Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Talen Vastgoedonderhoud Beste Werkgever in de sector Bouw & Infra

23 maart 2021

Talen Vastgoedonderhoud is de Beste Werkgever in de sector Bouw & Infra en ontvangt de World-class Workplace award! En dat voor de 3e keer. Dat maakten Effectory en Intermediair bekend. Met een 8,2 scoort Talen Vastgoedonderhoud ver boven het gemiddelde van de andere (branche-)organisaties met een Beste Werkgevers Keurmerk (7,3). Wethouder Jeroen Joon van de gemeente Apeldoorn onthulde op 23 maart samen met Emiel Talen, als vertegenwoordiger van de directie, het prominente doek op het pand in Apeldoorn.

Emiel Talen en Mark van der Graaf, directie Talen Vastgoedonderhoud: "Wij zijn trots op onze mensen en heel blij met deze waardering. Wij stimuleren het werken vanuit eigen talent en bieden daarnaast ruimte voor ontwikkeling. Zo willen wij een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven."

Het meest eerlijke keurmerk voor goed werkgeverschap

Effectory is 20 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goed werkgeverschap. Hiermee stimuleren zij goed werkgeverschap en inspireren ze organisaties met de kennis en kunde van andere excellente werkgevers. In het onderzoek beoordeelden meer dan 1 miljoen medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Nu zijn ook de branchewinnaars bekend. Het keurmerk is niet te koop en is 100% gebaseerd op de feedback van medewerkers. Voor sollicitanten is dit hét bewijs dat ze bij één van de beste werkgevers terechtkomen. Vanaf 2020 is het keurmerk ook internationaal beschikbaar onder de naam World-class Workplace.

Sinds 1928

Het bedrijf Talen is opgericht in 1928 als schildersbedrijf in Apeldoorn. Nu - ruim 90 jaar en vier generaties later - is het eenmansbedrijf van toen uitgegroeid tot een totaalonderhoudsbedrijf met vier vestigingen in Nederland met een omzet van ruim 85 miljoen. Talen Vastgoedonderhoud werkt strategisch samen met professionele vastgoedeigenaren. Het bedrijf verduurzaamt, renoveert en onderhoudt op grote schaal sociale huurwoningen door het hele land. Mede mogelijk gemaakt door bijna 300 zeer betrokken medewerkers.

Wij stimuleren het werken vanuit eigen talent en bieden daarnaast ruimte voor ontwikkeling.

Waarin blinken de winnaars uit?

World-class Workplaces onderscheiden zich ten opzichte van andere organisaties. Ze luisteren naar hun medewerkers en gebruiken hun feedback en ideeën om zich continu te verbeteren. Juist het afgelopen jaar is dit ontzettend waardevol gebleken. Deze organisaties scoren hoog op bevlogenheid, medewerkers zijn vol passie met hun werk bezig. Klachtgerichtheid scoort hoog, wat betekent dat naast de medewerkers ook klanten profiteren van een positieve organisatiecultuur. Medewerkers ervaren veel autonomie, omdat ze de vrijheid krijgen om zelf hun werk zo goed mogelijk in te richten. Kaders en prioriteiten zijn helder en er is voldoende rolduidelijkheid. Nu er veel thuisgewerkt wordt, zijn dit belangrijke voorwaarden voor succes.

Reacties

Wethouder Jeroen Joon onthult samen met Emiel Talen het doek op het pand in Apeldoorn. Beeld: Renee Krijgsman Fotografie
bekijk ook
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren