Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Elkaar verrijken met de gouden grepen en blunders

26 mei 2020

Tjeerd van de Put is Bedrijfsleider bij Hendriks Onderhoud en Beheer. Aan de hand van het welkomstinterview stelt hij Hendriks Bouw & Ontwikkeling graag voor aan het Renda netwerk.

1. Wat is Hendriks Bouw en Ontwikkeling voor bedrijf?

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een bijna 100 jaar jong familiebedrijf uit Oss. Wij zijn een integrale dienstverlener met onderhoud & beheer, installatie, nieuwbouw en projectontwikkeling alle onder één dak. Wij bouwen aan een steeds duurzamere leefomgeving, dit is onze missie. Dit doen wij samen met onze klanten en partners.

2. Welk van de Renda thema's vinden jullie het belangrijkst en waarom?

Alle thema’s komen terug in onze Hendriks Renovatie visie en zijn van belang. Voor Renda kies ik er twee, bewonerscommunicatie en energietransitie. Verwachtingsmanagement is een van de belangrijkste onderdelen bij renoveren. Laat ons elkaar verrijken met de gouden grepen en blunders die wij samen ondergaan. Dit om zo naar de ideale wijze van bewonerscommunicatie te komen. Uiteindelijke doen we het allemaal voor de bewoner. Daarnaast is de energietransitie waar wij voor staan een hele opgave. Als integrale dienstverlener, met alle vier de kwadranten (ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en beheren) zowel bouwkundig als installatietechnisch in huis, willen wij hierin van grote toegevoegde waarde zijn.

3. Hoe helpen jullie de sector vooruit?

Door te streven naar het continu verbeteren in onze producten en processen. Op een slimmere, fijnere, betere, goedkopere, snellere manier te kunnen voldoen aan de wensen van de klant van onze klant, de bewoner.

4. Wat is jullie toekomstvisie voor de bestaande bouw? Wat zou de sector beter moeten doen?

De bestaande omgeving heeft zeker nog veel waarde. Over het gebruik van deze omgeving dienen heldere besluiten te worden genomen, gebaseerd op de juiste informatie. Als we bestaand bezit verduurzamen, laten we er dan voor zorgen dat er echt toegevoegde waarde is. Als producten niet meer voldoen laat ons deze dan, op een verantwoorde wijze, hergebruiken of herbestemmen. Laat ons behoeften op wijkniveau beschouwen, hierdoor kunnen belangen worden gecombineerd. Gezamenlijke realisatie van werkzaamheden kan leiden tot minder overlast en een beter, mooier eindproduct.

5. Wat wil je zelf nog kwijt?

Ik hoop bij Renda geïnspireerd te worden. Kennis te kunnen delen en te leren van anderen.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren