Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Artikelen

Vers bloed bij Renda

Welkom aan nieuwe partners - 16 juni 2017

In de tweede editie van Renda verwelkomen we wederom een aantal nieuwe partners. Wie het zijn en waarom zij zijn aangehaakt bij Renda, lees je hier.

Woonlinie: Hugo Meijwaard

Waarom Woonlinie uit Zaltbommel partner is geworden van Renda? Wij zijn partner geworden van Renda, na een interessante bijeenkomst vorig jaar waar we uitgenodigd waren door twee goede relaties Caspar de Haan/Moonen en Kemkens, over het verduurzamen van corporatiewoningen met of zonder huurverhoging? Dat sprak ons aan. Wij hopen komend jaar kennis te brengen en te halen, we zien uit naar inspirerende contacten met collega’s en onderhoudsbedrijven.

Hendriks SGR: Marith Bloem

Hendriks SGR heeft als familiebedrijf al bijna 60 jaar een duidelijke visie op samenwerken. Het zit in ons DNA en zelfs in onze naam: Samenwerken Geeft Resultaat. Wij zetten het samenwerken letterlijk voorop! De klant vraagt om een partner die visie heeft en de rol van regisseur op zich kan nemen. Renda is voor ons een platform om innovatieve ideeën op te doen, kennis te delen en de samenwerking te zoeken met nieuwe partners. 

W/E adviseurs: Thijs Kurstjens

W/E adviseurs is al bijna 40 jaar een onafhankelijke stichting met als missie bij te dragen aan een duurzame gebouwde omgeving. Een beetje bindingsangst is ons dus niet vreemd. Het verbindende en effectieve kennisnetwerk van Renda spreekt ons zeer aan. Kennis delen is méér nodig dan ooit! Graag leveren we onze bijdrage, daagt u ons uit?

Rendon: Alexander Marczinski

Rendon is een Klant gedreven organisatie op gebied van vastgoedonderhoud met respect voor de omgeving en oog voor duurzaamheid. Van dagelijks onderhoud tot grootschalig planmatig onderhoud en van resultaat gerichte schildertechnieken tot specialistische betonrenovatie. Samenwerken is ons motto en daarom zijn we graag partner van Renda. Van Rendon naar Renda is ook maar een kleine stap. Met andere bedrijven in de markt te sparren en te delen brengt ons allemaal een stap verder.

Huygen: Eric Willems

Huygen is partner van Renda omdat het een prima platform is om kennis te delen. Bovendien kunnen we hierdoor dichter bij de bewoner staan als eindgebruiker van renovatieoplossingen. In nationaal en Europees verband werkt Huygen onder andere aan nieuwe innovatieve oplossingen voor slimme woningrenovatie op weg naar gezonde gebouwen en een duurzame gebouwde omgeving. Wij willen projectresultaten daarover graag delen in het komende jaar.

Bouwtool: Sanne Verdonk

Bouwtool is een digitale tool die zorgt voor een sneller proces, minder faalkosten, minder communicatieruis en minder garantiewerk. Doordat wij als bedrijf kennis en ervaring hebben in de renovatiebranche, voorziet Bouwtool precies in de behoeftes van de branche. Wij sluiten ons graag aan als Renda-partner om op de hoogte te blijven van de trends en ontwikkelingen. Zo kan Bouwtool ook in de toekomst blijven helpen om efficiënter en professioneler te renoveren.

Laudy Bouw: Fedde Monsma

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, samenwerken en de klant centraal stellen zijn slechts begrippen, totdat je ermee aan de slag gaat. De opgave van renovatie en onderhoud in de markt die voor ons ligt is groot, divers en complex. Als individueel bedrijf kunnen we niet alle vragen beantwoorden en dus is kennisdelen
en samenwerken de enige oplossing. Daarin is het Rendanetwerk een welkome aanvulling. Dat is waar we uiteindelijk naar toe willen, samenwerken in de keten.

Alexander Marczinski, Rendon

Eric Willems, Huygen

Fedde Monsma, Laudy Bouw & Ontwikkeling

Hugo Meijwaard, Woonlinie

Marith Bloem, Hendriks SGR

Sanne Verdonk, Bouwtool

Thijs Kurstjens, W/E adviseurs

Reacties

bekijk ook
x Met het invullen van dit formulier geef je Renda en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren