netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Woongeluk

ma 17 feb 2020

Wat hebben we nodig om draagvlak te generen voor verduurzamingsprojecten?

Er is sprake van weerstand, maar is deze echt gericht tegen de gemaakte plannen, of ligt daar iets anders aan ten grondslag?

Wat is de behoefte van de bewoner en waar kunnen wij de bewoner in tegemoet komen?

Hoe kunnen we tot uitvoering over gaan zonder dat de bewoner het gevoel krijgt dat hem/haar iets door de strot geduwd wordt?

Woongeluk is dé manier om op een positieve manier de woonsituatie van de bewoner in kaart te brengen. Buro Door heeft een test gemaakt om een beeld te krijgen van het woongeluk van huurders van sociale huurwoningen en particuliere huiseigenaren. Deze test moet met name meer inzicht geven in de verschillen en overeenkomsten tussen beide groepen met betrekking tot de beleving van het woongeluk.

In deze test komen de pijlers persoonlijke situatie, interieur, exterieur, woondomein, leefomgeving en sociale omgeving voorbij. Testresultaten geven een 360? beeld van de woonbeleving van bewoners en laten zien waar de vrede en onvrede zit. Wat is er nodig om het woongeluk te verhogen?

Test je woongeluk

Je kunt nu je woongeluk testen via https://su.vc/woongelukrenda. De test is volledig anoniem in te vullen, er wordt niet naar persoonsgegevens gevraagd en persoonlijke uitslagen kunnen dan ook niet worden opgevraagd. Wél krijg je na het afronden van de test jouw persoonlijke woongeluk in percentages weergegeven. Bij voldoende respons worden de resultaten gerapporteerd en door Renda gepubliceerd.

Let op! De test kan ingevuld worden door zowel particuliere huiseigenaren als bewoners van een sociale huurwoning.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren