Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Fotoreportage Dag van de Bewoner

29 november 2017

Een rode loper, warm welkom, 'schandalig' lekkere koffie en koekjes: afgelopen donderdag 23 november hield Renda de eerste 'Dag van de Bewoner' en de onthulling van de 'Gelukkigste Bewoner' in het Krachtstation in de Utrechtse wijk Kanaleneiland.

“We moeten de professional helpen om die bewoner meer tussen de oren te krijgen”, zegt Evamarije Smit van Renda. Ze richt zich tot de huurders in de zaal: “Weten jullie dat we het vaak over jullie hebben? We praten veel over jullie. Eindeloos. Maar we willen nu graag praten met jullie!”

Tijdens de ‘Dag van de Bewoner’ leerden bijna 200 deelnemers over de huurder. Eerst plenair, in de ‘zitkuil’, met een presentatie van Jeroen van Hattum (Hostmanship Group Nederland), over de vraag hoe de klant zich echt welkom voelt. En later in kleinere groepen, verdeeld over zeven verschillende workshops. Alles in het teken van de bewoner. Wie is hij? Wat verlangt zij? Hoe stellen we de huurder centraal?

Op deze pagina zie je een kleine fotoreportage van deze bijzondere dag. Een uitgebreide reportage lees je in het komende Renda magazine en binnenkort op Renda.nl.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren