Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Greenmakers stelt zich voor

9 april 2024

Bjorn Vervoort is Accountmanager bij Greenmakers, specialist in groene en duurzame daken. Aan de hand van het welkomstinterview stelt hij Greenmakers graag voor aan het Renda netwerk.

1. Wat is Greenmakers voor bedrijf?

Wij zijn specialist in groene en duurzame daken voor de professionele markt. Onze complete en innovatieve Groendaksystemen met Sedum, grassen en kruiden zijn geschikt voor alle type daken. Groot, klein, plat, hellend of golvend. Greenmakers is in 2010 ontstaan vanuit Kwekerij Aad Vermeer. Inmiddels staat er een stabiel, ervaren en toegankelijk team. Allemaal met een groot, groen hart én een eigen expertise.

2. Welke thema's vinden jullie belangrijk en waarom?

Bewonersparticipatie vinden we belangrijk, omdat dit kan zorgen voor een groter draagvlak met betrekking tot het desbetreffende beleid.

Daarnaast houden we ons ook veel bezig met circulariteit. Bijvoorbeeld door een van onze circulaire substraten die we aanbieden. Deze is opgebouwd uit reststromen waaronder oude dakpannen afkomstig van renovatieprojecten.

3. Hoe helpen jullie de sector vooruit?

Door in goed contact te blijven met onze klanten en samen te blijven werken duurzame, circulaire oplossingen.

4. Wat is jullie toekomstvisie voor de bestaande bouw? Wat moet de sector beter doen?

We zouden meer circulaire producten moeten toepassen en ervoor moeten zorgen dat alle productsystemen en oplossingen makkelijk te scheiden zijn, waardoor er geen afvalstroom vrij komt en daardoor alle materialen opnieuw te gebruiken zijn. Daarnaast zou het ontzettend fijn zijn om één uniform duurzaamheidslabel te kunnen krijgen in plaats van allerlei losse bedrijven, stichtingen en certificeringsbureaus.

5. Wat wil je zelf nog kwijt?

Ik kijk ernaar uit om samen met de andere Renda leden kennis te delen over onze groendak oplossingen en anderzijds te horen over hun processen en vraagstukken bij projecten.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren