netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Open EventDe Dag van de Bewoner 2020

3 november 2020

Ben je al eens bij Renda’s Dag van de Bewoner geweest? Dan weet je ongetwijfeld dat het ons grootste, jaarlijks terugkerende evenement is. Met een sterke nadruk op inhoud én vorm presenteerden we elk jaar bijzondere sprekers, workshops en onverwachte ontmoetingen met het Renda netwerk. Dat alles rondom het thema bewoners: voor wie dóen we het nu eigenlijk allemaal?

Ook dit jaar besteden we aandacht aan de bewoner. Maar dan op een andere manier dan je gewend bent, onder andere vanwege het coronavirus. Dit jaar roepen we de maand november uit tot de Maand van de Bewoner. Met elke week inspirerende, interactieve webinars door inspirerende sprekers. Allemaal te volgen voor iedereen die zich aanmeldt. Geen keuzestress dus!

Daarbij staan bewoners nog steeds centraal, maar niet meer alléén de bewoner. Dankzij de feedback van jullie, ons Renda netwerk, staat nu de samenwerking centraal. Waarbij ‘de bewoner’ een vanzelfsprekend en volwaardig onderdeel is van de hele keten. Hoe kom je met elkaar tot een samenwerking waarbij het hele, complexe netwerk van partijen, partners en belanghebbenden zich vertegenwoordigd, gehoord en gezien wordt? Hoe bouw je vertrouwen, voorkom je eilandjesvorming en bepaal je met elkaar diezelfde stip op de horizon waar je samen naar toe werkt?

We zetten onze aannames op scherp, tornen aan heilige huisjes en durven het onbenoembare te benoemen. Elk Webinar wordt ondersteund door één of meerdere koplopers uit het veld.

Aan bod komen onder andere participatie: welke denkbeelden heb jij daar daadwerkelijk over, en hoe ontwerp je een participatieproces wat daarbij past? Maar ook samenwerking: hoe vind je de goede samenwerkingspartners? Hoe constateer en benoem je een probleem, en ontwikkel je vervolgens een gezamenlijke aanpak? Hoe maak je het beladen onderwerp van geld transparant, en hoe krijg je commitment van je hele projectteam, inclusief bewoners?

Wij bij Renda hebben er ontzettend veel zin in om van de Maand van de Bewoner een onvergetelijke maand te maken. Vol inspiratie, concrete tips, maar ook discussie en dialoog met je vakgenoten. Ben je er bij?

En dat alles in een online setting die óók interactief zal zijn!
Elke dinsdag van de maand november van 10 tot 12u:

  • 3 november
  • 10 november
  • 17 november
  • 24 november

Ben je één of meerdere dinsdag(en) verhinderd? Geen probleem, dan ontvang je van ons alsnog de opname. Zodoende mis je niets van de inhoud.

Voor wie?

Iedereen die een rol speelt in de communicatie tijdens verduurzamingstrajecten. Van bestuurder tot bewonersbegeleider, woonconsulent, klantbeheerder, buurtbeheerder, uitvoerder, projectleider, marketing- communicatiemedewerker en (product)adviseur. En natuurlijk ook voor bewoners. Juist samen kunnen we de volgende stap zetten en bewonerscommunicatie verbeteren!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Kosten bedragen 245 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap en 395 euro voor niet-leden. Heb je vragen? Om ervoor te zorgen dat je meteen bij de juiste persoon terecht komt kun je ons het beste even bellen op 073-2051010.

Annuleringsvoorwaarden
Tot twee weken voor aanvang, van de eerste online bijeenkomst, van de Dag van de Bewoner kun je kosteloos annuleren. In geval van annulering na twee weken tot 48 uur voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

details

  • Tijd 10.00-12.00 elke dinsdag in november
  • Locatie Online
  • Onderwerp De Maand van de Bewoner
  • Kosten 245 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap / 395 euro voor niet-leden. GRATIS voor bewoners

Aanmelden voor dit event?

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren