Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Adverteren

Adverteren

Wij helpen jou graag met ons bereik! Renda richt zich voornamelijk op wooncorporaties, aannemers en bouwbedrijven. 

Of het nou gaat om een betaald artikel, een vacature, een advertentie in het blad, promotie via onze nieuwsbrief of het behalen van 10,000 views op LinkedIn. Wij staan voor je klaar.

Gebruik maken van het bereik van Renda?

Hieronder in het kort een overzichtje van enkele commerciële manieren waarvoor organisaties ons inzetten. Interesse in een van de opties, stuur even een mail naar l.nijs@aeneas.nl, dan nemen we contact met je op! 

Contact Commercie: e.vandewesteringh@aeneas.nl
Contact Redactie: renda@aeneas.nl
Tariefkaart downloaden: download
Speciale deals ontvangen: hier

Een online artikel
Het plaatsen van een online artikel is voor veel organisaties interessant. Het merk Renda geeft de boodschap een bepaalde autoriteit mee. Samen met onze redactie kom je tot een inhoudelijk artikel. Voor een meerprijs kunnen we het artikel zelfs voor je schrijven.

LinkedIn advertentie
Deze optie lichten we hier speciaal even uit, want deze is vrij bijzonder. Via een advertentie op Linkedin kunnen wij jouw artikel, vacature of event op de tijdlijn van circa 6,000 tot 10,000 relevante professionals tonen. Dit publiek bestaat uit de doelgroep van Renda en profielen met relevante functietitels. Samen overleggen we welke functietitels in deze interessant voor je zijn. Een ideale manier om jouw ding onder zoveel mogelijk ogen te krijgen.

Advertenties/banners
We hebben verschillende advertentie opties in ons blad dat 4x per jaar verschijnt en ook verschillende banner mogelijkheden op onze website. Kijk voor de precieze opties, specificaties en prijzen in ons mediakit.

Aandacht in onze nieuwsbrief
Wil je dat wij in onze nieuwsbrief die naar 2500+ professionals aandacht besteden aan jouw event of artikel? Dat kan!

Renda Partnerschap
Partners hebben een cruciale rol bij het bepalen van de inhoud van Renda. Zij doen dat door intensief contact te hebben met de redactie en bij te dragen aan evenementen en alle andere Renda-uitingen. Omdat wij die partners zo belangrijk vinden, krijgen zij een aantal aantrekkelijke voordelen. Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Elleke van de Westeringh, e.vandewesteringh@aeneas.nl

Psst, speciale deals ontvangen?

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren