Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

| VOL | Masterclass 'Samenspel tussen proces én zachte kant van Samenwerken'

Open Event 13 oktober 2022

Lees het verslag van het event hier terug.

Op renda.nl/events zie je welke events er weer op de planning staan. Ben je er de volgende keer bij?

Deze interactieve masterclass gaat over hoe je samen én integraal een resultaat gerichte samenwerking inricht en uitvoert.
Onderzoek laat zien dat veel samenwerkingsprojecten door verstoringen uiteindelijk anders lopen dan vooraf voorzien. Een goed team is het best in staat om deze verstoringen op te vangen en zo de kosten ervan te beperken. Toch zien we dat er vaak weinig aandacht is voor de samenwerkingskwaliteit, terwijl de kosten van slechte samenwerking aan het eind van de rit keihard op de rekening staan. Er zijn dus hele goede redenen om zachte aspecten zwaar mee te wegen.

De masterclass is speciaal bedoeld voor allen die werken in RGS-verband of in ketensamenwerking, van opdrachtgever tot opdrachtnemer, van woningcorporatie tot onderhoudsorganisatie en leveranciers.

Marktontwikkelingen en samenwerken vanuit verschillende organisaties zorgen voor voldoende uitdagingen. Wat zijn de kritieke succesfactoren voor succesvol samenwerken? Hoe pak je uitdagingen aan om met resultaat en met plezier samen te werken? Wat levert dat op en welke klantwaarde wordt toegevoegd? Antwoorden op deze vragen en praktische tools vormen de ingrediënten van deze masterclass!

Het programma:

09.00 - 09.15 uur Ontvangst
09.15 - 09.20 uur Inleiding
09.20 - 10.20 uur Masterclass 'Samenspel tussen proces én zachte kant van samenwerken'
10.20 -10.30 uur Korte break
10.30 - 12.00 uur Vervolg Masterclass 'Samenspel tussen proces én zachte kant van samenwerken'
12.00 - 12.30 uur Afronding

Marion Muller en Simone Janiczak
Marion Muller is eigenaar van VISA – Vaart in Samenwerken en gecertificeerd coach voor professionals. Zij ondersteunt organisaties bij de ontwikkeling van mensen en teams en heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en bouwen aan de zachte kant van samenwerken. Ze zet zich graag in om de mensen bij het samenwerken wendbaar en krachtig te houden. 

Simone Janiczak is eigenaar van SiJa Interimmanagement en energieke procesbegeleider van doeltreffende en klantgerichte verbetertrajecten. Simone is Lean SixSigma Black Belt gecertificeerd en ervaren in het opzetten en inrichten van processen en verbeteringen, zodat teams en organisaties uiteindelijk op eigen kracht verder kunnen.

Samen bundelen zij nu hun vakmanschap en enthousiasme en faciliteren op energieke wijze de masterclass.

                                             
 

Aanmelden
Meld je aan via onderstaand formulier. Kosten bedragen 350 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap en 450 euro voor niet-leden. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

LET OP DEZE EDITIE IS VOL
De editie van 13 oktober is vol. Interesse en aanmelden voor de volgende datum? Mail dan naar aanmeldingen@aeneas.nl, dan zetten we je op de wachtlijst.

Annuleringsvoorwaarden
Tot vier weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. In geval van annulering tussen vier en twee weken voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

details

Datum & tijd

Donderdag 13 oktober 2022
9.00 - 12.30 uur


Onderwerp

Samen én integraal resultaatgericht samenwerken


Locatie

De Gruyterfabriek, 's-Hertogenbosch


Kosten

€ 350 voor partners en leden met een compleet lidmaatschap / € 450 voor niet-leden.

In samenwerking met

VISA – Vaart in Samenwerken en SiJa Interim Management
Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren