Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Kijk naar kosten voor energetisch verbeteren

22 december 2016

Jan van den Berg is algemeen directeur van Heminkgroep. Deze nieuwe Renda-partner zit in het vastgoed en onderhoud. Het bedrijf richt zich sinds 7 jaar volledig op een keten geïntegreerde werk- en denkwijze.

1. Wat is Hemink voor bedrijf?

Een 100% vastgoed- onderhoudsbedrijf welke zich bezighoud op het gebied van advies, ontwerp en uitvoering binnen het vastgoedonderhoud en energetisch renoverend Nederland. Ruim 250 enthousiaste collega’s zijn dagelijks actief om allen hun eigen specialisme en kennis in te brengen. Sinds 7 jaar heeft de Hemink groep detraditionele werkwijze als hoofdaannemer achter zich gelaten en zich volledig gericht op een keten geïntegreerde werk- en denkwijze. Hierbij zijn weeen strategisch samenwerking aangegaan met 2 krachtige marktspelers onder de naam het Energieteam.

Het Energieteam is een dochteronderneming van de Hemink Groep, bestaande uit een installateur, dak specialist en de Hemink Groep als bouwkundige partij . Een bundeling van krachten samengevoegd in het Energieteam welke zich volledig richt op intensieve- en grootschalige renovatie projecten in combinatie met het energetisch opwaarderen van de bestaande woningvoorraad.

Op deze manier bedienen wij onze relaties met een breed palet aan disciplines, variërend van planmatig onderhoud, veelal aan de schil van gebouwen en woningen en de eerder genoemde bouw – en renovatieactiviteiten.

2. Welke van de Renda-thema’s vinden jullie het belangrijkst en waarom?

Industrialisatie van slimme gevelrenovaties, ketensamenwerking, techniek en ontwikkelingen van de vastgoedmarkt in het algemeen en de bestaandewoningmarkt in het bijzonder.

3. Hoe helpen jullie de sector vooruit? 

Door kennis te delen en ontvangen in een veilige / vertrouwde omgeving.

4. Wat is jullie toekomstvisie voor de bestaande bouw? Wat moet de sector beter doen?

Onze visie is dat er nog veel meer naar de kosten gekeken moeten worden in het energetisch verbeteren van bestaande woningbouw. Dit kan door industrialisatie van onderdelen. De sector moet nog meer gaan samenwerken en delen. Lef tonen en gebruik maken van duurzame oplossingen.

5. Wat wil je zelf nog kwijt?

Renda is een mooi platform om samen innovatie en kennis te delen en om elke keer weer iets beter te worden en daarmee nog meer klantwaarde te creëren.

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren