Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Werp een blik op de toekomst

11 september 2020

Neem je mee een kijkje in de toekomst tijdens onze Dag van de Bewoner? Laat je inspireren door innovatieve projecten en personen! De Dag van de Bewoner, dit keer verdeeld over vier webinars. Met elke week een interactief programma waardoor jij verder kunt. Elk webinar presenteert een andere koploper uit het veld. Verder spreken we met vakgenoten en werpen we wekelijks een blik met je op de toekomst: dit keer nemen we een kijkje in: 'Megamix'.

Megamix, een exclusieve toren waar inclusiviteit centraal staat
Megamix gaat een avontuur aan en daar mag jij een kijkje in nemen. Zij ontwikkelen een gebouw waarin inclusiviteit regel is in plaats van uitzondering. In een open proces waarin ieder mee kan doen, met flexibele architectuur en waar verschillende manieren van leven mogelijk zijn. Niet simpelweg wonen en werken combineren, maar snelheden bij elkaar brengen. Zó ontwikkelen dat mensen centraal staan.

Wil je meer weten? Sluit aan tijdens onze Dag van de Bewoner en laat je inspireren door Megamix en andere innovatieve projecten. Kijk op renda.nl/dagvandebewoner voor meer informatie over het programma en aanmelden.

Reacties

Renda ©2020. All rights reserved.
Energietransitie als sociale opgave

Meld je nu aan voor de Online Masterclass 'Energietransitie als sociale opgave' vanaf 21 januari.

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren