Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Wie is Renda? / Wie is Renda?

Wie is Renda?

Een leefbare, duurzame omgeving voor iedereen

Renda is het kennisnetwerk voor professionals in de sociale woningbouw. Renda brengt corporaties, bouwers, leveranciers, adviseurs en architecten bij elkaar. Door professionals te motiveren elkaars taal te spreken en elkaars uitdagingen te begrijpen kunnen we zorgen voor een fijne woning die betaalbaar is en in een veilige buurt staat. Door kennis te delen, trainingen te faciliteren én evenementen te organiseren komen professionals van hun eigen eiland af, ontstaat er meer vertrouwen en begrip en kunnen we sneller stappen maken naar een betere leefomgeving.

Het Renda netwerk helpt elkaar met (nieuwe) perspectieven en inzichten.

Ontmoet Renda

Doelgroep

Het Renda-netwerk richt zich op toegewijde mensen bij woningcorporaties, aannemers- én bouwbedrijven, leveranciers, adviesbureaus en architecten.

Wil jij je bij ons aansluiten?

Kennis maken, kennis delen en kennis ontwikkelen, daar gaat het ons om. Doe je mee?

We horen graag van je!

Team Renda

Adverteren bij Renda

Natuurlijk kun je adverteren op onze website, in de nieuwsbrieven en in de magazines. Meer weten? Kijk dan hier, of neem contact op met Leo Nijs voor media-advies, E. l.nijs@aeneas.nl of via T. 073-2051010

De vakredactie

Een aantal keer per jaar komt de vakredactie van Renda bij elkaar en bewaakt de inhoudelijke kwaliteit van alle uitingen. Jan Baarends is hoofdredacteur van het netwerk. De vakredactie wordt naast Jan, Elleke en Dionne gevormd door Haico van Nunen (BouwhulpGroep), Wikke Peters (Woonbedrijf), Ad Straub (TU Delft).

Partners

Partners hebben een cruciale rol bij het bepalen van de inhoud van Renda. Zij doen dat door intensief contact te hebben met de redactie en bij te dragen aan evenementen en alle andere Renda-uitingen. Ook hebben partners een plek in de jaarlijkse Renda Denktank, waar gezamenlijk wordt gebrainstormd over relevante onderwerpen.

Via het netwerk kunnen partners hun inhoudelijke kennis en kunde uitstekend delen met en etaleren aan de beoogde doelgroep. Dankzij het brengen én halen van kennis, ontwikkelen zij zich in hun vakgebied. Wie wil dat nu niet? Bekijk wie onze partners zijn.

lees meer
Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren