Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Nieuwe aanwinst #3

7 december 2023

In de derde Renda editie van 2023 verwelkomen we een aantal nieuwe partners. Wie zijn ze en waarom zijn ze aangehaakt bij Renda?

Stiebel Eltron - Dennis Blonk

STIEBEL ELTRON is een familiebedrijf met een missie: de kwaliteit van leven verbeteren. Daarom ontwikkelen we al bijna 100 jaar gasloze oplossingen. Die kennis zetten we graag in voor een comfortabele leefomgeving. Want met de energieprijzen van tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om duurzame oplossingen op het gebied van warm water, ventilatie, verwarming en koeling in te zetten in de sociale woningbouw. Die kennis delen we graag! Samen zorgen we voor fijne betaalbare woningen.

Lees het hele interview hier.

Tremco CPG Nederland - Frank van Stroe

Het concept ‘Verduurzamen bestaande bouw’ is speciaal ontwikkeld door Tremco CPG Nederland. Wij ontzorgen beheerders, corporaties en aannemers tijdens (groot) onderhoud, woningverbetering, woningverduurzaming en renovatie bij de volgende thema’s: de gebouwschil; vloeren voor galerijen, trappenhuizen en parkeerdekken; de afbouw; bouwkundige brandveiligheid. Wij maken gebruik van een eenvoudig vijf-stappenplan. Dit stappenplan vormt een goede leidraad en maakt het integreren van onze oplossingen zo eenvoudig mogelijk. Via Renda hoop ik in gesprek te komen met andere partijen, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Lees het hele interview hier.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren