netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Werp een blik op de toekomst

vrij 11 sept 2020

Neem je mee een kijkje in de toekomst tijdens onze Dag van de Bewoner? Laat je inspireren door innovatieve projecten en personen! De Dag van de Bewoner, dit keer verdeeld over vier webinars. Met elke week een interactief programma waardoor jij verder kunt. Elk webinar presenteert een andere koploper uit het veld. Verder spreken we met vakgenoten en werpen we wekelijks een blik met je op de toekomst: dit keer nemen we een kijkje in: 'Megamix'.

Megamix, een exclusieve toren waar inclusiviteit centraal staat
Megamix gaat een avontuur aan en daar mag jij een kijkje in nemen. Zij ontwikkelen een gebouw waarin inclusiviteit regel is in plaats van uitzondering. In een open proces waarin ieder mee kan doen, met flexibele architectuur en waar verschillende manieren van leven mogelijk zijn. Niet simpelweg wonen en werken combineren, maar snelheden bij elkaar brengen. Zó ontwikkelen dat mensen centraal staan.

Wil je meer weten? Sluit aan tijdens onze Dag van de Bewoner en laat je inspireren door Megamix en andere innovatieve projecten. Kijk op renda.nl/dagvandebewoner voor meer informatie over het programma en aanmelden.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren