netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Dag van de Circulariteit, ga mee op avontuur

do 19 maa 2020

Corona, corona, corona! Het is hét woord van de dag op dit moment. Ook bij Renda, want het Coronavirus zorgt ervoor dat we op avontuur gaan. Momenteel worden ons aanpassingsvermogen en creativiteit flink op de proef gesteld. Daarom gaan we het dit keer helemaal anders doen. In plaats van één Dag van de Circulariteit hebben we het nu opgesplitst in twee delen, een digitaal en een fysiek deel.

Op 16 april gaan we voor het eerste deel namelijk digitaal! Hoe leuk is het om alvast een kijkje te nemen in het thema circulariteit op een hele andere manier? Hiervoor vragen we op 16 april 2 uur van je tijd, van 10:00u tot 12:00u, via je eigen laptop.

Uiteraard vinden we kennisdeling heel belangrijk bij Renda. Het liefst op een interactieve manier. Dat doe je toch het beste door fysiek samen te komen. Voor het tweede deel mag je 2 juli van 15.00u tot 18.00u in je agenda noteren. Dan komen we fysiek samen in Dome-X in Oss en gaan verder in op concrete voorbeelden van circulariteit, waarna we in kleine groepen graag de discussie aanzwengelen over hoe jij dit nu binnen jouw organisatie voor elkaar krijgt.

Natuurlijk zitten wij in de tussenliggende periode niet stil en krijg je ook dan van ons regelmatig interessante content over het thema circulariteit.

Ga jij mee op avontuur? Zet dan 16 april én 2 juli in agenda en meld je aan via renda.nl/dagvandecirculariteit.

Ga mee op avontuur en kom 16 april digitaal en 28 mei fysiek naar onze Dag van de Circulariteit.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren