Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Mariëlle de Groot, Dag van de Bewoner

25 september 2020

P8® Projectaanpak voor projectmanagers die de wereld beter maken | projectcoach | auteur | spreker

Wij stellen aan je voor: Mariëlle de Groot. Zij is o.a. schrijfster van 'Projectmanagers geheimen'. Mariëlle heeft ruime ervaring als projectmanager van maatschappelijke projecten zoals herstructureringen, energietransities, wijkplannen en maatschappelijk vastgoed. Ze is mede-initiatiefnemer van drie sociale ondernemingen.

Als projectcoach begeleidt ze projectmanagers van maatschappelijke projecten in hun groeiproces, zodat zij meer en sneller resultaat boeken en in staat zijn om met hun project de wereld beter te maken. Zij deelt enkele geheimen met ons en geeft handvatten bruikbaar voor iedereen.


Dag van de Bewoner
Mariëlle neemt ons dit jaar mee tijdens de Dag van de Bewoner. Dit jaar wordt de Dag van de Bewoner een cursus over de samenwerking met de hele keten. In vier webinars, op elke dinsdag in november, begeleidt Mariëlle deze sessies. We beginnen bij de kern; jezelf. Vervolgens zoomen we in op het team en dan duiken we in het grotere plaatje: werken op het snijvlak van bewoners, je eigen organisatie en je samenwerkingspartners. Lees meer

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.
Energietransitie als sociale opgave

Meld je nu aan voor de Online Masterclass 'Energietransitie als sociale opgave' vanaf 21 januari.

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren