Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Artikelen

Vertrouwen is een werkwoord

Dionne Verstegen - 10 december 2021

Woningcorporatie Accolade uit Heerenveen werkt al enige tijd volgens de RGS (Resultaatgericht Samenwerken) methodiek. Sinds 2016 heeft de corporatie een overeenkomst gesloten met zes onderhoudspartijen: Boekema Vastgoedonderhoud, Kranendonk Vastgoedonderhoud, SW Vastgoedverbetering, Talen Vastgoedonderhoud, Van der Geest Schilderspecialisten en Wits Vastgoedonderhoud. "Samen streven we naar een netwerkorganisatie, een plek waar gelijkwaardigheid is tussen alle partijen", vertelt Ruben Grevers, Manager Vastgoed bij Accolade.

Vanaf het begin was de gelijkwaardigheid tussen alle zeven partijen goed zichtbaar. “Tijdens een van de eerste overleggen om de intentieovereenkomst op te stellen kwam er gebak op tafel en deelde een van de directeur-bestuurders van Accolade uit. Dat zegt voor mij heel veel over hoe de opdrachtgever erin zit. De grootste uitdaging zit hem in de daadwerkelijke gelijkwaardigheid van een samenwerking. Door dit soort kleine dingen was het vanaf het begin duidelijk dat RGS binnen de hele organisatie gedragen werd. Accolade stelde zich niet op als opdrachtgever, maar was echt een van de partijen in deze samenwerking”, vertelt Michiel Kranendonk, directeur bij Kranendonk Vastgoedonderhoud.

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Renda en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren