voor menselijke motivatie en de kracht van samen. Duurzaam Vlechtwerk helpt organisaties die hun duurzaamheids-DNA zichtbaar willen maken en verder willen brengen. Duurzaam Vlechtwerk faciliteert de transitie, organiseert de betrokkenheid van bewoners, coacht ketensamenwerkings-teams en geeft lezingen over bouw, innovatie en duurzaamheid.

lees meer

maandag 6 mei 2019 Vers bloed

bekijk alle items

 
Eigen Haard
Eigen Haard

Wij zorgen primair voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een inkomen tot € 34.911. Maar voldoende aanbod van vrije sector huur en betaalbare koopwoningen is ook belangrijk. Zo ontstaat er doorstroom en helpen we de groep met de lagere middeninkomens. Want ook voor die groep is het in onze regio moeilijk om een betaalbare woning te vinden.

lees meer
 
Elk
Elk

elk® werkt vanuit de filosofie: geen gedoe. Daarin onderscheiden we ons van het traditionele bouwbedrijf. We willen de beste zijn in ons werkveld en het onderhoud van vastgoed logischer en makkelijker maken. Centraal in onze organisatie staat de klant. Daar is heel onze organisatie op ingericht: het creëren van klantwaarde. Bij ons geen bureaucratisch gedoe met te veel verschillende afdelingen en divisies. Iedere opdrachtgever heeft bij ons te maken met één klantteam. Dit klantteam opereert zelfstandig met een hoge mate van verantwoordelijkheid, betrokkenheid, korte lijnen en slagvaardigheid. Het klantteam wordt daarbij ondersteund door de professionals uit ons supportteam. Zo combineert elk® het beste van twee werelden: de betrokkenheid en slagvaardigheid van een klein bedrijf, de professionaliteit van een grote onderneming.

lees meer
 
Era Contour
Era Contour

ERA Contour creëert ruimte. Samen met onze klanten bedenken en maken wij buurten en wijken. We zitten aan tafel met gemeenten, corporaties, consumenten, beleggers en andere ontwikkelaars om plekken te maken waar mensen gelukkig en veilig leven. Of het nu gaat om door ons ontwikkelde projecten of projecten voor derden: wij werken nooit alleen, samenwerken is onze kracht!

lees meer
 
European Federation for living
European Federation for living

De European Federation for living (EFL) is een Europees forum dat het voortouw neemt waar het gaat om betaalbare en duurzame huisvesting. EFL zorgt daarbij voor betere en snellere toegang tot onderzoeken, innovaties en andere informatie die hierbij kan helpen. De leden van EFL werken samen aan concrete resultaten om als collectief tools te ontwikkelen en deel te kunnen nemen in Europese huisvestingprogramma's. 

lees meer
 
Faay
Faay

Faay Vianen B.V., al bijna 50 jaar specialist in scheidingswanden en plafondsystemen. Een Nederlands familiebedrijf met als specialisme prefab wanden. Wij produceren zo’n 1000 panelen per dag! Wij produceren en verkopen wanden van bio-based materialen. Daarin verwerken wij voornamelijk vlas; milieuvriendelijk en eindeloos hernieuwbaar. De wanden worden gebruikt in nieuwbouw, renovatie en transformatie.

lees meer
 
Fakro
Fakro

Als leverancier streven we ernaar om comfort in daglicht bereikbaar te maken voor huishoudens wereldwijd. We doen dit door producten te leveren die voorzien zijn van een hoge kwaliteit gecombineerd met unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het productaanbod bestaat uit dakramen, lichtkoepels, platdakramen, zonweringen, zoldertrappen en aanverwante producten.

lees meer

woensdag 24 mei 2023 Stap voor stap op weg naar 2050

woensdag 26 augustus 2020 Duurzame dakraamrenovatie van A tot Z

dinsdag 19 februari 2019 Waarde toevoegen

bekijk alle items

 
Fier Dakcontrol
Fier Dakcontrol

De engineering, productie en het gebruik van hellende daken is nog steeds niet optimaal. Wist u dat bijvoorbeeld maar liefst 30-35% van de opgebouwde energie via het dak verloren gaat. Door ons totaalpakket zijn wij in staat om woonlasten te laten dalen, een professioneler gebruik van ruimtes te creëren, de waarde van woningen te laten stijgen en het wooncomfort van woningen te verbeteren. Wij verbeteren daken duurzaam in de breedste zin van het woord!

lees meer
 
FM Consultants
FM Consultants

De FM Consultants zijn strategisch denkende professionals die de praktische invulling nooit uit het oog verliezen. Op de actuele thema’s van portfoliomanagement, asset-management, toekomstvisies voor complexen en wijken, onderhoudsbeleid, ketensamenwerking en duurzaamheid zetten zij hun expertise en jarenlange ervaring in en zoeken ze naar de juiste samenhang. Succesvol resultaat in portefeuillebeleid, vastgoedstrategie en – projecten is namelijk alleen mogelijk als het past in de visie en binnen de kaders van de klant.

lees meer

vrijdag 21 oktober 2022 Weeknieuws woningcorporaties

dinsdag 18 december 2018 De Vitale Corporatie - deel 4

maandag 1 oktober 2018 De Vitale Corporatie - deel 3

bekijk alle items

 
Gebroeders van der Plas
Gebroeders van der Plas

Wij van Gebroeders van der Plas zijn gespecialiseerd in duurzaam vastgoedonderhoud. We werken aan uw pand, met respect voor mens, milieu en maatschappij, terwijl we tegelijkertijd het rendement van uw project voor u bewaken. We bundelen de kennis van onze eigen medewerkers met die van onze partners om zo uit één hand een complete dienstverlening op het gebied van vastgoedonderhoud aan te bieden. 

lees meer

dinsdag 2 juni 2020 Echte ketenpartners

dinsdag 20 februari 2018 Vertrouwen is de rode draad van ons succes

maandag 21 november 2016 "Ik voel me echt een collega"

bekijk alle items

 
Giesbers Rotterdam
Giesbers Rotterdam

Mensen hebben behoefte aan een geborgen thuis waar ze fijn kunnen wonen. Inspirerende ruimten om te leren. Een gezond verblijf om te herstellen. Aantrekkelijk vastgoed dat optimaal rendeert. Mensen willen een omgeving waarin ze hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Dat is wat wij als ontwikkelende bouwer voor hen realiseren, zowel bij nieuwbouw, renovatie & onderhoud als bij transformaties.

lees meer
 
GroenWest
GroenWest

Iedereen verdient een stevige thuisbasis. Daarom maken wij wonen in het Groene Hart betaalbaar en steunen wij kwetsbare doelgroepen met passende woningen. Wij gaan hierbij zorgvuldig om met ons maatschappelijk kapitaal. Samen met onze partners zetten wij ons in om dit te realiseren. Het werkgebied beslaat het hele westelijk deel van de provincie Utrecht. Op dit moment huren bijna 12.000 huishoudens een woning van GroenWest.

lees meer

donderdag 28 januari 2021 Twintig jaar ketensamenwerking

maandag 15 oktober 2018 Grip & Groei

woensdag 12 april 2017 Meer vanuit de supply chain werken

bekijk alle items

 
Hagemans Vastgoedonderhoud
Hagemans Vastgoedonderhoud

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld zijn. We zorgen dat gebouwen en woningen in conditie blijven. Wat leeft heeft zorg nodig: vitaal vastgoed is vandaag al klaar voor de eisen van straks. Samen met u bouwen we aan iets moois. Met oor voor de markt, hart voor de klant, verstand van techniek en passie voor beheer.

lees meer
 
Hazenberg
Hazenberg

Een fijn huis en prettige omgeving bepalen ons woon-, werk- en levensgeluk. Daarom geven wij betekenis aan alles wat we doen. Dat maakt ons Makers van Waarde. Al meer dan 75 jaar.

We ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren wijken, woningen en gebouwen. Op een duurzame manier. Die kennis delen we graag en ook wij willen leren van anderen. Zodat we samen slimmer en duurzamer bouwen. Nu en later.

lees meer
 
HEEMwonen
HEEMwonen

HEEMwonen is als ondernemende en betrokken woningcorporatie actief in de gemeenten Kerkrade en Landgraaf, ofwel de oostflank van de regio Parkstad Limburg. Hier maken wij het verschil in de wijk en werken wij aan betaalbaar wonen en prettig leven voor onze huurders. Dat is onze missie, ons doel. Daar doen we het voor.

lees meer

maandag 4 oktober 2021 Meer woongenot op de gracht

vrijdag 24 mei 2019 Het is 100% meegevallen!

dinsdag 27 februari 2018 Build me once

bekijk alle items

 
Hendriks Bouw en Ontwikkeling
Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een bijna 100 jaar jong familie bedrijf uit Oss. Wij zijn een integrale dienstverlener met onderhoud & beheer, installatie, nieuwbouw en projectontwikkeling alle onder één dak. Wij bouwen aan een steeds duurzamere leefomgeving, dit is onze missie. Dit doen wij samen met onze klanten en partners.

lees meer
 
Hoedemakers
Hoedemakers

Hoedemakers is een familiebedrijf met een sterke traditie sinds 1931. Vakmanschap en betrokkenheid vormen de fundering. De werkmentaliteit het cement. De ondernemersgeest en expertise de bouwstenen voor de toekomst. Hoedemakers staat voor continuïteit. Daarbij is het behoud van vakmanschap essentieel. Als erkend leerbedrijf wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van bouwtalent. Met respect voor de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren, staan wij midden in de samenleving. Met onze mensen; team Hoedemakers, in nauwe samenwerking met klanten, professionals en partners. Klaar voor de vraag van morgen.

lees meer

dinsdag 1 november 2016 Beleving sleutel tot succes

maandag 25 juli 2016 Drie weken de stekker eruit. Of niet?

donderdag 31 maart 2016 Vers bloed bij Renda

bekijk alle items

 
HomeMates
HomeMates

HomeMates is een onafhankelijk kennisplatform dat de aandacht wil vestigen op de derde onderbelichte succesfactor van energievriendelijk renoveren (naast goede techniek en voldoende budget). Namelijk: werken vanuit een bewonersperspectief.

lees meer

maandag 25 juni 2018 Luisteren om gehoord te worden

woensdag 23 mei 2018 Energieambities realiseren

donderdag 21 december 2017 Het geluk ervaren

bekijk alle items

 
Huybregts Relou
Huybregts Relou

Huybregts Relou wil voor haar opdrachtgevers een professionele bouwpartner zijn. Die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te realiseren en waarin de klant (eindgebruiker) altijd centraal staat. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid. In onze samenwerkingsverbanden met maximale ketenintegratie en LEAN-principes, maar ook bij reguliere (Europese) aanbestedingen trachten we gezamenlijk maximaal resultaat voor alle partners te realiseren.

lees meer
 
Itho Daalderop
Itho Daalderop

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen onze producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk maakt. We streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven - met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

lees meer
 
Jongen
Jongen

Jongen initieert, ontwikkelt en realiseert al generaties lang een breed scala aan bijzondere projecten, die de kwaliteit van leven in onze regio écht verbetert. Dit is wat ons vak zo mooi maakt: mensen van jong tot oud laten genieten van een nieuw thuis, een frisse werkplek, of een toonaangevend gebouw. Dat wij hier onderdeel van uit mogen maken, is iets waar wij meer dan trots op zijn. Wij zijn een bouwexpert met een sterk netwerk waarbinnen we samenwerken. Het is namelijk onze overtuiging dat we door samen te werken nieuwe kansen kunnen aangrijpen. Kansen die resulteren in een onderscheidend resultaat: een duurzame en mooie leefomgeving!

lees meer
 
JOOST
JOOST

Woonstichting JOOST beheert circa 7.500 huurwoningen, met name in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. We staan dicht bij onze huurders, persoonlijk, gericht op goede dienstverlening en waar je veel woonzaken eenvoudig zelf kunt regelen. Als een goede buurman bieden we een luisterend oor en geven we graag advies. We zijn verankerd in het dorp en weten wat er speelt.

lees meer
 
Kemkens
Kemkens

Door diverse overnames bedient cv-installateur Kemkens nu de gehele regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland. Sinds 2002 hebben we de nadruk gelegd op de klantenservice door de gehele bedrijfsstructuur effectief in te richten en te ondersteunen met de meest moderne ICT hulpmiddelen. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter bedienen, beschikken wij over alle informatie en historie van uw cv-ketel en kunnen wij ervoor zorgen dat onderhoud regelmatig plaatsvindt en een storing zo snel mogelijk wordt opgelost.

lees meer

dinsdag 7 juni 2022 Nul-op-de-Meter, en nu dan?

donderdag 8 oktober 2020 Renoveren bij mutatie

maandag 24 augustus 2020 Minimaal gasverbruik, maximaal comfort

bekijk alle items

 
KnaapenGroep
KnaapenGroep

Als er iets is wat ons bedrijf typeert, dan is het dat we nooit stilstaan. We geloven dat het altijd slimmer kan. Beter, socialer, sneller en efficiënter. Dat betekent niet dat we per se continu willen vernieuwen. Vernieuwen is voor ons nooit een doel op zich. Het is wel zo dat we kansen direct grijpen als we ze zien. Ook als we nog niet precies weten waar ons dat gaat brengen.

lees meer
 
Kranendonk Vastgoedonderhoud
Kranendonk Vastgoedonderhoud

Wij verzorgen het complete onderhoud aan vastgoed. Met eigen vakmensen voor schilderwerk, beglazing en geveltimmerwerk. We ontzorgen woningcorporaties, zorg- en overheidsinstellingen, bedrijven én particulieren hierin op de lange termijn.

lees meer

vrijdag 10 december 2021 Vertrouwen is een werkwoord

dinsdag 25 september 2018 De randjes opzoeken

vrijdag 5 mei 2017 'Noorderlingen, kom je melden!'

bekijk alle items

 
ladies@work
ladies@work

ladies@work is een team van bevlogen vakvrouwen die bewonerscommunicatie in goede banen leidt. Ieder van ons is goed ingevoerd in de communicatie-vraagstukken die spelen bij renovatie- en onderhoudsprojecten en duurzaamheidsprogramma's. Wij ontwikkelen niet alleen plannen maar voeren ze ook uit. Wij bouwen verder, samen met onze (keten) partners aan een glashelder beschreven eindresultaat. Integer. Onafhankelijk. Structureel. ladies@work bundelt, inspireert en verbindt.

lees meer

maandag 27 juni 2022 Nederland steeds groener gecoacht

donderdag 11 november 2021 Emoties van achter de voordeur

dinsdag 16 maart 2021 Corona, een jaar later

bekijk alle items

 
Mastermate
Mastermate

Mastermate is de totaalleverancier van woningcorporaties en bedrijven in het dagelijks onderhoud. Wij gaan samen voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen voor dagelijks en mutatie-onderhoud. Samen vinden we de beste aanpak voor uw onderhouds- of nieuwbouwproject.

lees meer

dinsdag 4 februari 2020 Vers bloed bij Renda 2020

maandag 20 januari 2020 Een gezamenlijk avontuur

bekijk alle items

 
NieuwWonen
NieuwWonen

Dé oplossing om woningen economisch te verduurzamen heet innoveren én industrialiseren. Voor VolkerWessels reden om te investeren in de ontwikkeling van het baanbrekende renovatieconcept NieuwWonen: verduurzamen vanuit een pragmatisch oogpunt en een industrieel platform en focus op kostenbeheersing.

lees meer
 
Van der Meijs
Van der Meijs

Van der Meijs is een familiebedrijf dat staat voor totaaloplossingen in vastgoedonderhoud. In bijna veertig jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf dat alle aspecten van het vakgebied beheerst. Van planmatig en dagelijks onderhoud tot energetische renovatie, en van houtschade- en glasherstel tot gevelreiniging. En alles daartussenin.

lees meer

donderdag 26 januari 2023 Ontketen je netwerk

donderdag 8 oktober 2020 Renoveren bij mutatie

donderdag 13 februari 2020 Verduurzamen bij mutatie

bekijk alle items

 
Moving-In
Moving-In

Moving-In is hét adres voor woningbouwcorporaties en aannemers als het gaat om stofferen en meubileren van logeer- en rustwoningen tijdens renovatieprojecten.

Ons grootste doel is woonconsulenten en uitvoerders te ontlasten op het gebied van logeer- en rustwoningen. We dragen zorg voor de wand-, vloer- en raamafwerking en meubileren vervolgens de woning volledig van A tot Z. Ook aanvullende diensten zoals internet en televisie pakken we op. Door alle zaken op dit gebied uit handen te nemen kunnen woonconsulenten en uitvoerders zich focussen op andere zaken binnen het project.

lees meer

woensdag 18 mei 2022 Hart voor Oekraïne

maandag 2 december 2019 Kracht in het familiaire

maandag 17 juni 2019 Een tijdelijk thuis realiseren

bekijk alle items

 
OC Autarkis
OC Autarkis

Autarkis ontwikkelt energiezuinige installatieconcepten voor vastgoed, woningen en (kleine) datacentra. De basis van haar dienstverlening ligt in het opslaan van warmte en koude. Hiervoor gebruiken wij Phase Change Materials (PCM) welke zich gedragen als een thermische accu. De toepassing van de thermische accu zorgt voor een lager energieverbruik en een kleinere CO2 voetafdruk.

lees meer
 
Orly & Endevoets
Orly & Endevoets

Berrie Endevoets: "Door onze veelzijdigheid, vakmanschap, betrokkenheid, passie, netheid en innovatievermogen, zijn wij dé partner op het gebied van buitengewoon onderhoud en sociaal ondernemen."

lees meer
 
Recticel
Recticel

Recticel Insulation is een betrouwbare en ervaren isolatiepartner die hoogwaardige isolatieoplossingen levert voor zowel renovatie als nieuwbouw, met als doel het dagelijks comfort te verhogen en gedeelde waarde te genereren voor onze klanten, medewerkers en belanghebbenden. Wij innoveren om waarde te creëren en maken hierbij optimaal gebruik van onze expertise in polyurethaanoplossingen. We zijn altijd op zoek naar samenwerking, zowel met corporaties als bewoners en aannemers.

lees meer
 
Renson
Renson

‘Creating Healthy Spaces’, zo luidt de baseline van Renson. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen stelt dit dynamisch familiebedrijf dan ook alles in het teken van een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Door sterk in te zetten op innovatie, communicatie en internationalisatie zit Renson de toekomst op de hielen, steeds met de focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorginstellingen. De nadruk ligt op duurzame totaalconcepten, die tegemoet komen aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design.

lees meer
 
Roza vastgoedonderhoud
Roza vastgoedonderhoud

ROZA vastgoedonderhoud BV is een familiebedrijf dat alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen aanpakt. ROZA maakt vastgoedonderhoud beheersbaar door de jaren heen, waarbij kwaliteit en kosten in balans zijn. Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is hierbij het uitgangspunt.

lees meer
 
Sigma Coatings
Sigma Coatings

Het profiel van Sigma Coatings lijkt op dat van de vakman. Wij kennen de schilderswereld door en door omdat veel van onze medewerkers zelf uit de praktijk komen. Hun kennis en ervaring is de basis voor de kwaliteit van onze producten en diensten.

lees meer
 
Sikkens
Sikkens

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor de fabricage van lakken. Tegenwoordig is Sikkens een internationaal erkend merk dat dankzij de passie voor alleen de beste kwaliteit klanten overtuigt in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

lees meer

donderdag 9 december 2021 Sikkens Vooruitblik

dinsdag 9 juli 2019 Het is nú tijd om te veranderen

dinsdag 17 januari 2017 Trots zijn op je team

bekijk alle items

 
SlimRenoveren
SlimRenoveren

SlimRenoveren is een advies- en productontwikkelingsbureau dat zich concentreert op het snijvlak tussen vraag en aanbod in de renovatiemarkt. Wij geloven dat de grootschalige verbetering van de bestaande woningvoorraad sneller, efficiënter, beter en spectaculair goedkoper kan door vraag en aanbod op een andere manier in te richten. Daarom richten we ons in onze projecten op vraaginnovatie, productontwikkeling en communicatie in het speelveld tussen de corporaties, aanbieders en bewoners. Als professionals kennen we de bouw- en corporatiemarkt, zijn we thuis in de bestaande woningvoorraad en weten we te prikkelen met onze verfrissende ideeën.

lees meer
 
SOR
SOR

Ouderen in de regio Rotterdam een thuisgevoel bezorgen. Dat is waar het ons om te doen is. Net als veel andere corporaties maken wij de transitie ‘van bakstenen naar mensen’. Maar dan wel op z’n Rotterdams. En dat betekent: niet lullen, maar poetsen. Ieder bedrijf zegt dat de klant bij hen centraal staat. Maar als de handen uit de mouwen moeten wordt duidelijk of dat ook werkelijk zo is. Dat is waar wij het verschil willen maken: een thuisgevoel voor iedereen in de praktijk brengen. Terug naar waar het werkelijk om draait: om de ouderen die wonen bij SOR.

lees meer
 
Sto Isoned
Sto Isoned

Als gevelspecialist bouwt Sto al 60 jaar aan een mooiere en energiezuinige gebouwvoorraad, wereldwijd. In nauwe samenwerking met onze partners ontwikkelen wij innovatieve gevelisolatiesystemen, waarbij we ook de balans tussen ecologie en economie niet vergeten. Bouwen met Sto betekent duurzaam bouwen en renoveren. Bewust bouwen.

lees meer

vrijdag 2 juni 2023 Verduurzamen voorbij de standaard

donderdag 17 februari 2022 Renda's Research - Brandveiligheid

woensdag 15 december 2021 Een solide toekomst

bekijk alle items

 
SW Vastgoedverbetering
SW Vastgoedverbetering

SW is er voor onder meer woningcorporaties, zorg-, onderwijsinstellingen en vastgoedbeheerders. Wilt u uw vastgoedonderhoud met een gerust hart overlaten aan een ervaren specialist? SW is de partner die u zoekt. Als meedenkend adviseur en uitvoerder bieden wij vakwerk in planmatig onderhoud, renovatie en 24/7 bouwservice. Van waarde behoud tot vastgoedverbetering.

lees meer

vrijdag 10 december 2021 Vertrouwen is een werkwoord

dinsdag 24 september 2019 De weerbarstige praktijk

dinsdag 9 juli 2019 Het is nú tijd om te veranderen

bekijk alle items

 
Talen Vastgoedonderhoud
Talen Vastgoedonderhoud

Talen Vastgoedonderhoud is een gespecialiseerde en adviserende vastgoed onderhoudspartner: gewaardeerd door opdrachtgevers juist om haar kennis en adviserende rol in vastgoedstrategie. Talen werkt ketengeïntegreerd en prestatiegericht, vanuit strategische onderhoudsdoelstellingen met innovatieve producten en oplossingen. Hierbij staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.

lees meer
 
Thius
Thius

Thius is ontstaan uit de fusie van de woningcorporaties SCW uit Tiel en SWB uit Lienden. Ons werkgebied is groter geworden en onze bereikbaarheid is uitgebreid. We blijven doen waar we goed in zijn: het bieden van voldoende betaalbare woningen. Door samen te gaan, kunnen we blijven inzetten op betaalbaarheid, leefbaarheid en verduurzaming. 

lees meer
 
'thuis
'thuis

Wonen is voor Woonstichting ’thuis meer dan een dak boven je hoofd, het is een plek om echt thuis te komen. Dat begint met een kwalitatief goede en betaalbare woning, in een omgeving die past bij onze klanten. Want goed wonen is niet voor iedereen hetzelfde. We vinden het daarom belangrijk om onze klanten keuzes te bieden. Dit doen wij binnen de stadsregio Eindhoven in de gemeenten Son en Breugel, Best, Eindhoven, Veldhoven en Waalre.

lees meer

dinsdag 16 maart 2021 Corona, een jaar later

dinsdag 26 juni 2018 De sociale gereedschapskist vullen

dinsdag 12 juni 2018 Bevlogen in duurzaamheid

bekijk alle items

 
Tiwos
Tiwos

Tiwos, Tilburgse Woonstichting. We spreken van ‘woonstichting’ omdat we meer bieden dan alléén een woning. We bieden een compleet pakket aan dienstverlening gericht op de individuele klant. Tiwos kijkt daarbij verder dan de voordeur. De omgeving van de woning vinden wij minstens zo belangrijk. Plezierig wonen kan namelijk alleen maar binnen een goed leefklimaat!

lees meer

vrijdag 17 april 2020 Veilig contact maken

maandag 21 oktober 2019 Toon houdt de buurt schoon

donderdag 5 september 2019 Op zoek naar duurzaam alternatief voor cv-ketel

bekijk alle items

 
Vaillant
Vaillant

Vaillant biedt klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak. De Vaillant Group is een internationaal familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring. Op het gebied van verwarmingstechnologie zijn we de op een na grootste fabrikant in Europa. Bovendien zijn we actief in technologieën als ventilatie en airconditioning. De Vaillant Groep is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen met eigen nationale verkoopbedrijven en exporteert naar ruim 60 landen.

lees meer
 
Van Wijnen
Van Wijnen

Wij zijn Van Wijnen. Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven. Een gebouw krijgt pas betekenis wanneer het wordt gebruikt door mensen. Want dan komt een plek tot leven. In de afgelopen 112 jaar hebben we geleerd dat het niet in stenen zit, maar in mensen. Want door er in te wonen, werken, leren, zorgen en recreëren krijgt een ruimte of plek pas écht betekenis. Als betrokken vakliefhebbers kijken we voorbij de techniek. We zoeken in elke opgave de verbinding met bewoners, klanten, de directe omgeving en vakgenoten. Dat doen we lokaal vanuit 24 ondernemingen in Nederland, duurzaam en dichtbij de klant en leveranciers.

lees meer
 
Verweij Houttechniek
Verweij Houttechniek

Verweij Houttechniek heeft in haar meer dan 100-jarige bestaan een sterke positie weten te verwerven in de markt van houten gevelelementen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud: Verweij Houttechniek is uw systeempartner die van alle markten thuis is.

lees meer
 
Vidomes
Vidomes

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. Wij richten ons op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Samen met onze klanten en belanghebbenden nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een goed woon- en leefklimaat. Nu en in de toekomst.

lees meer

woensdag 12 januari 2022 "Wonen is een gevoel"

donderdag 31 maart 2016 Vers bloed bij Renda

bekijk alle items

 
VISA Vaart in Samenwerken
VISA Vaart in Samenwerken

VISA Vaart in Samenwerken ondersteunt organisaties bij de ontwikkeling van mensen en teams en heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en ontwikkelen van de zachte kant van samenwerken. Daardoor blijven medewerkers en leidinggevenden bij onder andere ketensamenwerking, reorganisatie of fusie wendbaar en krachtig en wordt het werkplezier vergroot. Teamleden krijgen handvatten voor groei en ontwikkeling.

lees meer
 
W/E adviseurs
W/E adviseurs

W/E adviseurs is een enthousiast en creatief adviesbureau voor duurzaamheid in bouw, vastgoed en gebiedsontwikkeling. Al bijna 4 decennia. Wij bieden klanten maatwerk in praktisch projectadvies over energie, bouwfysica en duurzaam bouwen & renoveren. Organisaties ondersteunen we van visievorming tot handelen in de dagelijkse praktijk. We ontwikkelen kennis en software die duurzaamheid inzichtelijk, eenvoudig meetbaar en bespreekbaar maakt. In cursussen delen wij onze kennis en inzichten met u. W/E werkt voor en met iedereen met ambitie.

lees meer
 
Weijerseikhout
Weijerseikhout

Weijerseikhout is een energieke en ambitieuze familie van dakvernieuwers. Wij zijn 60 jaar geleden gestart op het dak en hebben ons in die tijd ontwikkeld tot partner van het hellende dak. Als partner vervullen wij een inspirerende, adviserende en uitvoerende rol. 

lees meer
 
WonenBreburg
WonenBreburg

WonenBreburg is een woningcorporatie met bijna 30.000 huurwoningen in Tilburg, Breda, Berkel-Enschot, Galder, Rijen, Bavel, Chaam, Teteringen en Wernhout. We verhuren schone, veilige, goed onderhouden woningen. Daarnaast werken we als woningcorporatie met onze samenwerkingspartners aan veilige, prettige buurten.

lees meer

maandag 14 december 2020 "We hebben een succesformule in handen"

dinsdag 17 september 2019 Veilige balkons

donderdag 5 september 2019 Op zoek naar duurzaam alternatief voor cv-ketel

bekijk alle items

 
Woonbedrijf
Woonbedrijf

Woonbedrijf is een woningcorporatie die klantgestuurd werkt. Vanuit die taak verzorgen wij een grote voorraad goede en betaalbare huurwoningen in Eindhoven en omgeving. In een buurt waar het prettig wonen is en zonder iemand uit te sluiten. 

lees meer
 
Woonmeij
Woonmeij

Een betaalbare huurwoning, waar bewoners prettig veilig en duurzaam wonen. Dat biedt woningcorporatie Woonmeij haar huurders. We hebben 5100 woningen in alle dorpen in de gemeenten Sint-Michielgestel en Meierijstad. We hebben oprecht hart voor onze bewoners en zijn voor hen een betrouwbare partner. Woonmeij staat voor duurzame woningen van hoge kwaliteit en goed onderhoud is één van onze speerpunten. Bovendien is het ons doel om voor 2030 zeshonderd woningen toe te voegen aan ons aanbod.

lees meer

donderdag 26 januari 2023 Ontketen je netwerk

dinsdag 16 maart 2021 Corona, een jaar later

dinsdag 2 juni 2020 Echte ketenpartners

bekijk alle items

 
Woonwaard
Woonwaard

Woonwaard gelooft dat ontplooiing de motor is voor welzijn en geluk. Een goed thuis is daarvoor de basis.

lees meer
 
Zayaz
Zayaz

Als woningcorporatie huisvesten wij ruim 30.000 mensen in meer dan 13.000 woningen in de regio 's-Hertogenbosch. Via goede woningen en vitale wijken willen we mensen mee laten doen in en aan de samenleving. Wij zetten ons in voor buurten en wijken, om ze veilig en leefbaar te maken en te houden. Bijvoorbeeld door woningen te renoveren en onderhouden. Maar ook door méér woningen bij te bouwen, met oog voor betaalbaarheid en duurzaamheid.

lees meer
 
Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren