Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Nieuwe aanwinst #4

7 maart 2024

In de laatste editie van 2023 verwelkomen we een aantal nieuwe partners. Wie zijn ze en waarom zijn ze aangehaakt bij Renda?

Endule
Sjoerd Klijn Velderman

We zijn begonnen aan de grootste verbouwing van Nederland! Tot 2050 moet elk gebouw aardgasvrij gemaakt worden met het liefst duurzame en circulaire bouwmaterialen. Ons team wil deze missie waarmaken. Gedreven en gevoed met praktijkervaring zetten wij ons in voor de materialen en energietransitie in de gebouwde omgeving. Samen met andere partijen uit het Renda netwerk zoeken we graag naar passende oplossingen die voor iedereen betaalbaar zijn en waarbij de gebruiker centraal staat.

Lees hier het welkomstinterview.

Groot Vroomshoop
Leroy Olsman

De wereld een stukje mooier maken, dat is ons credo. Niet alleen door mooie gebouwen te ontwikkelen, maar ook door dit op een duurzame wijze te doen. Daarom bouwen wij bewust met hout. We ontwikkelen en produceren prefab bergingen, dak- en gevelelementen en gelijmde houtconstructies. Ook lossen wij huisvestingsvraagstukken voor wonen, werken en leren op met onze circulaire bouwsystemen. Bij Renda ontmoeten we graag andere partijen uit de keten om te leren van elkaar en samen te bouwen aan een duurzame toekomst.

Van Son
Dennis van Rooij

Wij sluiten graag aan bij Renda om te kunnen leren van het interessante netwerk, maar ook om onze eigen visie en inzichten te kunnen delen. Wij willen als onderhoudsbedrijf graag vooruit en zijn bereid om hierin te investeren. Interessante thema's voor ons zijn circulariteit, datasturing en standaardisering om zo versnelling mogelijk te maken.

Lees hier het welkomstinterview.

Woningstichting De Zaligheden
Henk Janssen

Nieuwe perspectieven op duurzaam wonen en sociaal maatschappelijk betrokkenheid zijn de pijlers waar WSZ en Renda elkaar vinden. WSZ streeft naar betaalbaar en energiezuinig wonen voor mensen die daar zelf niet of moeilijk in kunnen voorzien. Thema’s zoals sociale huisvesting, duurzaamheid en renovatie staan hoog op onze agenda. Samen kunnen wij kennis en ervaringen uitwisselen, om zo een positieve impact te creëren op het gebied van wonen en leefbaarheid voor onze huurders.

?Lees hier het welkomstinterview.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren