Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Artikelen

Welkom in het Buurt Informatie Centra

- 3 april 2023

JOOST is voor veel huurders altijd dichtbij. Dat komt omdat ze in Boxtel, Hintham en Rosmalen zogenoemde Buurt Informatie Centra (BIC's) hebben, middenin de wijk. In deze BIC's zijn vaak JOOST-medewerkers aan het werk, zoals de wijkbeheerders. Zij beantwoorden hier graag jouw vragen.

Eerste aanspreekpunt

Zo is Patrick (op de foto hieronder voor de flats) de wijkbeheerder in Hintham. “Het BIC van JOOST zit in Hintham aan de Herman Moerkerklaan”, vertelt hij. “Dat is vlakbij de ?ats Hoogveld, De Engstoep en Fort Prins Willem waar veel van onze huurders wonen. Vroeger had je in zulke ?ats huismeesters. Die deden kleine reparaties, hielden een oogje in het zeil. Je kunt ons daar als wijkbeheerders wel een beetje mee vergelijken. Maar ons takenpakket is nu veel breder. Zeker, je moet bij ons zijn als er iets kapot is in een algemene ruimte. Maar we zijn er vooral voor zaken die de hele buurt aangaan. Zoals voor meldingen over onkruid in brandgangen. Of voor ondersteuning bij een buurtinitiatief. Een goed voorbeeld is de opening van de Huiskamer in Hoogveld samen met Farent. Daar kunnen buurtbewoners met elkaar kof?e drinken. Of taallessen volgen.” Echte bouwtechnische dingen doet hij als wijkbeheerder niet. “Dan schakel ik onze opzichter in. Of één van onze aannemers. Maar als wijkbeheerders zijn we voor elke vraag wél het eerste aanspreekpunt.”

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

De wijkbeheerders werken – vaak samen met wijkconsulenten van JOOST – vanuit één van de BIC's aan een fijne woonomgeving voor huurders.
x Met het invullen van dit formulier geef je Renda en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren