Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Renda Workshop | De kracht van een sterk merk

Open Event 28 maart 2024

Hoe werf en behoud je toptalent? Hoogtepunten creëren voor medewerkers is een van de effectiefste manieren om mensen aan je te binden. Hoe doe je dit? Deze vraag ligt op de lippen bij iedereen binnen onze sector. Als je dit raadsel kunt oplossen, dan heb je een groot voordeel ten opzichte van de rest. Maar je hoeft het antwoord gelukkig niet in je eentje te vinden. Wij nodigen je uit voor de workshop: de kracht van een sterk merk op 28 maart 2024. Deze dag nemen we je mee in dé oplossing om dit probleem aan te pakken!

Programma
Marcel Ploegmakers en Kitty Wilgers, merkstrategen bij Arthur & Brent met veel ervaring in de sociale woningbouw, nemen je mee in de betekenis van een sterk merk. Hoe kun je de waarden van jouw organisatie inzetten om een sterk merk te creëren? Wat betekent dit voor je gedrag, tone of voice en de medewerkers die je zoekt, welk profiel hebben zij? En hoe kun je dit vervolgens inzetten in je dagelijkse uitingen en specifieke campagnes? Met haar jarenlange ervaring weet Arthur & Brent wat wel en niet werkt.

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in het opzetten van een sterk (werkgevers)merk, komen concrete voorbeelden voorbij en leer je in verschillende interactieve workshops over merkpersoonlijkheid, functieprofielen en job marketing. Zodat jij jouw organisatie nog aantrekkelijker kunt maken voor het talent dat je wil binnenhalen én behouden. Meer weten? Lees hier alvast het interview met Arthur & Brent.

Wat haal je uit deze workshop?
Aan het einde van deze middag heb je concrete handvatten om:

  • Jouw merk nóg sterker te maken
  • Nieuwe medewerkers te werven die helemaal bij jouw organisatie passen
  • Huidige werknemers te behouden en in te zetten als ambassadeur
  • Aan de slag te gaan met jouw merkpersoonlijkheid, functieprofielen en job marketing

De kracht van video
Op 16 mei vindt de workshop de kracht van video plaats, een workshop die goed aansluit bij 'de kracht van een sterk merk'. Britt & Lynn maken reclamecampagnes, waarin videocontent centraal staat. Ze werken vooral binnen sectoren waarin het personeelstekort groot is, echter 92% van de bedrijven waar ze voor werken heeft weinig tot geen personeelstekort! "Video is hét middel om in te zetten voor je employer branding, om jouw merk sterk te maken en medewerkers 'fans' te maken. Het is zowel in- als extern in te zetten. In deze workshop leer je van hen de kneepjes van het vak. Lees meer: de kracht van video.

Indien je aan beide workshops deelneemt, kun je gebruik maken van de combinatiedeal:
Partners en leden met een compleet lidmaatschap € 670,-  € 550,-
Niet-leden € 990,-  € 750,-

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Kosten bedragen 335 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap en 495 euro voor niet-leden. Indien in combinatie met de workshop 'de kracht van video': 550 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap en 750 euro voor niet-leden. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Wij zorgen dat het voor iedereen een inhoudelijk, interactief en mooi event wordt. En een goede voorbereiding vraagt tijd en inzet van alle partijen. Daarom vragen we je natuurlijk om niet meer af te melden. Komt er onverwachts toch wat tussen? Dan kun je tot vier weken voor aanvang kosteloos annuleren. In geval van annulering tussen vier en twee weken voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Aanmelden voor dit event?

details

Datum & tijd

Donderdag 28 maart 2024
10.30u - 14.30u


Onderwerp

Het aantrekken en behouden van personeel met behulp van employer branding


Locatie

Woningcorporatie Mooiland in Grave


Kosten

€ 335,- voor partners en leden met een compleet lidmaatschap / € 495,- voor niet-leden.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren