Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

NOM, en nu dan?

Besloten Renda event 15 september 2022

Dit event gemist?

Lees het verslag van het event hier terug.

Op renda.nl/events zie je welke events er weer op de planning staan. Ben je er de volgende keer bij?

Veel woningen worden volgens het Nul-op-de-Meter (NOM) principe gebouwd of gerenoveerd. Maar zeker in combinatie met de energieprestatievergoeding (EPV) begint het pas wanneer de woningen gereed zijn. Kemkens heeft in anderhalf jaar tijd bijna 2000 woningen Nul-op-de-Meter (met EPV) gemaakt. De hoeveelheid energie die wordt opgewekt en verbruikt wordt per woning gemonitord. De grootste vraag hierbij is: hoe beheer je de datastromen? Veel corporaties worstelen hiermee. 

Op 15 september delen Kemkens en BeNext samen met Woonmeij hun leerervaringen met het Renda netwerk, van probleem naar oplossing. Hoe hebben ze het aangepakt? Wat zijn de moeilijkheden rondom EPV? En hoe richt je het communicatieproces richting bewoners in? Waar hadden bewoners de meeste vragen over? Wat ging er goed en wat liep anders dan verwacht?

Energieprestatievergoeding (EPV)
Momenteel zijn er wijzigingen gaande in de EPV. In overleg met Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) streven wij ernaar om op 15 september een update over de veranderingen te presenteren. Op de website van RVO is de laatste informatie is te lezen.

Niets is waardevoller dan daadwerkelijk grootschalige praktijkervaring. Sluit jij ook aan op 15 september? We houden het lekker laagdrempelig en interactief, dus je krijgt ook de mogelijkheid om te delen waar jij in de praktijk tegenaan loopt.

Annuleringsvoorwaarden
Tot 72 uur voor aanvang van de bijeenkomst kun je kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang wordt €45 in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Meer informatie

Eerder hebben we vanuit Renda ook een artikel geschreven over de ervaringen vanuit Kemkens, BeNext en Thuisvester rondom Nul-op-de-Meter in combinatie met EPV. Dit uitgebreide artikel lees je hier.

details

Datum & tijd

Donderdag 15 september 2022
11.30 - 15.00


Onderwerp

De geleerde lessen van NOM met EPV


Locatie

Kemkens Kenniscentrum InstallOne Oss


Kosten

Gratis voor partners en leden met een compleet lidmaatschap

In samenwerking met

Kemkens
Renda ©2023. All rights reserved.
Gluren bij de buren

Duurzaamheid zit in 3 facetten bij deze 'buurman': in innovatie, in sociale en duurzame inzetbaarheid en in grondstoffen. 

Sluit gratis online aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren