Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Artikelen

Samen thuis in bewonersparticipatie

- 10 november 2023

Zonder samenwerking geen goede verbinding. En dat geldt zeker voor bewonersparticipatie. Reden voor ladies@work om samen te werken met diverse partners, zoals Cobee | Dé all-in project software voor bewonerscommunicatie.

Een specialist in bewonersbegeleiding en een softwarespecialist: hoe werken deze twee partijen samen voor de juiste verbinding tussen bewoner, aannemer en/of woningcorporatie? We gingen erover in gesprek met Jurgen Joosten, adviseur digitale projectbegeleiding bij Cobee en Marjet Westervoorde, directeur van ladies@work.

Optimaal samenwerken met bewoners, omgeving en projectpartners, hoe doe je dat? Marjet: “Wij doen dat door altijd dicht bij de bewoners te staan en goed te luisteren, mee te denken en de bewoner centraal te zetten zonder de opdrachtgever uit het oog te verliezen.” Dit wordt ondersteund door communicatiesoftware. Jurgen: “Bij Cobee werken we niet direct samen met bewoners en/of eindgebruikers. Onze klanten, zoals ladies@work, doen dit wel. Voor hen bieden wij digitale tools om de projectbegeleiding en het communicatieproces zo optimaal mogelijk te maken.”

Direct inzicht

Bij projecten in bewoonde staat zijn bewoners de belangrijkste doelgroep. Zij moeten goed op de hoogte blijven van alle werkzaamheden en vorderingen van de werkzaamheden in en rondom de woning. Jurgen: “Wij bieden met onze toepassingen de mogelijkheid om in contact te komen met de uitvoerende partij of bewonersbegeleider. Er verandert nog wel eens iets in de planning, dus de actualiteit van de gegevens is van grote meerwaarde. Wij zorgen dat app direct mogelijke wijzigingen laat zien zodat bewoners meteen op de hoogte zijn van het laatste nieuws.” Cobee stimuleert daarbij papierloos werken vanuit een digitale veilige Cloud omgeving. Jurgen: “We willen zoveel mogelijk processen tijdens het project automatiseren. Met als grootste missie om bewoners én projecteigenaren zo goed mogelijk te bedienen met passende software.”

"Het direct kunnen volgen van het proces, en beschikbaar maken van relevante informatie over de woning en/of bewoners, is van grote toegevoegde waarde voor elk project.” – Marjet

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Renda en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren