Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Nieuwe aanwinst #2 2024

10 juli 2024

In de tweede editie van 2024 verwelkomen we een aantal nieuwe partners. Wie zijn ze en waarom zijn ze aangehaakt bij Renda?

Erik Maas - Verkoelen Dakspecialisten

Mens, Dak, Duurzaam, Verkoelen Dakspecialisten in drie woorden. Bij Verkoelen Dakspecialisten staat de mens al meer dan 100 jaar centraal. We zijn uitgegroeid tot een allround dakdekkersbedrijf met onze focus op renovatie, restauratie, onderhoud en beheer voor de zakelijke markt en speciale projecten. Verkoelen Dakspecialisten is gespecialiseerd in planmatige-, langjarige- en resultaatgerichte samenwerkingscontracten (RGS). Ons team (>100) van vakmensen leiden we op in onze eigen Verkoelen Academy. Samen met partners en bewoners streven we naar een duurzame samenleving waarbij circulariteit, innovatie en duurzaamheid onze leidraad is.

Lees hier het welkomstinterview van Verkoelen Dakspecialisten.

Devin Donlou en Milène Biegstraaten - Panasonic Heating & Cooling Solutions 

Bij Panasonic denk je misschien niet meteen aan airco’s, warmtepompen, chillers en koel-vriesunits, maar ook deze wereldwijde speler zet vol in op het verduurzamen van woningen. Onze tak – de heating en cooling – richt zich voornamelijk op HVAC. Panasonic zich in voor een groene toekomst via GREEN IMPACT. Bij elke stap en ontwikkeling die wordt gezet, denken we na hoe dit groener, schoner, efficiënter en beter kan. We spelen een vooraanstaande rol in de energietransitie, maar ook gaat er aandacht naar andere thema’s. Zonder samenwerking en participatie is vooruitgang onmogelijk, is de gedachte bij ons.

Lees hier het welkomstinterview van Panasonic.

Jeroen Cools - Lavertuur

Projectontwikkelaars die verder kijken dan de stenen van vastgoed en meerwaarde boven massa verkiezen. Lavertuur is een (gedelegeerde) ontwikkelaar die niet denkt in bouwen (of maken), maar aan wonen (ofwel gebruiken). Dit zorgt ervoor dat we zoeken naar de juiste betrokkenheid van bewoners, omwonenden, partners en partijen om tot een goede ontwikkeling te komen - zonder het hoofddoel uit het oog te verliezen. Zo halen we de volkshuisvestelijke opgave op en weten we waarom en voor wie we de ontwikkeling realiseren. Hoe complexer de uitdaging, hoe liever we die aanpakken.

Lees hier het welkomstinterview van Lavertuur.

Joep van Kroonenburg - Jansen Huybregts

Bij Jansen Huybregts draait alles om kwaliteit: in werkzaamheden én communicatie. Dit vormt de kern van ons bedrijf en is de drijfveer van onze medewerkers. We onderscheiden ons als servicebedrijf door onze focus op de tevredenheid van bewoners en opdrachtgevers. Dit draagt bij aan een duurzame huurwaardeontwikkeling. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons meer dan een concept; het is de leidraad voor al onze activiteiten. Daarom is Jansen Huybregts voor mens, milieu en maatschappij van huis uit toegewijd.

Er volgt nog een welkomstinterview van Jansen Huybregts.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren