Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

De Dag van de Bewoner 2020

Open Event 3 november 2020


Ben je al eens bij Renda’s Dag van de Bewoner geweest? Dan weet je ongetwijfeld dat het ons grootste, jaarlijks terugkerende evenement is. Met een sterke nadruk op inhoud én vorm presenteerden we elk jaar bijzondere sprekers, workshops en onverwachte ontmoetingen met het Renda netwerk. Dat alles rondom het thema bewoners: voor wie dóen we het nu eigenlijk allemaal?

Dit jaar wordt het een cursus over samenwerken in de hele keten. We beginnen bij een respectvolle samenwerking op het snijvlak van bewoners, je eigen organisatie en samenwerkingspartners. Vervolgens zoomen we in op het team en dan duiken we in de kern; jezelf. Wat kun je verwachten:

  • Het wordt praktisch en je gaat zelf aan de slag
  • Je krijgt handvaten waar je echt iets mee kunt
  • En even energiek en creatief als je van ons gewend bent
  • Ook online voldoende mogelijkheid om te netwerken

Dit jaar roepen we de maand november uit tot de Maand van de Bewoner. Met elke week interactieve webinars door inspirerende sprekers. Allemaal te volgen voor iedereen die zich aanmeldt. Geen keuzestress dus!

De 5 minuten van de toekomst 
In een korte video neem je een kijkje in de toekomst tijdens onze Dag van de Bewoner. 

Inbo Architecten
Eindhoven is een stad van twee snelheden. In een aantal buurten stromen vooral bewoners met een laag inkomen in en aan de andere kant is Brainport Eindhoven een thuishaven geworden van internationale kenniswerkers. Deze twee snelheden verbindt Inbo in de inclusieve toren midden in Eindhoven.

Eigen Haard
Door Corona een andere werkwijze en deze slaat aan!

Woonbedrijf
Alex Janssen, teamleider van 60 buurtbeheerders bij Woonbedrijf, geeft vanuit zijn ervaring concrete tips. Hoe zet je een team in beweging en vloeit deze beweging door in de buurt? Alex en zijn team zijn praktisch, rechtvaardig én sociaal. Dat doen ze door binnen en buiten de lijntjes te kleuren.


Dat alles in een online setting die óók interactief zal zijn!
Elke dinsdag van de maand november van 10 tot 12u:

  • 3 november
  • 10 november
  • 17 november
  • 24 november

Ben je één of meerdere dinsdag(en) verhinderd? Geen probleem, dan ontvang je van ons alsnog de opname. Zodoende mis je niets van de inhoud.

Wij bij Renda hebben er ontzettend veel zin in om van de Maand van de Bewoner een onvergetelijke maand te maken. Vol inspiratie, concrete tips, maar ook discussie en dialoog met je vakgenoten. Ben je er bij?

Voor wie?

Iedereen die een rol speelt in de communicatie tijdens verduurzamingstrajecten. Van bestuurder tot bewonersbegeleider, woonconsulent, klantbeheerder, buurtbeheerder, uitvoerder, projectleider, marketing- communicatiemedewerker en (product)adviseur. En natuurlijk ook voor bewoners. Juist samen kunnen we de volgende stap zetten en bewonerscommunicatie verbeteren!

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier. Kosten bedragen 245 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap en 395 euro voor niet-leden. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar m.matthijssen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde. 

Annuleringsvoorwaarden
Tot twee weken voor aanvang, van de eerste online bijeenkomst, van de Dag van de Bewoner kun je kosteloos annuleren. In geval van annulering na twee weken tot 48 uur voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Programma

Aanmelden voor dit event?

details

Datum & tijd

Dinsdag 3 november 2020
10.00-12.00 elke dinsdag in november


Onderwerp

De Maand van de Bewoner


Locatie

Online


Kosten

245 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap / 395 euro voor niet-leden. GRATIS voor bewoners

Renda ©2020. All rights reserved.
Energietransitie als sociale opgave

Meld je nu aan voor de Online Masterclass 'Energietransitie als sociale opgave' vanaf 21 januari.

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren