Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / KnaapenGroep

KnaapenGroep

Als er iets is wat ons bedrijf typeert, dan is het dat we nooit stilstaan. We geloven dat het altijd slimmer kan. Beter, socialer, sneller en efficiënter. Dat betekent niet dat we per se continu willen vernieuwen. Vernieuwen is voor ons nooit een doel op zich. Het is wel zo dat we kansen direct grijpen als we ze zien. Ook als we nog niet precies weten waar ons dat gaat brengen.

Innovaties in het bouwproces
Zo maakten we er direct werk van toen onze uitvoerder Rolf Looman een paar jaar geleden aangaf helemaal klaar te zijn met al dat handgeschreven werk. En aangaf overtuigd te zijn dat het slimmer en makkelijker moest kunnen. Met onze Bouwtool realiseren we inmiddels al twee jaar minder faalkosten, een sneller proces, betere communicatie en minder garantiewerk.

Altijd vooruit kijken
Nu we weten hoeveel die digitalisering kan betekenen voor projecten werken we aan een bewonersplatform voor betere bewonerscommunicatie bij renovaties; genaamd ‘Over mijn huis’. Zo werden we in 1910 ook de eerste lak importeur, waren we het eerste bedrijf met een gietgordijnmachine en werden we het eerste renovatiebedrijf van Nederland.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren