Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Werktraject Circulaire roadmap voor woningcorporaties

15 februari 2024

In het behalen van de klimaatdoelen van Parijs en het werken aan duurzame opgaven, spelen woningcorporaties met bestaande en nieuwbouw een grote rol. Om een duurzaam prestatiemodel te behouden, is het noodzakelijk dat de hele organisatie werkt volgens circulaire principes. 

Maar: waar start je met circulair werken? Hoe kom je van pilotfase naar duurzame implementatie binnen de hele woningcorporatie? En hoe krijg je je collega’s mee? Om succesvol circulair te werken en concrete resultaten te boeken, is een heldere roadmap essentieel.

Speciaal voor medewerkers van woningcorporaties die op strategisch en tactisch niveau werken, organiseren NRP en Circulair Organiseren het werktraject ‘Circulaire roadmap voor woningcorporaties’. Op basis van hun ervaring bij woningstichting Eigen Haard begeleiden Ilse van Andel en Ester van der Sterre (Circulair Organiseren) deelnemers in zes werksessies naar een gedragen circulaire roadmap voor je wooncorporatie. De start van het werktraject is 22 april 2024. 

Aanpak en resultaat

Tijdens de werksessies krijg je handvatten waarmee je start, opschaalt en implementeert. In de groep leer je bovendien van de deelnemende collegacorporaties. En je brengt theorie gelijk in de praktijk, door collega’s en management te betrekken tussen de sessies door.  Zo blijft het niet alleen bij een plan, maar ga je ook al direct over tot uitvoer.  

Het resultaat is een concrete, breed gedragen roadmap, waarmee jouw corporatie nog voor het einde van de serie werksessies daadwerkelijk aan de slag is.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren