Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Artikelen

Een op maat gemaakte renovatie

- 2 maart 2023

In de wijk De Haren in 's-Hertogenbosch renoveert Huybregts Relou in opdracht van Woningcorporatie Zayaz ruim 300 woningen. De komende jaren worden deze woningen stap voor stap aangepakt. Een interview met Frits van Gigch, senior projectleider renovaties bij Zayaz en Bas van der Zanden, planontwikkelaar bij Huybregts Relou.

In de Bossche wijk De Haren wordt volop geklust. Planontwikkelaar Bas van der Zanden van Huybregts Relou staat in de modelwoning die is gemaakt. Daar zit huurderscoach Trudy de Weert te werken; bewoners kunnen bij haar terecht voor vragen over de renovatie. Samen met Projectconsulent Sandra Kiani, Technisch opzichter Willem Bogaerts en Hoofduitvoerder Erik van de Burgt vormt zij het projectteam dat zorgt voor een goed verloop van de renovatie in de wijk. Van der Zanden: “Toen we de modelwoning realiseerden, hebben we een aantal bewoners uitgenodigd en gevraagd wat zij vonden. Er wordt bijvoorbeeld een volledige nieuwe gevel geïnstalleerd tijdens de renovatie, dat is behoorlijk ingrijpend voor bewoners die al jaren in hun vertrouwde huis wonen. Op deze manier kon er alvast geproefd worden aan alle voordelen die komen kijken bij de vernieuwing.”

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Renda en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren