Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Inspiratie voor samenwerking

16 augustus 2012

Tapijttegelfabrikant Interface organiseert samen met architectenbureau Claessens Erdmann, Kingspan Duurzame Bouwsystemen en vloerverwarmingsspecialist WTH workshops voor de Dutch Green Building Week. De workshops worden van 18 tot en met 20 september gehouden en hebben als centraal thema ‘Inspiratie voor samenwerking in de keten en herbestemming’.

De Dutch Green Building Week (DGBW), een initiatief van Dutch Green Building Council,  is er op gericht om Duurzaam Bouwen en Ontwikkelen in Nederland te bevorderen. Onder de noemer Green Inspiration wil de organisatie van 17 tot en met 21 september laten zien welke belangrijke rol duurzame gebouwen spelen in gezonde en duurzame gemeenschappen. Interface is bronzen partner van de Dutch Green Building Week en al jaren partner van de Dutch Green Building Council.

Workshops

Interface, Claessens Erdmann en WTH hebben gezamenlijk voor DGBW een aantal workshops ontwikkeld waarin deelnemers worden geïnspireerd tot samenwerking in de keten en om creatief en duurzaam invulling te geven aan renovatie- en herbestemmingsprojecten. De workshops worden op verschillende tijdstippen gehouden in The Awarehouse van Interface in Scherpenzeel. Zo zijn er sessies over:

Kijk hier voor het complete programma.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren