netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Dag van de Bewoner, eerste spreker bekend

woe 2 sept 2020

Al eens bij Renda's Dag van de Bewoner geweest? Je weet dan ongetwijfeld dat het ons grootste, jaarlijks terugkerende evenement is. Dit keer in vier online bijeenkomsten. Met nog steeds een sterke nadruk op inhoud én vorm. En dat alles rondom het thema bewoners: voor wie dóen we het nu eigenlijk allemaal?

Wij starten onze reeks van vier webinas met Mariëlle de Groot, o.a. schrijfster van 'Projectmanagers geheimen'. Mariëlle begeleidt projectmanagers van maatschappelijke projecten die willen groeien en meer resultaat willen in hun project. Zij deelt enkele geheimen met ons en geeft handvatten bruikbaar voor iedereen.


November, Maand van de Bewoner
Ook dit jaar besteden we aandacht aan de bewoner. Maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Dit jaar roepen we november uit tot de Maand van de Bewoner. Met elke week inspirerende, interactieve webinars door inspirerende sprekers.

Daarbij staan bewoners nog steeds centraal, maar niet meer alléén de bewoner. Ook samenwerking staat nu centraal. Waarbij ‘de bewoner’ een vanzelfsprekend en volwaardig onderdeel is van de hele keten. Hoe kom je met elkaar tot een samenwerking waarbij het hele, complexe netwerk van partijen, partners en belanghebbenden zich vertegenwoordigd, gehoord en gezien voelt? Hoe bouw je vertrouwen, voorkom je eilandjesvorming en bepaal je met elkaar diezelfde stip op de horizon waar je samen naar toe werkt?

Het wordt een maand vol met inspiratie, concrete tips, maar ook discussie en dialoog met vakgenoten. Ben jij er ook bij?
Bekijk wie er al bij is en meld je aan via renda.nl/dagvandebewoner

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren