netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Kracht in het familiaire
Bijkomen in een tijdelijk thuis
Dionne Verstegen

ma 2 december 2019
artikel

Bij Moving-In in Almelo ligt het magazijn vol met allerhande meubels. Van banken, stoelen, stapelbedden, matrassen en witgoedapparatuur tot kleiner gerei als servies, bestek, wasrekken en strijkplanken. Vanuit hier worden wisselwoningen in het hele land ingericht. Eigenaar Ruben Oraile heeft een helder doel voor ogen: huurders even laten ontsnappen aan de hectiek van een renovatie.

In de rubriek ‘Op pad met…’ loopt community manager Dionne een dagje mee met Renda-partners. Wat houdt hun dagelijkse werk precies in? Wat komen ze allemaal tegen? En waar lopen ze zoal tegenaan? In deze editie: Moving-in.

Renovaties met een hoog ambitieniveau kunnen voor een hoop onrust zorgen. Daarom wordt bij sommige projecten heel bewust gekozen voor logeerwoningen. Meubelverhuurbedrijf Moving-In zorgt niet alleen voor de functionele inrichting van een dergelijke woning, maar realiseert een ‘tijdelijk thuis’. Ik mag een dagje meelopen met eigenaar Ruben Oraile.

Volledige
artikel lezen?
het volledige artikel is gratis beschikbaar
voor onze leden. Nog geen lid? meld je
aan bij ons netwerk.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Renda en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren