Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Meer vanuit de supply chain werken

12 april 2017

Remco Roozenboom is senior procesleider bij GroenWest. Hij beantwoordde namens de corporatie uit het Groene Hart de vijf vragen aan deze nieuwe partner.

Wat is GroenWest  voor bedrijf?

GroenWest is een woningcorporatie met ca. 12.000 woningen in het Groene Hart, die wonen betaalbaar maakt.

Welke van de Renda-thema’s vinden jullie het belangrijkst en waarom?

Alle 5 de thema’s (betaalbaarheid van het wonen, communicatie en de bewoners centraal, ketensamenwerking en componenten renovatie, ontwikkeling van de woningmarkt, beleid en regelgeving en techniek en vakmanschap) zijn van groot belang. Hier kunnen we niet van zeggen welke het belangrijkste is. De onderlinge verbindingen zijn hier dan ook duidelijk aanwezig.

Hoe helpen jullie de sector vooruit? 

Wij steunen mensen die het zonder ons niet redden op de woningmarkt. Samen met onze RGS-partners en door ketensamenwerking zetten wij onze financiële middelen zoveel mogelijk in voor onze maatschappelijke opgave. We worden zakelijker, zodat we ook sociaal kunnen blijven. Hierbij staat de huurder centraal.

Wat is jullie toekomstvisie voor de bestaande bouw? Wat moet de sector beter doen?

Onze visie is dat we samen met onze RGS-partners en door ketensamenwerking de woonlasten omlaag kunnen brengen, de klanttevredenheid kunnen verhogen en de bewoners een beter binnenklimaat kunnen bieden.

Wat de sector beter kan doen is om, binnen de keten, meer vanuit de supply chain gaan werken. Dus niet alleen met de vaste strategische partijen maar ook alle partijen tot en met de fabrikant bij een project betrekken en resultaatgerichte afspraken maken. Hierdoor kan een corporatie zich bezig houden met de corebusiness.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren