netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Dag van de Bewoner 2020, de hele maand november

woe 12 aug 2020

Ben je al eens bij Renda's Dag van de Bewoner geweest? Dan weet je ongetwijfeld dat het ons grootste, jaarlijks terugkerende evenement is. Met een sterke nadruk op inhoud én vorm presenteren we elk jaar bijzondere sprekers, workshops en onverwachte ontmoetingen met het Renda netwerk. Dat alles rondom het thema bewoners: voor wie dóen we het nu eigenlijk allemaal?

Ook dit jaar besteden we aandacht aan de bewoner. Maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Dit jaar roepen we november uit tot de Maand van de Bewoner. Met elke week inspirerende, interactieve webinars door inspirerende sprekers.

Daarbij staan bewoners nog steeds centraal, maar niet meer alléén de bewoner. Ook samenwerking staat nu centraal. Waarbij ‘de bewoner’ een vanzelfsprekend en volwaardig onderdeel is van de hele keten. Hoe kom je met elkaar tot een samenwerking waarbij het hele, complexe netwerk van partijen, partners en belanghebbenden zich vertegenwoordigd, gehoord en gezien voelt? Hoe bouw je vertrouwen, voorkom je eilandjesvorming en bepaal je met elkaar diezelfde stip op de horizon waar je samen naar toe werkt?

We zetten onze aannames op scherp, tornen aan heilige huisjes en durven het onbenoembare te benoemen. Elk Webinar wordt ondersteund door één of meerdere koplopers uit het veld.

Het wordt een maand vol met inspiratie, concrete tips, maar ook discussie en dialoog met vakgenoten. Ben jij er ook bij?

Noteer dan elke dinsdag van november van 10 tot 12u:

  • 3 november
  • 10 november
  • 17 november
  • 24 november
     

Voor wie?
Iedereen die een rol speelt in de communicatie tijdens verduurzamingstrajecten. En natuurlijk ook voor bewoners. Juist samen kunnen we de volgende stap zetten en bewonerscommunicatie verbeteren!
Bekijk wie er bij is en meld je aan via renda.nl/dagvandebewoner

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren