Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Een gezamenlijk avontuur

20 januari 2020

Mark Slot is Adviseur Service & Onderhoud bij Mastermate, de totaalleverancier voor woningcorporaties en bouwbedrijven in het dagelijks onderhoud. Aan de hand van het welkomstinterview stelt hij Mastermate graag voor aan het Renda netwerk.

1. Wat is Mastermate voor een bedrijf?

Mastermate is een technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van bouwende partijen en woningcorporaties. In 1998 sloeg een aantal familiebedrijven in ijzerwaren, gereedschap en hang- en sluitwerk de handen ineen. Ze besloten verder te gaan als één landelijk bedrijf, waarbij ieder familiebedrijf zijn eigen regionale betrokkenheid behield.

Met ons assortiment, advies en oplossingen ondersteunen we bouwende partijen in de ruwbouw, afbouw en onderhoud. Voor woningcorporaties en onderhoudsbedrijven hebben we een gespecialiseerde afdeling service & onderhoud. Onze specialisten helpen professionals in het onderhoud. Met advies en automatisering nemen we hen werk en zorg uit handen. Dit mogen we al meer dan twintig jaar doen voor meer dan 800 onderhoudsvakmannen in Nederland. Onze specialisten kunnen in het onderhoudswerk verschillende extra’s bieden als het gaat om overzicht en controle, de juiste materiaalkeuzes, ontzorgen op het gebied van voorraadbeheer en de leveringen van de materialen.

2. Welk van de Renda thema's vinden jullie het belangrijkst en waarom?

Een actueel thema voor ons is circulariteit. Samen met enkele woningcorporaties zijn we gestart om hier concrete stappen in te zetten in het dagelijks- en mutatieonderhoud. Uiteraard legt elke woningcorporatie andere prioriteiten. Daarom is een platform als Renda voor ons waardevol. We horen graag wat er speelt bij woningcorporaties, waar zij op inzetten. Door informatie te delen, kunnen wij onze rol als partner beter invullen en samen doordenken over oplossingen. Het zal een gezamenlijk avontuur worden waarbij het delen van kennis en informatie essentieel is.

3. Hoe helpen jullie de sector vooruit?

Mastermate draagt haar steentje bij aan gemeenschappelijke doelen zoals het verhogen van klanttevredenheid, verlaging van de integrale kosten, vermindering van milieu-impact en een efficiënte inrichting van het logistieke proces. Onze kennis en expertise bieden veel grip, inzicht en de mogelijkheid steeds de verbetering te blijven zoeken. We werken op basis van partnership. Door kennis te delen en thema’s op te pakken, komen we daadwerkelijk samen verder.

4. Wat is jullie toekomstvisie voor de bestaande bouw? Wat zou de sector beter moeten doen?

Het onderhoud aan de bestaande bouw kan op meerdere punten stappen zetten. Denk aan het beperken van faalkosten, verminderen van onnodige rijbewegingen, duurzaam inrichten van de afval- en retourstroom, verstandige assortimentskeuzes, kiezen voor ‘groene alternatieven’ en circulaire producten. Wij leveren hier met kennis en kunde een actieve bijdrage aan. We hopen van harte op meer samenwerking in de sector, met vertrouwen als uitgangspunt. Ook is er nog veel te winnen door het maken van integrale assortimentskeuzes, vanuit een langetermijnperspectief. Dat is vaak beter voor de kosten, duurzamer en efficiënter.

5. Wat wil je zelf nog kwijt?

Mastermate is de technische groothandel die samen gaat voor het maximale resultaat van professionals in de sociale woningbouw. We zijn een totaalleverancier voor het dagelijks onderhoud door woningcorporaties en onderhoudsbedrijven. Door samenwerking kom je verder, daar geloven we in. Efficiënte logistiek en voorraadbeheer maakt écht het verschil in het reparatie- en onderhoudswerk.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren