Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Weg met de papierwinkel

1 mei 2017

Sanne Verdonk is salesmanager van de Bouwtool. De Bouwtool is een tool voor de iPad waarin je een volledig project kunt registreren. Sinds kort is de Bouwtool partner van Renda. Sanne beantwoordt daarom de volgende vragen.

1. Wat is Bouwtool voor bedrijf?

Volledige projectregistratie, van opname tot en met financiële afhandeling. Dat moet toch ook kunnen zonder de gebruikelijke papierwinkel? Deze vraag heeft geleid tot het bedrijf dat wij vandaag de dag zijn. Doordat wij kennis en ervaring hebben in de renovatiebranche, voorziet de tool die wij hebben ontwikkeld, de Bouwtool, precies in de behoeftes van de branche. Met de Bouwtool digitaliseer je het gehele renovatieproces, van opname tot en met de financiële afhandeling. Je legt alles vast op de iPad waardoor de juiste informatie direct beschikbaar is voor de juiste personen. Daarnaast neem je communicatieruis weg en dring je faalkosten terug.

2. Welke van de Renda-thema's vinden jullie het belangrijkst en waarom?

Innovaties, trends en ontwikkelingen zijn de basis voor doorontwikkeling van de Bouwtool. Techniek en vakmanschap is voor ons dus een belangrijk thema. Betaalbaarheid, bewoner centraal en samenwerking bepalen de focus van onze doelgroep en kunnen van invloed zijn op de behoefte waar de Bouwtool in kan voorzien.

3. Hoe helpen jullie de sector vooruit?

Onze tool digitaliseert en professionaliseert het renovatieproces, van opname tot en met financiële afhandeling. Dit resulteert in een sneller en efficiënter proces, minder faalkosten, minder communicatieruis en minder garantiewerk. Doordat de Bouwtool continu wordt uitgebreid, kunnen onze klanten vooruit met de nieuwste ontwikkelingen.

4. Wat is jullie toekomstvisie voor de bestaande bouw? Wat moet de sector beter doen?

Digitaliseren is de toekomst. Het professionaliseert het renovatieproces en maakt het efficiënter. Zo blijft er meer tijd over voor bouwer en corporatie om bezig te zijn met hun corebusiness in plaats van de tijdrovende papierwinkel. Daarnaast bespaart het geld zodat dit aan andere zaken kan worden uitgegeven, bijvoorbeeld voor bewonerscommunicatie.

5. Wat wil je zelf nog kwijt?

Voor sommige mensen binnen het Renda netwerk ben ik al een bekend gezicht. Ik ben als commerciële vrouw werkzaam bij Aeneas Media, het bedrijf achter Renda. Daarnaast ben ik werkzaam bij Over mijn huis en Bouwtool, beiden Renda partner. De tools richten zich allebei op de renovatiebranche; Over mijn huis op bewonerscommunicatie en Bouwtool op het renovatieproces an sich.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren