Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

'Wij kennen de bewoner goed'

25 oktober 2016

Sinds 9 jaar werkt Pascal de Graaf als projectleider bij Meetmij, wederom een nieuwe Renda-partner. In het welkomstinterview stellen we Pascal en Meetmij voor aan het netwerk.

Wat is Meetmij voor bedrijf?

Meetmij is specialist in bouwkundige dienstverlening bij onderhoud en mutatie, met een sociale onderlegger. Door jarenlange ervaring met inmeten, inspecties en opnames achter de voordeur, weten wij goed om te gaan met bewoners. De laatste jaren neemt onze expertise, en daarmee ook het werk, op het gebied van de EPA energie-index enorm toe.

Welke van de Renda-thema's vinden jullie het belangrijkst?

Alle thema's van Renda zijn belangrijk. Stuk voor stuk zijn het onderwerpen die bij elk project veel aandacht krijgen. Het is de combinatie die het in de praktijk soms ingewikkeld maakt.

Hoe helpen jullie de sector vooruit? 

Meetmij doet er alles aan om haar kennis actueel te houden. We helpen onze klanten met goed onderbouwde adviezen. We kennen de markt en we kennen de sector. Daar zijn we dagelijks mee bezig. Op deze manier dragen wij bij aan het vooruit helpen van de sector.  

Hoe goed kennen jullie de bewoner?

Meetmij kent de bewoners erg goed. Dat komt doordat wij een zusterbedrijf hebben die zich juist en alleen maar bezighoudt met die bewoners; Hakvoort Mens en Gebouw bv. En al die kennis delen we met elkaar. Juist die combinatie tussen sociaal en techniek, maakt Hakvoort en Meetmij zo uniek.

Wat is jullie toekomstvisie voor de bestaande bouw?

De bestaande bouw blijft nog wel even bestaan. Werk zat aan de winkel. Wat beter kan? Al het dubbele werk bij aanbestedingen. Zijn we in 2016 nou nog niet verder dan 10 jaar geleden?

Wat wil je zelf nog kwijt?

Ik zie er naar uit om met de andere partners van Renda kennis te maken. Kennis halen en kennis brengen. Daarvan stijgt mijn 'energie index'.

 

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.
Energietransitie als sociale opgave

Meld je nu aan voor de Online Masterclass 'Energietransitie als sociale opgave' vanaf 21 januari.

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren