Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home /

Green Energy Smartboiler®

di 8 jun 2021

De Green Energy Smartboiler® is een slimme boiler die energie bespaart door zich aan te passen aan het tapgedrag van de gebruiker. Wat de boiler groen maakt, is zijn mogelijkheid om de onbalans op het energienetwerk op te vangen. Deze onbalans wordt veroorzaakt doordat de gevraagde hoeveelheid duurzame energie (wind en zon) niet altijd overeenkomt met het aanbod ervan.

Besparing en comfort

Met de Green Energy Smartboiler kan tot wel 12% bespaard worden op energie in vergelijking met een normale elektrische boiler. De gebruiker heeft zelf inzicht in besparing en verbruik en ontvangt via de Climate Connect app handige bespaartips voor meer besparing. Om het comfort te behouden kan de gebruiker kan de boiler te allen tijde “boosten”.  Zo is er altijd warm water beschikbaar op elk gewenst moment.

Meest duurzame productieproces ter wereld

De Green Energy Smartboiler® wordt geproduceerd aan de meest duurzame productielijn van RVS vaten ter wereld in onze eigen fabriek in Tiel. Het boilervat is gemaakt van RVS, een materiaal dat kwalitatief net zo sterk is als de bestaande koperen vaten en over dezelfde unieke eigenschappen beschikt. De vaten worden volledig milieuvriendelijk geproduceerd en doordat de productie in Nederland plaatsvindt, wordt tevens flink op CO2-uitstoot van transport bespaard.

Waarom kiezen voor een Green Energy Smartboiler?

De Green Energy Smartboiler® heeft een sterk concurrerende prijs ten opzichte van onze reguliere Smartboiler. Daarnaast kan de Green Energy Smartboiler® elke willekeurige boiler één op één vervangen. Deze boiler is net als onze andere boilers onderhoudsvrij en uiteraard bieden we u onze vertrouwde Itho Daalderop kwaliteit!

Meer informatie over de Green Energy Smartboiler

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren