Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

SKK Kozijnwacht stelt zich voor

22 mei 2023

Björn Fredriks is Gepassioneerd Verduurzamer bij SKK Kozijnwacht, een serviceorganisatie voor kozijnonderhoud. Aan de hand van het welkomstinterview stelt hij SKK graag voor aan het Renda netwerk.

1. Wat is SKK voor bedrijf?

SKK Ko­zijn­wacht ver­zorgt re­pa­ra­ties, pre­ven­tief on­der­houd en (ener­ge­ti­sche) op­waar­de­ring van be­staan­de kunststof-, aluminium- en hou­ten ko­zij­nen. Wij zijn een lan­de­lij­ke ser­vi­ce­or­ga­ni­sa­tie voor cor­po­ra­ties, (com­mer­ci­ë­le) ge­bouw­be­heer­ders, Vastgoedonderhoud bedrijven, Ver­e­ni­gin­gen van Ei­ge­na­ren en par­ti­cu­lie­re wo­ning­be­zit­ters.

2. Welke van de thema's bewonersparticipatie, circulariteit, samenwerken, goed werkgeverschap en energietransitie in de wijk vinden jullie belangrijk en waarom?

Bij alle genoemde steekwoorden krijgen we een positieve gedachte. Circulariteit én goed werkgeverschap zijn wat ons betreft het belangrijkste. Circulariteit/duurzaamheid omdat we geloven in onderhoud van kozijnelementen en (gedeeltelijk) hergebruik van bestaande materialen. Goed werkgeverschap omdat SKK Kozijnwacht gewoon een leuk en fijn bedrijf is (en wilt zijn) om voor te werken.

3. Hoe helpen jullie de sector vooruit?

We voeren structureel kozijnonderhoud uit bij inmiddels meer dan 175.000 woningen door heel Nederland. We bieden kennis en kunde door middel van oplossingen voor alle onderhoudsdisciplines aangaande kozijntechniek. We houden overzicht en controle, vergaren data over de status van de bezochte kozijnelementen én denken mee over de planvorming op korte en op langer termijn. Dit zorgt onder andere voor een vlakke financiële planning zonder onvoorziene verrassingen, goede doordachte plannen én een warm en prettig thuisgevoel voor de bewoners.

4. Wat is jullie toekomstvisie voor de bestaande bouw? Wat moet de sector beter doen?

Wij geloven in kozijnonderhoud! De materialen en grondstoffen die al gebruikt zijn kunnen we veel langer in stand en functioneel houden als er, met de juiste expertise, structureel aandacht, tijd én geld voor gereserveerd wordt.

5. Wat wil je zelf nog kwijt?

Ik verwacht met mijn enthousiasme, kunde en positiviteit (en soms een andere manier van denken) de leden van het Renda netwerk verder te kunnen helpen op het gebied van kozijn gerelateerde vraagstukken.

Reacties

Renda ©2023. All rights reserved.
Gluren bij de buren

Duurzaamheid zit in 3 facetten bij deze 'buurman': in innovatie, in sociale en duurzame inzetbaarheid en in grondstoffen. 

Sluit gratis online aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren