Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Zet een andere bril op

30 september 2019

De TU Delft en Noorderberg & partners nemen je op de Dag van de Bewoner graag mee in de virtuele wereld en laten zien wat Virtual Reality kan betekenen in bewonerscommunicatie. Hun eerste (onderzoeks)projecten lieten verrassende inzichten zien.

Zo maakten bewoners andere keuzes, voelden ze zich serieus genomen en er kwamen veel minder wijzigingen. Het klinkt wellicht gek maar de inzet van VR kan zorgen voor een veilig en vertrouwd thuisgevoel. Hierdoor is het makkelijker om een mens-tot-mens gesprek te hebben met bewoners over wat de renovatie voor hun en hun omgeving gaat betekenen.

Meer weten? Lees hier het artikel over het eerste pilotproject.

Tijdens de Dag van de Bewoner kun je zelf ervaren hoe VR werkt en kiezen uit de overlast-, binnenpakket- en verduurzamingsmodule. Oordeel zelf of beeldtaal werkt om groepen bewoners vroegtijdig te laten ervaren waar het om gaat. 

In de workshop diepen de TU Delft en Noorderberg & partners dit onderwerp verder uit en gaan ze graag het gesprek met iedereen aan.

Dag van de Bewoner

Deze sessie is onderdeel van de Dag van de Bewoner, die we op 14 november organiseren. Lees meer over dit evenement op www.dagvandebewoner.nl

De Dag van de Bewoner is een inspirerende dag die mij nieuwe inzichten heeft gegeven.

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren