Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Nieuwe aanwinst

19 juli 2023

In de tweede Renda editie van 2023 verwelkomen we een aantal nieuwe partners. Wie zijn ze en waarom zijn ze aangehaakt bij Renda?

Hazenberg
Ralf van Gogh

Een fijn huis en prettige omgeving bepalen ons woon-, werk- en levensgeluk. Bij Hazenberg geven wij betekenis aan alles wat we doen. Al meer dan 75 jaar ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren we wijken, woningen en gebouwen. Op een duurzame manier. Die kennis delen we graag en ook wij willen leren van anderen. Zodat we samen slimmer en duurzamer bouwen. Nu en later. 

Lees hier het hele interview

SKK Kozijnwacht                      
Björn Fredriks

Als Gepassioneerd Verduurzamer binnen SKK Kozijnwacht vind ik vooral de thema’s rondom verduurzaming, behoud en onderhoud van belang en interessant. Onze kunde van kozijntechniek, merk en materiaalsoort onafhankelijk, kunnen we hier heel goed bij inzetten. Ik kijk ernaar uit om bij Renda nieuwe mensen te leren kennen en waar mogelijk verder te helpen op het gebied van kozijn gerelateerde vraagstukken.

Lees hier het hele interview

Woonveste
Jeroen Cools & Sam Schoonus

Door samen kennis en ervaringen te delen leer je en kom je verder. Dat is ook wat de buitenwereld van ons verwacht. Werk maken van verduurzaming en het woningtekort. Daarom sluiten we ons graag aan bij Renda. Als corporatie in de gemeenten Boxtel, Heusden, Oisterwijk, Vught en ’s-Hertogenbosch investeren we de aankomende periode stevig in het verduurzamen van ons bestaande bezit én bouwen we ruim 700 nieuwe woningen.

Lees hier het hele interview

Reacties

Renda ©2023. All rights reserved.
Gluren bij de buren

Duurzaamheid zit in 3 facetten bij deze 'buurman': in innovatie, in sociale en duurzame inzetbaarheid en in grondstoffen. 

Sluit gratis online aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren