Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Tremco CPG stelt zich voor

9 oktober 2023

Frank van Stroe is manager Verduurzaming bij Tremco CPG Nederland, een producent en leverancier van bouwproducten. Aan de hand van het welkomstinterview stelt hij Tremco CPG graag voor aan het Renda netwerk.

1. Wat is Tremco CPG Nederland voor bedrijf?

Tremco CPG Nederland is producent en leverancier van hoogwaardige bouwproducten die voldoen aan de steeds complexere eisen binnen de bouwsector. We bieden producten aan voor voegafdichting, verlijming en isolatie, passieve brandbeveiliging, vloercoatings, dakafdichting en betonbescherming/reparatie. Daarnaast bieden we ook verschillende servicetools aan die het dagelijkse werk een stuk optimaliseren. Met het brede scala aan bouwoplossingen willen we de complexe uitdagingen oplossen waarmee architecten, aannemers, ontwikkelaars en vaklui vandaag de dag worden geconfronteerd.

2. Welke van de thema's bewonersparticipatie, circulariteit, samenwerken, goed werkgeverschap en energietransitie in de wijk vinden jullie belangrijk en waarom?

Bij Tremco CPG vinden wij alle genoemde thema’s belangrijk en deze staan vaak met elkaar in verbinding.  

3. Hoe helpen jullie de sector vooruit?

Met ons concept ‘Verduurzamen bestaande bouw’. Wij ontzorgen beheerders, corporaties en aannemers tijdens (groot) onderhoud, woningverbetering, woningverduurzaming en renovatie bij de volgende thema’s:

  • De gebouwschil
  • Vloeren voor galerijen, trappenhuizen en parkeerdekken
  • De afbouw
  • Bouwkundige brandveiligheid

Wij maken gebruik van een eenvoudig vijf-stappenplan voor VvE beheerders, woningbouw-, vastgoed- en woningcorporaties, managementbureaus en aannemers. Dit stappenplan vormt een goede leidraad en maakt het integreren van onze oplossingen zo eenvoudig mogelijk.

4. Wat is jullie toekomstvisie voor de bestaande bouw? Wat moet de sector beter doen?

Wij willen een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de bestaande bouw. De sector mag wat ons betreft nog meer samenwerken en open staan voor elkaar.

5. Wat wil je zelf nog kwijt?

Kom met ons in gesprek, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren