Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Faay

Faay

Faay Vianen B.V., al bijna 50 jaar specialist in scheidingswanden en plafondsystemen. Een Nederlands familiebedrijf met als specialisme prefab wanden. Wij produceren zo’n 1000 panelen per dag! Wij produceren en verkopen wanden van bio-based materialen. Daarin verwerken wij voornamelijk vlas; milieuvriendelijk en eindeloos hernieuwbaar. De wanden worden gebruikt in nieuwbouw, renovatie en transformatie.

Krachten bundelen
Faay staat voor slimmer en betaalbaar bouwen. Wij luisteren goed naar de geluiden in de markt en kijken altijd of het nóg beter kan. Kwaliteit verhogen en tijd besparen door proces innoverend te werken en zo een optimaler bouwproces realiseren. Uiteindelijk wil je in plaats van een product een passende oplossing leveren. 

Duurzaamheid
Faay neemt haar verantwoordelijkheid en kijkt continu waar en hoe zij kan aanhaken bij de circulaire economie. Dat geldt zowel product technisch als economisch. In ons productieproces werken wij met materialen die qua circulaire eigenschappen voldoen. In het ontwerpproces denken wij al na over de vraag hoe producten later weer gedemonteerd kunnen worden. Zo bieden wij tegenwoordig een terugkoopregeling aan voor onze standaard panelen. Na demontage geven wij deze panelen een tweede leven als B-product. Ook hebben wij Kingsize ‘XL’ wanden geïntroduceerd, die in de toekomst mogelijk ook opgebouwd worden uit panelen die uit de markt retour komen, dus circulair. Circulaire economie betekent voor ons kansen, oplossingen en creatieve innovatieve toepassingen.  

'Kwaliteit wint altijd'
De kwaliteit van FAAY wanden en plafonds is vastgelegd in het KOMO attest-met-certificaat 20196 (wanden) en 20785 (plafonds) en wordt gegarandeerd door ISO (waaronder ISO 14001/milieu-effecten en ISO 9001/kwaliteitsmanagement), KOMO, FSC en PEFC. 

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren