Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Nieuwe aanwinst

24 april 2024

In de eerste Renda editie van 2024 verwelkomen we een aantal nieuwe partners. Wie zijn ze en waarom zijn ze aangehaakt bij Renda?

Bjorn Vervoort - Greenmakers

Klimaatadaptatie staat hoog op de agenda binnen de overheid en het bedrijfsleven, Greenmakers speelt hier actief op in door de ontwikkeling van groendaksystemen; dé duurzame bedekking voor een groendak. Onze complete en innovatieve Groendaksystemen met Sedum, grassen en kruiden zijn geschikt voor alle type daken. Groot, klein, plat, hellend of golvend. Greenmakers is in 2010 ontstaan vanuit Kwekerij Aad Vermeer. Inmiddels staat er een stabiel, ervaren en toegankelijk team dat binnen Renda graag kennis wil uitwisselen.

Lees hier het welkomstinterview.

Nina Viegers - Kennemer Wonen

Renda is een uniek netwerk voor de bestaande bouw en daar sluiten we vanuit Kennemer Wonen graag bij aan. We lopen rondom de verduurzaming allemaal tegen dezelfde problemen aan, of het nu gaat over bewonerscommunicatie of samenwerkingen met ketenpartners, veranderende wet- en regelgeving of circulariteit. Dan is kennis delen door bijvoorbeeld bij elkaar in de keuken te kijken of via het online platform een mooie manier om van elkaar te leren.

Lees hier het welkomstinterview.

Will Verwer - Stichting Dakmeester

De landelijk gespreide deelnemers aan de Stichting Dakmeester specialiseren zich al jaren meer en meer in de renovatie van woningbouwprojecten. Circulair, duurzaam en natuurinclusief renoveren is voor de meeste Dakmeesterbedrijven een logische stap bij de aanpak van renovatieprojecten. Het kennisnetwerk van Renda sluit uitstekend aan bij de behoefte om nog meer kennis op te doen van de wensen van de opdrachtgevers en om vooral ook onze kennis en diensten te kunnen delen.

Lees hier het welkomstinterview.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren