Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

| VOL | Renda Event | Renda on tour - Wijkgerichte aanpak

Besloten Renda event 18 april 2024

Renda gaat weer on tour, op 18 april! En deze keer naar een bijzondere en kleurrijke plek: de Kolpingbuurt in Nijmegen, waar we te gast zijn bij Talis en Hendriks. Thema van deze bijeenkomst is het aanbrengen van focus in een integrale, wijkgerichte aanpak. Soms een uitdaging, want in basis vinden we alles belangrijk: de stenen, het groen, de mensen en duurzaamheid. Een hanteerbare aanpak vraagt echter om heldere keuzes.


Talis en Hendriks vertellen over hun eigen uiteenlopende ervaringen met de wijkgerichte aanpak. Welke keuzes werden er gemaakt? Wat was het resultaat? Hoe kijken ze nu terug op die keuzes. En wat zijn de lessons learned?

Elly van Talis – bekend van de NPO documentaire over de renovatie in de Kolping- geeft daarna een rondleiding door debuurt. De rondleiding word gevolgd door een dynamische, interactieve kennismaking met het waardekompas: een methodiek die helpt bij het stellen van de juiste vragen, op zoek naar een passende focus en een heldere gezamenlijke definitie van de opgave.

Een gevarieerd programma voor iedereen die zich bezig houdt met een wijkgerichte aanpak, op een bijzondere locatie!


Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor partners en leden met een compleet lidmaatschap. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Wij zorgen dat het voor iedereen een inhoudelijk, interactief en mooi event wordt. En een goede voorbereiding vraagt tijd en inzet van alle partijen. Daarom vragen we je natuurlijk om niet meer af te melden. Komt er onverwachts toch wat tussen? Dan kun je tot maximaal een week van te voren kosteloos annuleren. Bij no show of  annulering in de week voorafgaand aan het evenement wordt €95 in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Aanmelden voor dit event?

details

Datum & tijd

Donderdag 18 april 2024
13.30 - 17.30 uur


Onderwerp

De juiste vraag in de wijkgerichte aanpak


Locatie

Nijmegen


Kosten

Gratis en alleen toegankelijk voor partners en leden met een compleet lidmaatschap

In samenwerking met

Corporatie Talis en Hendriks Bouw en Ontwikkeling
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren