Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / COB-WEB

COB-WEB

Het speelveld van de stedelijke vernieuwing is het terrein waar ik mij thuis voel. Een omgeving met een perspectief van transformatie, zowel fysiek als sociaal. Een speelveld dat zich ook kenmerkt door een groot aantal zeer diverse spelers. Professionele spelers als beleggers, ontwikkelaars, corporaties en gemeente. Maar er zijn nog zoveel meer stakeholders die van belang zijn voor een project zoals bewoners, omwonenden, ondernemers, scholen en voorzieningen. COB-WEB advies ondersteunt zowel het proces als de spelers.

Het werken in het veld van de stedelijke vernieuwing vergt geduld, doorzettingsvermogen, ondernemerschap, analyserend vermogen, motivatie, inspiratie en teamspirit. Om het werk van een procesmanager te doen, heb je kennis, creativiteit, kracht, flexibiliteit en commitment nodig bij de opgave waar je aan werkt. Competenties die van pas komen in een breed werkterrein.

Mijn werkwijze omschrijf ik ook wel als het spinnen van een web. Ragfijne verbindingen leggen tussen de stakeholders. Inhoudelijke verbindingen tussen verschillende disciplines. En net als de draad van het web, vraagt dat om een natuurlijke combinatie van kracht en flexibiliteit, bestand tegen de vele invloeden van buitenaf.

werkzaam bij COB-WEB

content

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren