Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Online Renda Event | Ontketen je netwerk

Besloten Renda event 16 februari 2023

Begin je dag goed met een kop koffie en een half uurtje Renda. Deze online bijeenkomst is onderdeel van een 4-delige serie online bijeenkomsten van elk een half uur van 9 tot half 10.  Elke sessie heeft een ander thema.

In deze online bijeenkomst ‘Ontketen je netwerk’ nemen we een kijkje in elkaars wereld. We spreken mensen die de overstap hebben gemaakt van het werken bij een corporatie naar een aannemer, of juist andersom.

“Wat houdt elkaars wereld in, welke belangen en doelstellingen heeft iedereen? Of kijken we naar de belangen van onze samenwerkingspartner vanuit ons eigen perspectief?”.

Samenwerken, dat willen we allemaal. En we worden er ook steeds beter in: vaker dan ooit zit de hele keten aan tafel en streven we naar gelijkwaardigheid en transparantie in onze samenwerking. Dat leidt tot breed gedragen projecten, grotere betrokkenheid, continuïteit en ruimte voor innovatie. 

En toch voelen we nog niet altijd het vertrouwen om alle kaarten op tafel te leggen. Wringt soms de traditionele verhouding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, of kijken we naar de belangen van onze samenwerkingspartner vanuit ons eigen perspectief?

'We beseffen dat we elkaar nodig hebben, maar leven nog in onze eigen bubbel'. 
In een interessant interview met Luc Reusken (Van der Meijs) en Frans Brouwers (Woonmeij) krijgen we al een voorproefje op hun perspectief over beide werelden, die van de corporatie en van de aannemer. In deze bijeenkomst op 16 februari gaan we in gesprek met deze heren en sluit ook Stan van den Thillart (Knaapen) aan.

lees meer

In dit online event 'Ontketen je netwerk' onderzoeken we de transformatie van een ketensamenwerking naar een open netwerksamenwerking. Wat zijn doorslaggevende voorwaarden en factoren voor vertrouwen en echte gelijkwaardigheid? Dat doen we aan de hand van de inzichten van mensen die de overstap maakten binnen de keten. Van corporatie naar aannemer, of juist andersom. Welke inzichten bracht die overstap met zich mee, welke oordelen en vooroordelen zijn er, wat is er duidelijker geworden als het gaat om verschil én overeenkomsten in belangen?

Laat je verrassen door de openhartige reflectie op verschillen, overeenkomsten, eigen belangen én gezamenlijke doelen. 


Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor partners en leden met een compleet lidmaatschap. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Wij zorgen dat het voor iedereen een inhoudelijk, mooi event wordt. Daarom is een goede voorbereiding een vereiste. En een goede voorbereiding vraagt tijd en inzet van alle partijen. Daarom vragen we je natuurlijk om niet meer af te melden. Komt er onverwachts toch wat tussen? Dan vragen we je tijdig af te melden. Onder een tijdige afmelding verstaan wij een week voor aanvang van de bijeenkomst, vóór 9 februari. Bij onverwachtse afwezigheid, mag een collega je plaats altijd overnemen.

details

Datum & tijd

Donderdag 16 februari 2023
9.00 - 9.30uur


Onderwerp

"Ontketen" je netwerk


Locatie

Online


Kosten

Gratis voor partners en leden met een compleet lidmaatschap

In samenwerking met

van der Meijs, Woonmeij en Knaapen
Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren