Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

De factor mensen in je project

29 september 2020

Marketeer en Bouwkundige, Expert in klantgerichte bouwprocessen | Renovatie | Marketing | Sociale Projectbegeleiding| Bouwplaats voor Structureel Succes |

Wij stellen aan je voor: Helena Spits van Bouwzorg Fryslan. Helena is ondernemer en sociaal projectleider. Zij heeft 30 jaar ervaring in de bouw en is gespecialiseerd in bewonerscommunicatie en klantgericht werken. Ze blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door onderzoek te doen in, én workshops te begeleiden over, communicatie tijdens renovatieprojecten in de sociale huur. Helena neemt ons in haar sessie mee in de factor mensen.

“Ik geloof dat mensen gelukkiger zijn als ze in een plezierige omgeving wonen en ik geloof dat wij als bouwprofessionals daar een grote bijdrage aan moeten leveren door het inzetten van onze expertise. Het is mijn missie om de belangen van de klant, eindgebruikers en bouwer samen te brengen en dat doe ik door het optimaliseren van de communicatie tijdens het bouwproces”


Sessie op 10 november: De factor mensen in je project
Projecten draaien is mensenwerk. Je eigen projectteamleden, collega’s van andere afdelingen binnen je eigen organisatie, samenwerkingspartners in een ketensamenwerking, leveranciers en bewoners, allemaal spelen ze een rol om een project te laten slagen. Toch besteden we weinig aandacht aan de mens in het project. Velen van ons werken door hun technische achtergrond graag met systemen of gaan het liefste gewoon aan de slag. Bouwen, daar ging het toch om? Als je liever met mensen wilt werken, dan had je maar een ander vak moeten kiezen.

Tegelijkertijd is in het bouwproces die factor mens het onderdeel waar we het minste grip op hebben. Juist die mens zorgt voor de meeste vertraging en de frustratie in het proces. En het is die mens die ervoor kan zorgen dat de renovatietrein gaat rijden. Tijd om die factor mens daarom eens beter te bekijken.

In dit webinar:

  • Ga je zien waarom het in projecten steeds meer over zowel de mens als de stenen gaat.
  • Bouwen we aan het vergroten van je vaardigheden om met die mens te werken. Voor de techneuten onder ons: we geven je dus een systeem om die mens beter te kunnen begrijpen.
  • Ontdekt je misschien zelfs ook wel iets over jouzelf als mens.


Resultaat
Van jezelf, tot teamleden tot teamopstelling samen in een project en de invloed daarvan. Na de sessie begrijp je waarom de factor mens een steeds grotere rol speelt in het bouwproces. En je krijgt handvaten waardoor je meer grip kunt krijgen op de factor mens.


Dag van de Bewoner
Helena neemt ons in haar sessie mee tijdens de Dag van de Bewoner. Dit jaar wordt de Dag van de Bewoner een cursus over de samenwerking met de hele keten. Volg vier webinars, op elke dinsdag in november. We beginnen bij de kern; jezelf. Vervolgens zoomen we in op het team en dan duiken we in het grotere plaatje: werken op het snijvlak van bewoners, je eigen organisatie en je samenwerkingspartners. Lees meer

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren