Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Verkoelen

Verkoelen

Verkoelen Dakspecialisten is uitgegroeid tot een allround dakdekkersbedrijf met 3 verschillende business units met ieder hun eigen specialisme. Met onze focus op renovatie, restauratie, onderhoud en beheer leveren we maatwerk voor de zakelijke markt en speciale projecten. Hierin gaan we professioneel te werk met oog voor de omgeving en wensen van de klant.

 

De laatste jaren heeft Verkoelen Dakspecialisten zich verder toegelegd op planmatige-, langjarige- en resultaatgerichte samenwerkingscontracten (RGS). Onze activiteiten willen we vanuit onze lange termijn visie duurzaam uitvoeren. We beschikken over een mooi, groot team van eigen (>100) vakmensen. Op onze Verkoelen Academy leiden we deze zelf op om ook ons vakmanschap in de toekomst te kunnen waarborgen.

 

We realiseren ons dat we onderdeel uitmaken van een kwetsbare omgeving. Verkoelen Dakspecialisten maakt bewuste keuzes die een bijdrage leveren om onze impact op de wereld, het klimaat en het milieu te beperken. Dit is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. We streven naar het verminderen van onze ecologische voetafdruk en helpen onze klanten om hetzelfde te doen door duurzame, circulaire en/of natuurinclusieve daken te realiseren. Tevens werkt Verkoelen Dakspecialisten zo circulair mogelijk, rijden we waar het kan elektrisch en wekken we zelf energie op. Dit is een proces wat we continu blijven verbeteren.

 

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren