netwerk voor professionals in de sociale woningbouw

Vers bloed bij Renda

di 9 jun 2020

In deze tweede editie van 2020 verwelkomen we een aantal nieuwe partners. Wie zijn ze en waarom zijn ze aangehaakt bij Renda?

Hendriks Bouw en Ontwikkeling
Tjeerd van de Put

Wij bouwen, als integrale dienstverlener, aan een steeds duurzamere leefomgeving! Dit is onze missie als Hendriks Bouw en Ontwikkeling. Een familiebedrijf met onderhoud & beheer, installatie, nieuwbouw en projectontwikkeling alle onder één dak. In onze bijna 100-jarige geschiedenis hebben wij veel ervaring opgedaan in het sociale woningbouw domein. Ervaringen die wij graag via Renda delen met anderen, om zelf ook weer van anderen te kunnen leren.

Kingspan
Patrick Theelen

Wij geloven in een totaalbenadering waarin bewoners centraal staan. Kingspan levert hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen voor dakrenovaties: een bouwmethode die de overlast voor bewoners zoveel mogelijk beperkt. Maar we gaan ook voor een eerlijke frisse blik en willen graag samenwerken om de beste kwaliteit van wonen te realiseren. Met andere Renda-partners willen we mooie stappen zetten en mens en milieu naar een betere toekomst helpen.

Jongen Bouwpartners
Funs Jonkers

Ik ben ervan overtuigd dat je alleen samen, met alle lagen in de keten, de verduurzamingsslag kunt bewerkstelligen. Het is belangrijk om elkaar op te zoeken en van elkaar te leren. Vanuit JONGEN Bouwpartners initiëren, ontwikkelen en realiseren we mooie bouwprojecten. Samen met andere partijen hebben we de afgelopen jaren al veel bereikt, zeker in de regio, maar ik zou dit graag verder uitbreiden. Alleen samen komen we tot een efficiënte én betaalbare oplossing voor huurders.

NieuwWonen
Alexander de Bonth

Wij geloven in de Vijf-Slimme-Stappen aanpak om huizen te verduurzamen. Ons team NieuwWonen komt graag in contact met gelijkgestemde corporaties en leveranciers. Wij bieden een persoonlijke benadering met de kracht van het VolkerWessels concern. Aan de hand van de actuele en flexibele Navigator NieuwWonen bepalen we samen de juiste strategie voor het snel en circulair verduurzamen. Voor de uitvoering zetten we graag onze vakmensen in.

Zayaz
Janine van Heertum

We zijn heel blij dat Zayaz deel gaat uitmaken van Renda. Actuele thema’s zijn circulariteit en meer regie van bewoners over het wonen. Betaalbaarheid is en blijft natuurlijk belangrijk! We staan open voor andere manieren van samenwerken in de keten. Want voor al onze vraagstukken geldt dat deze groter, breder en complexer zijn dan wij in ons eentje kunnen oplossen. We willen hierin graag samen leren en verder ontwikkelen met andere Renda-partners. 

Reacties

bekijk ook

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren