Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home /

S4reno HomeLiner® - Leidingrenovatie binnenriolering

vrij 20 jan 2023

Veel rioleringen & leidingen verkeren in een slechte staat. Het vervangen daarvan zou enorm veel graaf- en/of sloopwerk betekenen en daarmee voor veel overlast zorgen. Daarom heeft Van der Velden als meest complete leverancier van rioolrenovatie- & leidingrenovatietechnieken in Nederland, gezocht naar innovatieve en duurzame technieken die met veel minder overlast en impact zorgen voor een minstens zo goed resultaat. Met de in eigen huis ontwikkelde S4reno® renovatietechnieken blijft de overlast beperkt. De bestaande riolering of leiding wordt van binnenuit voorzien van een duurzame bekleding en daarmee is deze beter dan nieuw!

Voor renovatie van binnenriolering & leidingen

Binnenriolering & leidingen laten zich prima renoveren zonder hak en breekwerk. Van der Velden Rioolrenovatietechnieken gebruikt daarvoor een naaldvilt liner, geïmpregneerd met een componentenhars die via de inversiemethode in het riool wordt ingebracht. Ook ontluchtingen en koel- en proceswaterleidingen kunnen op deze manier behandeld worden. Deze lining kan zelfs in bochten van 90o doorgevoerd worden. Zo kunnen alle voorkomende leidingmaterialen, inclusief asbest, volledig vloeistofdicht gerenoveerd worden. Speciaal voor de industrie vervaardigde harsen maken het leveringsprogramma compleet.

Wanneer gebruiken we de S4reno HomeLiner®?

De S4reno HomeLiner® is te gebruiken als het gaat om het renoveren van rioleringen en leidingen in huizen of bedrijfspanden. Vaak in oudere gebouwen, waar de leidingen versleten zijn, maar ook in nieuwbouwprojecten. Meer dan 20% van de renovatie-opdrachten die Van der Velden Rioleringsbeheer uitvoert, zijn storingen in nieuwbouwprojecten. Doorboringen en beschadigingen van leidingen bijvoorbeeld. Vaak worden deze pas opgemerkt na oplevering. Er is dan vaak behoefte aan snelle, kwalitatief goede renovatie, waarbij geen breekwerk plaats hoeft te vinden. Hiermee wordt dan veel tijd en geld bespaard.

Met Van der Velden Rioleringsbeheer heeft u dus de keus; óf traditioneel vervangen van de te renoveren leiding óf renovatie met de S4reno HomeLiner®. Van der Velden Rioleringsbeheer zal u adviseren welke keus voor u de beste is. Onze experts zijn van mening dat relining heel vaak een realistische optie is. Zeker als u in ogenschouw neemt dat er met deze methode niet gehakt of gebroken hoeft te worden.

In onze S4reno HomeLiner®-truck is state-of-the-art materieel ingebouwd waarmee de diverse nieuwe technieken moeiteloos kunnen worden toegepast. De S4reno HomeLiner® werkt met een hoogwaardig samengesteld kunststof materiaal dat zelfs beter en sterker is dan de oorspronkelijke leiding. Het bestaat uit een systeem van naaldvilt wat geïmpregneerd wordt met een componentenhars. Zo ontstaat er een ongekend sterk, duurzaam en gegarandeerd topproduct. Door middel van een chemische reactie tussen hars vindt, versterkt door de toevoeging van warmte, uitharding van het kunststof plaats. De menging van de componenten is geheel computergestuurd, zodat het ontstaan van luchtbellen tot het verleden behoort. Kalibratie geschiedt automatisch en de uitharding verloopt geheel gecontroleerd, zodat menselijke fouten vanaf nu tot een minimum beperkt worden.

Een naam in renovatie

De ‘S4’ in de naam ‘S4reno®’ staat voor de vier meest typerende eigenschappen die u S4reno® mag toedichten: Smart, Sustainable, System en Solution.

Smart
S4reno® is een bijzonder doordacht systeem. Dankzij innovatieve technieken en werkwijze renoveren we praktisch zonder overlast. De bekleding geeft het riool of de leiding een nieuw leven en gaat decennia mee.

Sustainable
De renovatie gebeurt met een minimum aan energie en CO2-uitstoot. Daarna is uw riool weer volledig afgedicht en vindt geen lekkage meer plaats vanuit uw rioolsysteem naar de omgeving. Ook dat is duurzaam.

System
S4reno® is een systeem voor de volledige renovatie van uw riolering of leiding. U renoveert de hoofdriolering, maar indien gewenst ook binnenriolering of leidingen. Daarnaast zijn er speciale producten beschikbaar voor deelreparaties. Al deze technieken kunnen gecombineerd worden.

Solution
S4reno® is zonder meer de beste oplossing voor betaalbare rioolrenovatie zonder graaf-, hak-, en/of breekwerk. Of het nu gaat om relatief kleine reparaties of om de renovatie van een volledig riool, S4reno® biedt de oplossing.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en een uitgebreid stappenplan op www.vandervelden.com/diensten/renovatie/s4reno-homeliner-leidingrenovatie-binnenriolering.

Contact Rioolrenovatietechnieken
Marco van de Pas
Marco.vandepas@vandervelden.com
+31 411 66 10 34
+31 6 482 681 18

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren