Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Columns

Op de grens van beter weten

Natuurlijk, bedrijven die al jaren vastgoed onderhouden en renoveren, weten waarover ze praten. En doordat ze veelal voor woningcorporaties werken, begrijpen ze ondertussen ook heel aardig hoe het daar reilt en zeilt. Maar waarom blijft het dan zo lastig om al die kennis en ervaring aan tafel te brengen om het samen beter te doen?

De kracht van kennis delen

In De Variabele hebben we de ervaring van drie familiebedrijven gebundeld. Vanuit onze denktank zijn de afgelopen jaren verschillende concepten geboren. Ons doel? Onderhoud slimmer, efficiënter, duurzamer en vooral: leuker maken. Zowel voor opdrachtgevers als voor uitvoerende partijen. Onze concepten kan en mag iedereen gebruiken. We geloven namelijk in de kracht van kennis delen.

Successen delen

Bij de Variabele kijken we verder dan ‘onderhoud uitvoeren’. Soms is dat wat onwennig en balanceren we op de grens van ‘beter weten’. Dat realiseren we ons heel goed.

Daarom zijn we blij met onze opdrachtgevers die ondanks – of juist dankzij? – onze eigenwijsheid de uitdaging aangaan om samen verschil te maken.

Dat gaat niet vanzelf. Als je samen optrekt in projecten, kom je vroeg of laat ergernissen en twijfels tegen. Juist door daar open en eerlijk over te praten, kun je dichter tot elkaar komen. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, en ook wij hebben hier nog zeker iets te leren. Wat ons vooral drijft, zijn de successen die je samen kunt bereiken. Niets is mooier dan samen op een project zijn waar de zaken lekker lopen en de bewoners tevreden zijn over hoe het team van opdrachtgever én opdrachtnemer hen door het onderhoud leidt.

Vastgoed Levensweg

En daarom zetten we door, overtuigd van onze meerwaarde. Gewoon omdat we geloven dat we in een goede samenwerking vastgoedonderhoud beheersbaar kunnen maken! Vandaar dat we samen met collega Hagemans Vastgoed Levensweg ontwikkeld hebben. Vastgoed Levensweg is een spel waarmee we u helpen om uw ideeën voor onderhouds- of investeringsprojecten in goede banen te leiden. Samen deze ‘serious game’ spelen is niet alleen leuk, maar vooral bijzonder efficiënt en effectief. Twee weten en kunnen immers meer dan één. Samen komen we tot betere, slimmere plannen. Met aandacht voor risico’s en tegelijkertijd de focus op kansen, die u met een goede voorbereiding optimaal kunt benutten. Daar weten we bij De Variabele nou eenmaal best veel van en dat delen we graag met u.

 

Meer weten over Vastgoed Levensweg?

Samen met Renda organiseren we op 15 juni de première in CineMec. Klik hier voor de uitnodiging en praktische informatie

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren