Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Artikelen

Kracht in het familiaire

Bijkomen in een tijdelijk thuis Dionne Verstegen - 2 december 2019

Bij Moving-In in Almelo ligt het magazijn vol met allerhande meubels. Van banken, stoelen, stapelbedden, matrassen en witgoedapparatuur tot kleiner gerei als servies, bestek, wasrekken en strijkplanken. Vanuit hier worden wisselwoningen in het hele land ingericht. Eigenaar Ruben Oraile heeft een helder doel voor ogen: huurders even laten ontsnappen aan de hectiek van een renovatie.

In de rubriek ‘Op pad met…’ loopt community manager Dionne een dagje mee met Renda-partners. Wat houdt hun dagelijkse werk precies in? Wat komen ze allemaal tegen? En waar lopen ze zoal tegenaan? In deze editie: Moving-in.

Renovaties met een hoog ambitieniveau kunnen voor een hoop onrust zorgen. Daarom wordt bij sommige projecten heel bewust gekozen voor logeerwoningen. Meubelverhuurbedrijf Moving-In zorgt niet alleen voor de functionele inrichting van een dergelijke woning, maar realiseert een ‘tijdelijk thuis’. Ik mag een dagje meelopen met eigenaar Ruben Oraile.

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Renda en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren