Log in
inloggen bij Renda
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Wat laten onze partners zien op de Renovatiebeurs 2018?

22 mei 2018

Morgen, woensdag 23 mei, start de Renovatiebeurs. Een uitgelezen kans om in een relatief kort tijdbestek in aanraking te komen met aanbieders van (duurzame) renovatieoplossingen. Ook een aantal Renda-partners zijn aanwezig. Wat laten zij zien? Wij zetten het voor je op een rij.

De Variabele
Samen geven we de enorme verduurzamingsopgave zo efficiënt mogelijk vorm. Tijdens Renovatie 2018 lanceren we het gevelrenovatiesysteem Front en de badkamer-, toilet- en keukenrenovatie van de BKT experts. Twee voorbeelden van een goede voorzet waarmee je kunt scoren. Laat je voor alle vormen van vastgoedservice inspireren en adviseren door specialisten en experts van De Variabele.

Duco
Op de Duco stand (03B.016) ontdek je hun totaaloplossing voor duurzame renovatie en vervanging van dichtbij: een compleet gamma ventilatieroosters voor toevoer van verse lucht, de DucoBox Silent Connect voor afvoer van vochtige en/of vervuilde lucht, de DucoVent Design afvoerventielen en nieuw in het gamma: de EasySwitch voor een snelle vervanging van verouderde ventilatieboxen. Dat belooft.

Faay
Centraal staat ons na-isolatiesysteem W’all-in-One®. Dit is een totaalsysteem dat bestaat uit diverse typen thermisch isolerende panelen, slimme koppelprofielen en speciale dagkantelementen. Met dit systeem wordt het veel eenvoudiger om per 2020 te kunnen voldoen aan EPC 0,0 en de nieuwe BENG-eisen! Daarnaast vind je op de stand van Faay (03.B068) ook veel info over hun renewable (biobased) grondstoffen.

Mosa
Mosa laat aannemers, ontwerpers en woningcorporaties graag kennismaken met haar nieuwste producten: de geprefabriceerde tegelpanelen Mosa Panel, voor razendsnelle renovaties van betegelde ruimten, waarbij de bewoner centraal staat. En Mosa Facades, keramische gevelbekledingen die bij uiteenlopende projecten kunnen worden ingezet. Zoals altijd bij Mosa-systemen gaan ook hier design en duurzaamheid hand in hand voor een hoogwaardig eindresultaat.

Vaillant
Vaillant en AWB delen op stand 03.B034 hun expertise over renoveren op een duurzame manier. Installateurs, aannemers, adviseurs en andere geïnteresseerden kunnen er terecht met allerlei duurzame vragen over bestaande woningen en utiliteitsgebouwen. In de ene situatie kan het bijvoorbeeld beter zijn om te kiezen voor een hybride oplossing, terwijl men in een andere situatie zonder verdere aanpassingen al over kan gaan op all-electric. De experts van Vaillant vertellen er graag meer over.

Renda
Naast alle stands organiseren we zelf ook een Rendakaffee waarbij we kijken naar Vraaggestuurd renoveren.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren